x

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Έλληνες πατριώτες ο πόλεμος επιβίωσης άρχισε‼! Ή αυτοί ή εμείς!!!


Ο σκοπός αυτού του κειμένου είναι να ενημερώσουμε και να ενημερωθούμε και να προετοιμαστούμε!

Όχι άλλον εμφύλιο!!!

Απευθύνετε κυρίως  σε αυτούς που ακόμα είναι πράσινοι, μπλε, κόκκινοι, μαύροι, σε  κομματικά μαντριά! Και στους μεσοαστούς που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο  έκαναν ένα σπιτάκι, ένα οικοπεδάκι, ένα αυτοκίνητο, με ένα κομπόδεμα στην άκρη. Σε αυτό το κομμάτι λαού τους έχουν δώσει μια καραμέλα και τους λένε να την γλύφουν, να μην την μασήσουν και μετά το  τέλος του γλειψίματος τους περιμένει ο θάνατος αφού υπάρχει υδροκυάνιο στο τέλος του γλειψίματος. Έχουν προγραμματίσει και το δικό τους τέλος μετά από την πρώτη παρτίδα που τους τρώνε με τα μέτρα εξαθλίωσης!
Αυτοί που θέλουν το κακό της Ελλάδος και του Έλληνα θα το βαφτίσουν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ή ότι ταμπέλα τους έχει ξεμείνει ακόμα στα βρόμικα συρτάρια τους!
Θέλουν να μας πιάσουν στον ύπνο και αμαχητί, μέχρι ένα σημείο το έχουν πετύχει! Όμως το τέλος του σχεδίου τους είναι θανατηφόρο, φρικιαστικό ακόμα και να το σκεφτείς όχι να το περιγράψεις!
Μέχρι σήμερα ο Ελληνικός λαός αφού τον ενοχοποίησαν σκόπιμα έχει αποδεχτεί ευθύνες που δεν είναι δικές του και αυτό χάρις των παιδιών μας και της πατρίδος μας. Κακός κάκιστα,  περάσαμε την λογική και ανθρώπινη διάσταση  της υπομονής και έχουμε μεταβεί στην δουλικότητα και την σκλαβιά!
Ας δούμε λοιπόν ήρεμα τι παραχωρήσαμε και τι θέλουν ακόμα οι δυνάστες, οικονομικοί κατακτητές με τους Έλληνες δοσίλογους στην Ελλάδα; Με οποιοδήποτε τίμημα να έχουν το οικόπεδο Ελλάδα υπό την ιδιοκτησία τους χωρίς τους ιδιοκτήτες στα πόδια τους!
Μνημόνιο ένα! Με πολλά κενά και αδιευκρίνιστα!
Στην πρώτη φουρνιά μας αφαίρεσαν την υγεία, την πρόνοια, τον ποιοτικό και κρατικό έλεγχο, την τοπική αυτοδιοίκηση. Έβαλαν τον ένα επαγγελματία εναντίον του άλλου, και με διάφορα πρόστυχα φορομπηχτικά  μέτρα, άρχισαν να ρουφάνε το απόσταγμα κόπου και κοινωνικών κατακτήσεων δεκαετιών του λαού!
Μνημόνιο δυο! Με την καταδίκη του Ελληνικού λαού με δακτυλογραφημένο το κείμενο με  τελείες στα ποσά , το μισό στα Ελληνικά και το άλλο στα αγγλικά για να το ερμηνεύουν όπως τους συμφέρει την κατάλληλη στιγμή!!!
Εδώ είμαστε στο τελικό σχέδιο που τα σενάρια δεν είναι φανταστικά αλλά ποιο θα τους αρέσει και θα τους βολεύει την κατάλληλη στιγμή, λένε  έχετε υπογράψει και έχετε αποδεχτεί ότι είσαστε απατεώνες, όλος ο Ελληνικός λαός και χρωστάτε στους ευεργέτες σας δανειστές τα άλφα ποσά!!!  Αφού εξαντλούν μεθοδικά ότι οικονομικό πόρο έχουν οι Έλληνες, τους λένε μάλλον δεν μπορείτε να μας δώσετε τα χρωστούμενα, πάρτε και άλλα δανικά να βεβαιωθούμε ότι δεν θα μπορείτε να μας τα δώσετε και εμείς έχουμε φροντίσει στο μνημόνιο ( δυο )τον τρόπο που θα τα πάρουμε!  Λοιπόν έφτιαξαν ένα ταμείο που το έχουν αυτοί και εκεί πηγαίνουν και τα δανικά που υποτίθεται δίνουν στον Ελληνικό λαό, αλλά και όλα τα έσοδα του Ελληνικού κράτους και από φορολογία και από το πούλημα της δημόσιας περιουσίας για να πληρώνονται οι τοκογλύφοι, όσο για τον λαό ας κόψει το λαιμό του!  Που σημαίνει δυστυχία, κανιβαλισμός, αποπροσανατολισμός, διχόνοια.  Ένα λαό καλά διαλυμένο να μην έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν,  έτοιμο φρούτο να το κόψουν.
Εδώ έχουν αρχίσει και πετάνε ξεκάρφωτα τις βρόμικες απαιτήσεις τους  με νυχτερινά νομοσχέδια στο πόδι, το μνημόνιο λέει καθαρά ότι δεν υπάρχει πλέον ιδιοκτησία Ελληνική, όχι μόνο του δημοσίου, αλλά και κάθε περιουσιακό στοιχείο του κάθε Έλληνα ! Μπορούν να το πάρουν οπότε θέλουν!  Με μονομερή απόφαση σε πετάνε από την ιδιοκτησία σου και δεν έχεις δικαίωμα να πας δικαστικά, ή να ζητήσεις αναστολή της εκτέλεσης, ή να αμυνθείς, διότι θα έχουν ιδικά σώματα δολοφόνων, μισθοφόρων, που θα σε πετάνε έξω από την ιδιοκτησία σου! Εδώ αφαιρούν και το τελευταίο κομμάτι του πάζλ από τους  διστακτικούς μεσοαστούς, για ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσουν! Όλα αυτά είναι σχεδιασμένα για να λειτουργήσουν τα σενάρια όπως προείπα ! Που λένε θα βάλουμε τους μισούς Έλληνες να φάνε τους άλλους μισούς και εμείς θα είμαστε οι προστάτες σε αυτούς που θα μείνουν για δούλοι! Εδώ έπαιξαν και οι αυθημερόν αλλαγές στο στράτευμα με πουλημένους και ελεγχόμενους στρατηγούς με δήθεν πληροφορίας για δικτατορία! Εδώ παίζουν και οι εκλογές, σήμερα θα γίνουν, αύριο θα γίνουν, τα ευρωπαϊκά κοράκια διαλαλούν ότι θέλουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να κυβερνούν.  Εδώ είναι και έτοιμα σχέδια αν δεν ευοδωθούν τα παραπάνω!  Ένα πολεμικό επεισόδιο σχεδιασμένο, μια χούντα Αμερικάνικη με πουλημένους στρατηγούς, καμιά δολοφονία βουλευτή, ή Παραίτηση του Παπαδήμου και εντολή νέου σχηματισμού κυβέρνησης από την υπάρχων βουλή μέχρι το 2013 που θα έχουν κάνει όλες τους τις ενέργειες ασφαλείς! Εδώ εμβόλιμα να πω ότι σήμερα παρότι γνώριζα τι συμβαίνει έκανα μερικές επισκέψεις σε επαγγελματίες διαφόρων επαγγελμάτων, αλλού για να κάνω δουλειές μου και αλλού για να έχω μια εικόνα του σήμερα. Πατριώτες όλοι μα όλοι σε ένα νομό που είναι από τους τελευταίους που θα δυστυχήσουν ο κόσμος είναι τρομοκρατημένος,  όχι τόσο για το οικονομικό αλλά διότι πλέον ακόμα και ο ποιο δύσπιστος κατάλαβε ότι αυτοί δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να μας οδηγήσουν σε εμφύλιο, είναι όλοι τρομοκρατημένοι , έχουν την ακλόνητη πίστη ότι οι δοσίλογοι έχουν αποφασίσει να θυσιάσουν τον μισό Ελληνικό λαό σε εμφύλιο, για να διατηρήσουν το οικόπεδο ΕΛΛΑΔΑ  και τα πρόστυχα κέρδη τους στο ακέραιο! Όλα αυτά δεν είναι πλέον σενάρια του Φαντασμένου Κανελλόπουλου αλλά αληθινά γεγονότα που τρέχουν! Από ώρα σε ώρα, από μέρα σε μέρα, από εβδομάδα σε εβδομάδα θα έχουμε άσχημες εξελίξεις αν δεν τους προλάβουμε.  Ο μόνος τρόπος είναι να κινηθούν δημοκρατικοί αξιωματικοί μαζί με τον λαό και να συλλάβουν όλους τους πολιτικούς προδότες σε πρώτη φάση και δημιουργία επιτόπου μιας μεικτής επιτροπής διακυβέρνησης μέχρι να οργανωθούμε. Δεν είναι απλό, αλλά σαφώς  ο μοναδικός δρόμος με την λιγότερη αιματοχυσία από τον εμφύλιο και τον οριστικό τεμαχισμό  της Ελλάδος σε καντόνια που θα τα έχουν μοιρασμένα τα συμμαχικά όρνια φίλοι μας‼‼! Όποιος έχει την παραμικρή αντίρρηση ή απορία σε αυτά που αναφέρω εδώ είμαι να του εξηγήσω.

ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Αγκαλιαστείτε με τον γείτονα, με τον φίλο σας, με το συνάδελφό σας, δώστε όρκο πίστης ότι δεν σας χωρίζει τίποτα και κανένας, κλείστε την πόρτα οριστικά στον εμφύλιο που είναι έξω από τη πόρτα μας και ετοιμάζετε να μας την κτυπήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: