x

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ρουμάνοι ληστές ξυλοφορτώθηκαν από "προστάτες" Πακιστανούς και μετά τους παρέδωσαν στην αστυνομία!!!


Σκηνές από ταινία με "μαφιόζους" και "προστάτες" στην Ομόνοια.. 
Η ληστεία έγινε μετά τα μεσάνυχτα στην Ομόνοια. Δυο Ρουμάνοι έβαλαν στο στόχαστρο ένα ψιλικατζίδικο που ανήκει σε Πακιστανούς.

Λίγο πριν τη μία μπήκαν με τα μαχαίρια στα χέρια και απείλησαν τους ιδιοκτήτες. Άδειασαν το ταμείο και έφυγαν τρέχοντας... πιστεύοντας ότι......
τα έχουν καταφέρει.
Οι δυο Πακιστανοί ιδιοκτήτες όμως δεν κάθισαν με σταυρωμένα χέρια. Ειδοποίησαν αμέσως την πακιστανική κοινότητα στην περιοχή.(οι μαφιόζοι προστάτες που λέγαμε) 
Όλοι μαζί κινητοποιήθηκαν και κατάφεραν λίγη ώρα αργότερα να εντοπίσουν τους ληστές. Οι πληροφορίες λένε ότι οι Πακιστανοί δεν ενημέρωσαν την αστυνομία για να τους συλλάβει, έκαναν οι ίδιοι τη “σύλληψη” με όχι και τόσο... ευγενικό τρόπο.

Ξυλοφόρτωσαν άσχημα τους Ρουμάνους ληστές, πήραν πίσω τα χρήματα των συμπατριωτών τους και ύστερα τους παρέδωσαν σε κακή κατάσταση στην αστυνομία για τα... περαιτέρω.

Βέβαια αν ήταν Έλληνες αυτοί που έδειραν τους μετανάστες ληστές...στο τμήμα θα είχε μεταβεί το γνωστό κλιμάκιο (δικηγόρος,καμιά δεκαριά αντιρατσιστές κλπ) και θα ζητούσαν την παραδειγματική τιμωρία των "φασιστών" "ακροδεξιών" "συμμοριών" που το παίζουν προστάτες στην περιοχή..

Κάπως έτσι δεν μας παρουσιάζουν αυτά τα φαινόμενα αυτοδικίας,τα καλόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: