x

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Και γαμ@ τα Bollywood ζούμε ρε!!!!!!!

Ο Ομπαμιας εναντίων γαγκεμπιστα , οι σιιτες της αναμονής του αντίχριστου σε εντεταλμένη υπηρεσία για το παγκόσμιο σχέδιο...το σχέδιο της χιλιετίας! Reallyyy mr president?...Λέει η σακαφιορα από το προδοτοκαναλο τους ....ξαφνικά βγήκαν και τον κράζουν....πρέπει οι θεατές να δουν το δράμα ....να πιέσει η κοινή γνώμη...
Το Fox news Ήμαρτον φωτίστηκε και τα λέει χύμα ....reaaally mr fox? ...Τώρα ξυπνήσατε ?...ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ..ΚΟΙΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ!!
Reaaallyyy mr president ....είσαστε εχθρός με το ΙΡΑΝ? ..ποιος διοικεί το ΙΡΑΚ κύριε Ομπαμια ....μήπως οι σιιτες ?....Και το ΙΡΑΝ τι είναι mr president ?...χαχχααχαχ...ποιος χρηματοδοτεί τον Άσαντ? ...ποιος του στέλνει όπλα? Ποιος του στέλνει στρατό...το πανυγηρακι σας ευτυχώς κάποιοι το έχουν δει...το πολύ κοινό θα το πείσετε άλλα όχι για πολύ!

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΟ PET GOAT
ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ...ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΨΙΜΟ Ε ..ΟΜΠΑΜΙΑ?..ΙΔΙΩΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΙΣΜΕΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ....ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΜΠΑΜΙΑ ΦΟΒΑΣΑΙ....ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ?...ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ?...ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΕΜΦΥΛΙΟ ..ΟΜΠΑΜΙΑ ΜΟΥ?

STARNGER ... NA ΘΥΜΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΛΟΣ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: