x

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Ταραχή στην αντιτρομοκρατική προκαλεί ο Κουφοντίνας!


"Είναι αυτονόητο ότι αποτελεί τιμή για μένα η ένταξη σε ένα κατάλογο αμετανόητων αντιπάλων της εξουσίας, όπως είναι αυτονόητο ότι ο ελληνικός λαός έχει συντάξει ήδη τον δικό του κατάλογο όσων ευθύνονται για την εθνική και κοινωνική καταστροφή, όσων παρέδωσαν άνευ όρων τους αδύναμους ως λεία στους ισχυρούς. Και η ιστορία διδάσκει ότι αργά ή γρήγορα θα έχουν την τύχη που τους αρμόζει".


Μια γραπτή δήλωση του Δ. Κουφοντίνα που...
δόθηκε στη δημοσιότητα την περασμένη Τετάρτη στάθηκε ικανή να προκαλέσει χτυποκάρδια στα ανώτατα κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής και της Ασφάλειας, με τους αξιωματικούς να υποστηρίζουν ότι αποτελεί στοιχείο νέων τρομοκρατικών επιθέσεων.


Η δήλωση Κουφοντίνα πέρασε στα … ψιλά της επικαιρότητας κι όμως έχει τη σημασία και τη σύνδεση της με διάφορα γεγονότα που συνέβησαν αυτές τις ημέρες.


Κατ΄ αρχήν όσο και αν ακούγεται γελοίο (σσ γιατί γελοίο είναι και όχι αστείο) ο ισοβίτης διαμαρτυρήθηκε έντονα επειδή ο ΟΓΑ σταμάτησε να του καταβάλλει το επίδομα των 175 ευρώ με το αιτιολογικό ότι πρέπει να επιβληθούν πρόσθετες κυρώσεις στα μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων !


Η απόφαση όμως αυτή είχε ληφθεί από τον Μάρτιο του 2011, παρά ταύτα ο Κουφοντίνας επέλεξε να αντιδράσει ανήμερα α) της γενικής απεργίας β) της έναρξης της δίκης των μελών του Επαναστατικού Αγώνα και γ) λίγες ώρες μετά την ανακάλυψη γιάφκας διεθνών τρομοκρατικών οργανώσεων στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: