x

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΦΡΙΖΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Δεν είμαστε βέβαιοι πως αυτή η προκλητικότατη "παρέμβαση" ενός εχθρού της Ελλάδας θα...βλάψει την Χ.Α:

Κι επειδή μερικοί θα μας χαρακτηρίσουν ως "ακραίους", επειδή αποκαλούμε τον συγκεκριμένο "Ελληνοεβραίο" ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ, ας δούμε πώς περιγράφει ο ίδιος τον εαυτό του:

Ο Ραββίνος Μορντεχάϊ Ι.Φριζής (πρώην Ραββίνος Θεσσαλονίκης και εγγονός του ηρωϊκού Συνταγματάρχη Μαρδοχαίου Φριζή), εξηγεί και εκφράζει τη θέση του αυθεντικού Ορθόδοξου Ραββινικού-Ταλμουδιστικού Ιουδαϊσμού, σε σχέση με την εβραϊκή θρησκεία, θεολογία & παράδοση, την εβραϊκή ιστορία & φιλοσοφία, τον εβραϊκό λαό, τον Σιωνισμό και το κράτος του Ισραήλ κ.α.

Δηλαδή ο εν λόγω "κύριος", που δεν είναι σε θέση ούτε καν να μιλήσει καλά ελληνικά, ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!!!

Υπερασπίζει επίσης τον τρισκατάρατο Σιωνισμό ως ένα "ιδεολογικό κίνημα" της χώρας του, ενώ όλοι ξέρουν πως πρόκειται για σύστημα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Η ουσία είναι η εξής: Εβραίοι, αναρχοαριστεροί, πασοκονεοδημοκράτες, Καρατζαφέρης, τσοντοκάναλα και διαπλοκή, ΟΛΟΙ ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Υ.Γ. Αλήθεια εγκάθετε Ραββίνε του Κ.Ι.Σ, μιας και είσαι...Έλληνας και μάλιστα απόγονος ένδοξου πολεμιστή, γιατί μοστράρεις την εβραική σημαία και όχι την ελληνική;

Δεν υπάρχουν σχόλια: