x

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Καλά θα κάνουμε να αφήσουμε τις μαλακίες κατά μέρος και να φερθούμε σοβαρά. Κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ από σπίτι σε σπίτι πρέπει να ενημερωθεί τι του ετοιμάζουν οι προδότες που έστειλε στην βουλή με δική του εντολή!


PSI και δανειακή σύμβαση… μάθε τι σημαίνουν γία σένα.     PDF 
Συντάχθηκε από τον/την Administrator

 Καλά θα κάνουμε να αφήσουμε τις μαλακίες κατά μέρος και να φερθούμε σοβαρά. Κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ από σπίτι σε σπίτι πρέπει να ενημερωθεί τι του ετοιμάζουν οι προδότες που έστειλε στην βουλή με δική του εντολή!

PSI και ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ… ΜΑΘΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Αγαπητέ συμπολίτη σου παρουσιάζουν σαν δώρο ότι θα σου χαρίσουν 80-100-120δις δεν ξέρω και εγώ πόσα. Αλλά σου λένε ότι θα πρέπει να κυρώσεις την περίφημη «ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ» με πλειοψηφία των 2/3 της Βουλής.
Γιατί τα 2/3 όμως; Γιατί δεν αρκεί η υπογραφή του υπουργού οικονομικών όπως την 1η φορά;
Γιατί αγαπητέ συμπολίτη νομικά η 1η σύμβαση και τα μνημόνια που την ακολούθησαν είναι στον αέρα. Για αυτό θέλουν να περάσει η νέα δανειακή σύμβαση μαζί με την παλιά με 180+ βουλευτές και διεθνές δίκαιο ώστε να είναι απόλυτα διασφαλισμένοι οι δανειστές.
Τι σημαίνει για την ζωή σου; Θα πρέπει να κάνεις δυσβάσταχτες θυσίες;
Αγαπητέ συμπολίτη στο σημείο που φτάσαμε και μετά από δεκαετίες κλεψιάς και φαυλότητας με πρώτους υπεύθυνους τους πολιτικάντηδες όλων των αποχρώσεων οι θυσίες είναι το μόνο σίγουρο. Δεν υπάρχουν οι μαγικές λύσεις που ακούς από δεξιά και αριστερά παπαγαλάκια.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ! ΑΛΛΟ ΘΥΣΙΕΣ ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΘΥΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΗΣΜΑ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.
Τι περιέχει η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ που θα με οδηγησει στην εξαθλίωση;
Αγαπητέ συμπολίτη η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ θα περιέχει εκ νέου για κύρωση τον ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ο οποίος πέρα από τις ήδη γνωστές φορολογίες και χαράτσια εμπεριέχει και το κεφάλαιο-Α με το οποίο (ενδεικτικά):
Εκχωρείται στους δανειστές όλη η κινητή και ακίνητη περιουσία του δημοσίου και των ΟΤΑ (μετρητά, παραλίες, δημαρχεία, δημόσιες επιχειρήσεις, εκτάσεις, έσοδα από μνημεία κ.α.)
Το Ελληνικό δημόσιο παραιτείται από κάθε είδους δικαίωμα και έσοδα από τα παραπάνω ενώ θα καλύπτει όλα τα έξοδα λειτουργίας τους.
Απαλλάσονται από την υποχρέωση οι δανειστές να πληρώνουν φόρους, εισφορές, τέλη και γενικά ευρώ τσακιστό για την χρήση τους
Ανατρέπονται οι χρήσεις γης (δάση, παραλίες) υπέρ των δανειστών και το Ελληνικό δημόσιο υποχρεούται με δικά του έξοδα να κατασκευάσει συνοδευτικές υποδομές (δρόμους, ηλεκτρικό δίκτυο κλπ)
Με την Δανειακη Συμβαση μπαινουν Υποθηκη ΟΧΙ ΜΟΝΟ η Δημοσια Περιουσια αλλα και η ΙΔΙΩΤΙΚΗ. – Θα μας παρουν τα σπιτια. Και δεν ειναι σχημα λογου.
Οταν ο μισος πλήθυσμος της χωρας θαναι ανεργος η με πενιχρα εισοδηματα ενω θα ρχονται τα χαρατσια…αυτα δεν θα μπορουν να αποπληρωθουν, θα βεβαιωνονται στην εφορια. θα τοκιζονται με 1% τον μηνα και σε λιγα χρονια θα χρωστατε στην Εφορια (αρα στους ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ) το μισο σας σπιτι.
Ηδη  μας ειπανε οτι η εφορια θα δεχεται και σπιτια…για εξοφληση. Επισης γι αυτο ΘΕΛΟΥΝ ΙΔΙΩΤΕΣ στον πειθαναγκασμο και εισπραξη…(…των σπιτιων..).
Εμεις ξεκινησαμε μια ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ προσπαθεια ενημερωσης και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ και ΕΛΑ ΜΑΖΙ να αποτρεψουμε το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ…! Υπογραψε…αλλα κυριως ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ…!
http://www.patriotiki-kinisi.com/
Αν εχετε χρονο διαβαστε  εδω  πιο κατω  αναλυτικα τι ακριβως θα συμβει  στις δυο περιπτωσεις
(    ΜΕ    η   ΧΩΡΙΣ την Ψηφιση της Δανειακης Συμβασης  …)
ΟΙ   ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ   ΜΕ   Η  ΧΩΡΙΣ  ΤΗΝ   ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
Δυστυχώς σε όλα τα ΜΜΕ τον τελευταίο καιρό βλέπουμε συνέχεια ΤΙ θα συμβεί αν ΔΕΝ πάρουμε  το Ενυπόθηκο Δάνειο (τάχα δεν θα υπάρχουν λεφτά για μισθούς –συντάξεις κι αλλά τέτοια ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ), αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μας λέει ΤΙθα συμβεί  αν τελικά πάρουμε το δάνειο και αν ΟΛΑ εξελιχτούν στα πλαίσια της ψήφισης  Δανειακής Σύμβασης.
1. Πριν καταγράψουμε  αυτό, θα πρέπει να πούμε  ότι πολλά απ αυτά που λένε όσοι υποστηρίζουν ότι ΠΡΕΠΕΙ να πάμε στην Δανειακή Σύμβαση ΕΙΝΑΙ περίπου έτσι..!
Δηλ πράγματι μπορεί να παρατηρηθεί  να τρέχει ο κόσμος στις τράπεζες να πάρει τα λεφτά του, μπορεί πρόσκαιρα να παρατηρηθούν έλλειψη τροφίμων, πανικός, έλλειψη εισαγομένων προϊόντων κλπ.
Όποιος επιχειρήσει να πει ότι η άλλη μέρα ενός ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ που δεν θα συμβεί συναινετικά θα είναι εύκολη…απλά λέει ΨΕΜΑΤΑ..!
ΕΜΕΙΣ  ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΨΕΜΑΤΑ.
Λύσεις αναίμακτες και εύκολες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.   ΠΡΕΠΕΙ ναμαστε  έτοιμοι  να δεχτουμε  και τις συνέπειες της συγκεκριμένης επιλογής…που είναι καποιες απ αυτές που περιγράφονται από τους τρομοκράτες των ΜΜΕ εδω και 2 χρόνια..! Σε ενα  βαθμο …εχουν δίκιο…!
Διαφωνούμε  βεβαια  ως προς την Δραχμή. Δεν υπάρχει τρόπος να μας βγάλουν από το Ευρώ εκτός αν ΜΟΝΟΙ μας αποχωρήσουμε από την ΕΕ. Όμως αυτό είναι ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. Συνεπώς εμείς  δεν  το συζητάμε  καν…!
Επίσης δεν έχουν δίκιο όταν λένε ότι θα κινδυνέψουν μισθοί και συντάξεις. Ειναι θεμα ΕΠΙΛΟΓΩΝ πως θα κατανεμηθουν τα εξοδα.
Ο προϋπολογισμός είναι σχεδόν ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΟΣ…άρα αν αφαιρέσουμε και την υποχρέωση των Τόκων …το επίπεδο ζωής θα παραμείνει περίπου εδω η έστω και λίγο πιο κάτω…! Υπάρχουν δε πολλές σπατάλες που αν κοπούνε θα δώσουν και συν.Δειτε
http://www.patriotiki-kinisi.com/index.php/2012-01-02-20-36-59
2. Αυτό που δεν μας λένε όμως όλοι αυτοί που μας τρομοκρατούν εδω και 2 χρόνια είναι τι θα συμβεί όταν ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ την Δανειακή Σύμβαση. (με αυξημένη πλειοψηφία  2/3  της Βουλής.)
ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ…αν όλα εξελιχτούν καλά με το PSI και το κούρεμα θα μείνουμε με ένα χρέος 120%  του ΑΕΠ...και έχοντας τα εξής δεδομένα:

1. Όλες οι υποδομές του Ελληνικού κράτους (από τις οποίες σήμερα το κράτος έχει έσοδα…αεροδρόμια, λιμάνια, Εθνικές οδοί , Δίκτυα, κλπ) ΑΜΕΣΑ θα ξεπουληθούν. Αυτά όλα είναι παρακαριμενα ήδη στην Ξεπουλητικη εταιρεία από την 2η μέρα που ανέλαβε ο Παπαδημος και αναμένουν την υπογραφή για να ξεπουληθούν.(σε υποπολλαπλάσια της πραγματικής τους αξίας…!!)
http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathbreak_1_16/11/2011_415100
2. Θα επέλθει Άμεση νομιμοποίηση των πιο πάνω μεταβιβάσεων που έγιναν με βάση τον εφαρμοστικο νόμο ο οποίος ψηφίστηκε με ΑΠΛΗ πλειοψηφία , συνεπώς ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ…! (Δείτε  εδω τι ψήφισαν οι άνθρωποι που θέλουν να …μας σώσουν ξανά…!) Τέτοιο Νόμο δεν ψηφίζουν ούτε οι ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΙ…!!!
http://www.patriotiki-kinisi.com/index.php/sxedio-nomou
3. Το τραπεζικό σύστημα ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ στα χέρια των Δανειστών.
Επειδή πολλοί κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν να θυμηθούμε  πχ,  ότι η Αγροτική Τράπεζα έχει υποθηκευμένο το 50-60%(ίσως και μεγαλύτερο σήμερα) της Αγροτική γης..! Με δεδομένη την ύφεση και την αδυναμία των νοικοκυριών να ανταποκριθούν στις τρέχουσες υποχρεώσεις τους (πάνω από το 70% σήμερα)σιγά σιγά ο κόσμος θα χάνει τις περιουσίες του και η Ελληνική γη θα αλλάξει χέρια χωρίς να πέσει τουφεκιά…!
4. Το ίδιο θα συμβεί και στα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων τα οποία επίσης ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ στην ΝέαΔΑΝΕΙΑΚΗ σύμβαση ΥΠΕΡ των δανειστών.
Τα χαράτσια δεν θα μπορούν να πληρωθούν, θα βεβαιώνονται οι φόροι, θα τοκίζονται με 1% τον μήνα , και σε λίγο καιρό οι πολίτες θα χρεωστάνε το σπίτι τους στην εφορία η στις τράπεζες (περίπου το ίδιο κάνει…ΟΛΑ ΘΑΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ).(Ήδη όπως ξέρετε ψήφισαν να δίνεις το σπίτι σου για εξόφληση της εφορίας, και θα βάλουν Ιδιώτες να εισπράττουν τις οφειλές…-Πως δένουν όλα ..ε?)
Δείτε εδω μια ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ για να καταλάβετε ποια θα είναι η πορεία…
http://www.patriotiki-kinisi.com/index.php/2012-01-16-22-20-50
Δείτε και εδω κάπως πιο συγκεκριμένα που οδηγείται η κατάσταση
http://www.patriotiki-kinisi.com/index.php/2012-01-13-17-31-08.
5. Αυτά όλα θα συμβούν ΕΤΣΙ κι ΑΛΛΙΩΣ. ΟΜΩΣ είναι μόνο αυτά?
ΟΧΙ βεβαία..!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν θα μπορέσουμε να αποφύγουμε το Πιστωτικό γεγονός.
Με δεδομένη την ύφεση, (άρα την αδυναμία του κράτους να μαζεύει έσοδα), με δεδομένο ότι το κράτος θα έχει ξεπουλήσει τις υποδομές του (άρα δεν θα έχει πλέον έσοδα από κει  η έστω φόρους (όλα στην ξεπουλητικη εταιρεία είναι αφορολόγητα..) ΠΧ από τον ΟΠΑΠ έχει σήμερα περίπου 1 δισ έσοδα. ..τα οποία μπορεί να δίνει για να εξυπηρετεί τα χρέη. Αν πουληθεί ο ΟΠΑΠ παπαλα το 1 δις. Θα πρέπει να το βρούμε από τον Ελληνικό Λαό. Το ίδιο τώρα επεκτείνετε το σε λιμάνια, αεροδρόμια, Εθνικές Οδούς, Δίκτυα , Νερά,  κλπ)
Οι επόμενοι προϋπολογισμοί του Ελληνικού κράτους υπό καθεστώς λήψης του Νέου ΕΝΥΠΟΘΗΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥυποχρεώνουν το Ελληνικό κράτος να δίνει 12-18 δις τον χρόνο σε ΤΟΚΟΥΣ. Δηλ φανταστείτε ότι σήμερα τα έσοδα του κράτους φτάνουν τα 45 δις…! Δηλ απ αυτά τα 45 δις ( Που όσοι ξέρουν λίγο οικονομικά …με τέτοια ύφεση του χρόνουΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ αυτά τα έσοδα…)από φέτος θα πρέπει να αρχίσουμε να δίνουμε κατά Μ.Ο. περίπου 12-14 δισ τον χρόνο σε τόκους. Άρα τα χρήματα του Δημοσίου που θα μένουν και θα καταναλώνονται μέσα στην χώρα θα περιοριστούν από 45-50 δις σήμερα σε 30 δις…!
Η φτώχεια που συνεπάγεται αυτό το δεδομένο θα μας πάει στο 1945…! Δεν θα κινείται φύλλο στην χώρα…ΤΕΡΜΑ η παιδεία, η υγεία, η ασφάλεια των πολιτών…όπως τα ξέραμε μέχρι σήμερα.  Και βέβαια μισθοί και συντάξεις περίπου μισές από ότι είναι σήμερα…!
Αυτό βέβαια είναι …ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ…! Ότι παρόλο που ο προϋπολογισμός θα είναι ΔΥΣΚΟΛΟΣ θα βγαίνει…!Και πράγματι ότι θα μπορούμε τα επόμενα 10 χρόνια να πληρώνουμε αυτά τα ποσά για ΤΟΚΟΥΣ…! (επαναλαμβάνω ΠΑΝΩαπό 10 δις τον χρόνο για ΤΟΚΟΥΣ).
Το ΚΑΚΟ σενάριο που ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ είναι ότι ΠΙΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ μπορεί να ζήσει ο Ελληνικός λαός…! (και αυτό δυστυχώς είναι το πιθανότερο σενάριο….διότι όλα δείχνουν ότι ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟΧΕΥΑΝ από την αρχή..)
Είναι να ΕΠΕΛΘΕΙ το πιστωτικό γεγονός (που  το θεωρούμε  ΒΕΒΑΙΟ και μακάρι να πέφτουμε έξω…αλλά όσοι οικονομολόγοι αναλύουν τα νούμερα και δεν είναι «κατευθυνόμενοι» στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουν…ότι τοΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ  ΕΙΝΑΙ  ΒΕΒΑΙΟ)…, αφού θα έχουμε υπογράψει την Δανειακή Σύμβαση..!
Τότε,  ΟΛΑ αυτά που περιγράψαμε στην αρχή σαν κινδύνους πτώχευσης χωρίς την Ψήφιση της Δανειακής Σύμβασης …ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕ τα επί 10 φορές για να έχετε μια εικόνα του τι θα συμβεί…ΟΤΑΝ μαζί με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΘΑΧΕΙ  ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ  και  Η  ΧΩΡΑ…!
Συμπέρασμα…! Το πιστωτικό γεγονός θα το ζήσουμε. Δεν μπορούμε να το αποφύγουμε.  Το θέμα είναι να επιλέξουμε (όσο περνά απ το χέρι μας…σαν λαός…στέλνοντας το μήνυμα στους κυβερνώντες του τι επιτρέπουμε και τι ΟΧΙ):
1. Θα το υποστούμε χωρίς να έχουμε υπογράψει την Δανειακή Σύμβαση?
Αν ναι, ίσως θαχουμε καποιες αναταραχες αλλα θαχει φυγει απο πάνω μας το χρεος…(με μονομερες κουρεμα), θα εχει πεσει το ΦΑΥΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που κυβερνα την χωρα τα τελευταια 40 χρονια, διοτι δεν θα μπορει να συντηρησει τους αυλικους του (ισως αυτο θαναι το μεγαλύτερο ΚΑΛΟ που θα συμβεί στην χώρα μας…) , και μετά από αρκετές Δυσκολίες (και βοηθούσης ίσως και της ΕΕ -είτε και μόνοι μας -  γρήγορα θα ορθοποδήσουμε ΥΓΙΩΣ..!)
ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ…! Αν αξιοποιήσουμε και τα μεγάλα μας πλεονεκτήματα σαν χώρα, το παρελθόν -όλα αυτά που ζούμε 2 χρόνια τώρα – θα γίνει ένας μακρινός εφιάλτης που πέρασε..(και στο βάθος υδρογονάνθρακες  αξίας 1 τρις…!).

http://www.tromaktiko.net/2011/11/15
Δείτε εδω τι συνέβη στην Ισλανδία που διάλεξε αυτό τον δρόμο και μας τον κρύβουν τα ΜΜ εξαπάτησης..!!
http://www.patriotiki-kinisi.com/index.php/2012-01-10-17-27-00
2. Είτε  θα το υποστούμε έχοντας Υπογράψει ( ΨΗΦΙΣΕΙ ) την Νέα Δανειακή σύμβαση που ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ και υποδουλώνει οικονομικά τον Ελληνικό Λαό?
Και που ΚΥΡΙΩΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ..!
Δυστυχως αυτες  ειναι οι  2 κυριοτερες Επιλογες .
( Υπαρχει βεβαι  και η επιλογη να πληρωσουμε ολο το χρεος με 1-2% επιτοκιο …!! αλλα δεν συζητιεται… διοτι ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ αφου ΨΗΦΙΣΤΕΙ η Δανειακη Συμβαση…!!    Αλλο ενα στοιχειο που υποδηλωνει το παιχνιδι σε βαρος της χωρας…!!!)
Θα τους αφήσουμε λοιπον ,  να  ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ?
Θα τους αφήσουμε  να κάνουν  τα παιδιά μας    Οικονομικούς ΣΚΛΑΒΟΥΣ?
ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ   ΟΧΙ..!!!! Ελα μαζι μας να τους εμποδισουμε….!!!
http://www.patriotiki-kinisi.com/
Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 21 Ιανουάριος 2012 18:34

http://www.patriotiki-kinisi.com/i

Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com

http://www.arxaiaithomi.gr/wp-admin/post-new.php

Δεν υπάρχουν σχόλια: