x

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-Σκοτεινοί παρακρατικοί μηχανισμοί στήνουν ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ κατά της Χρυσής Αυγής.


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΡΧΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες διαθέτει το Κίνημά μας, σκοτεινοί παρακρατικοί μηχανισμοί κινούνται προς την κατεύθυνση να δημιουργήσουν μια....
μεγάλη προβοκάτσια εις βάρος του Κίνηματός μας, διαπιστώνοντας ότι το εκλογικό ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συνεχώς ανεβαίνει!

Συνεχείς οι προκλήσεις κατά των νομίμων δραστηριοτήτων μέσα στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου του Κινήματός μας. Όμως, οι αρμόδιοι, όχι μόνον αδιαφορούν, αλλά και ενθαρρύνουν εάν δεν κατευθύνουν τις προκλήσεις.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δημόσια καταγγέλλει προς κάθε αρχή ότι σκοτεινοί παρακρατικοί μηχανισμοί ετοιμάζουν μεγάλη προβοκάτσια κατά του Κινήματός μας τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα σαν κρίσιμο χρονικό διάστημα των σχεδιασμών τους είναι από Δευτέρας 30 Απριλίου έως την Τετάρτη 2 Μαΐου. Τα σχέδιά τους, ας γνωρίζουν, πως δεν θα περάσουν, όπως δεν θα περάσουν και τα φαιδρολογήματα τα οποία διαδίδουν κομματάρχες στην Αθήνα και την επαρχεία, προς τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που δηλώνουν καθαρά την πρόθεσή τους να ψηφίσουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ότι θα φροντίσουν αυτοί να ακυρώσουν τα ψηφοδέλτιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: