x

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΚΑΙ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΗΤΑΝ "ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ" !!! - ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΑ..ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Η ΚΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!!


ΚΑΙ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΗΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!!!

Την νύχτα της περασμένης τρίτης στον ΑΝΤ1, ο Αντώνης Κανάκης και η αναρχοαριστερή παρέα του σατίρισαν τους χρυσαυγητες βουλευτές Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρο επειδή βγήκαν στις 10 Μαίου στον Ευαγγελάτο (ΣΚΑΙ) και ανεκοίνωσαν πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα φτιάξει τους γιατρούς με σύνορα που θα εξετάζουν δωρεάν τους φτωχούς Έλληνες και όχι τους λαθρομετανάστες!!!Ο Κανάκης προέβαλε ένα σατιρικό βίντεο για την απανθρωπιά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ το οποίο κατέληγε με την φράση: O όρκος του Ιπποκράτη είναι για φλώρους!!!
Επειδη οι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ είναι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ,τους ενημερώνουμε
ότι: O MEΓΑΣ Ιπποκράτης(460-377) ήταν όντως ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ(με τα σημερινά κριτήρια) και δεν γιάτρευε ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ!!!Ο βιογράφος του Σωρανός αναφέρει το εξής εκπληκτικό για τον ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ: Ο Βασιλεύς των Περσών,Αρταξέρξης τον κάλεσε στην αυλή του στέλνοντας πρέσβεις με πολύτιμα δώρα,προκειμένου να γιατρεύσει υπηκόους του από ένα φοβερό λοιμό που είχε ενσκύψει τότε...ΟΜΕΓΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ αρνήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Πέρσες έναντι οποιουδήποτε ανταλλάγματος και απάντησε στον Αρταξέρξη ότι δεν μπορει να βοηθήσει τον ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥ!!!

Ακούς βρωμερέ ανθέλληνα Αντώνη Κανάκη; Τόσο Ελληνόψυχοι ήταν οι μεγάλοι άνδρες της αρχαίας Ελλάδος γι'αυτό δημιουργήθηκε το Ελληνικό Θαύμα!!!

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ήταν απείρως πιο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ απ'τα παιδιά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!!

απ'το άρθρο του Θ.Χατζηγώγου και την εφ.ΣΤΟΧΟΣ της πέμπτης
17 Μαίου
http://paspartoy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: