x

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!


Γι' αυτό και...σοκαρίστηκαν οι πρασινοφρουροί του "Θέματος" (του...κομιστή με τα 5 εκατομμύρια που κυκλοφορεί ελεύθερος), γράφοντας ειρωνικά "Πέτα τη γιαγιά στη Χρυσή Αυγη". Ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι:

- Από τη στιγμή που η ανθελληνική πολιτεία όχι μόνο αδιαφορεί, αλλά ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ και την εγκληματικότητα, τότε οι γριούλες, οι γέροι και κάθε Έλληνας πολίτης που έχει κάθε δικαίωμα να κυκλοφορεί ελεύθερος και ασφαλής ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΧΩΡΑ,εννοείται πως θα απευθυνθεί για προστασία σε όσους του την παρέχουν!

- Οι...γιαγιάδες δεν πρόκειται να ψηφίσουν Χ.Α επειδή έγιναν ξαφνικά "νεοναζί", "ακροδεξιοί", "ρατσιστές" κλπ, αλλά διότι ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΖΟΥΓΚΛΑ!

- Ούτε θα περιμένουν κάποιους...πολιτικώς ορθούς υποσχεσάκηδες να αλλάξουν "νομοθετικά πλαίσια", να διαπραγματευτούν (!!!) με τους εγκληματίες και να...διαβουλευτούν για τις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν ΑΜΕΣΑ!

Ναι λοιπόν: Όσο και να σκυλιάζουν κάποιοι, με τις συγκεκριμένες κινήσεις της η Χρυσή Αυγή ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ!

Παρότι διαφωνούμε κάθετα με άλλες "τακτικές" της (π.χ. ξυλοδαρμούς πολιτών, μεταναστών κλπ), εντούτοις για την ασφάλεια που παρέχει σε ανήμπορους συμπολίτες μας ΤΗΝ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ!

Υ.Γ. Κι επειδή κάποιοι...υπερκριτές (εκ του μακρώθεν) θα πουν ότι αυτά τα κάνει για να πάρει ψηφαλάκια, τους λέμε να κάνουν κι εκείνοι το ίδιο, ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ: Ας κατεβάσουν στους δρόμους π.χ την Οννεδ ή άλλους "νεολαίους" (που τη βγάζουν στη Μύκονο και το Μπάνσκο Βουλγαρίας), για να προστατέψουν τον πολίτη!

Εκτός αν ισχύει η παροιμία "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: