x

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ο ΝΤΟΡΟΣΑΜΑΡΑΣ, ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ!

Και απύθμενο θράσος να υπόσχεται "λύση" στη λαθρομετανάστευση, αυτός που την ξεκίνησε!

Έρχονται οι Εφιάλτες...Θα τους αφήσουμε ή θα τους συντρίψουμε;

"Είναι ψέμα ότι θα καταγγείλλουμε το μνημόνιο και οι ξένοι θα συνεχίσουν να πληρώνουν τις δόσεις" είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι “θα έχει κόστος για την Ευρώπη αλλά αν το δεχθεί θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες η Πορτογαλία και η Ισπανία και το κόστος θα είναι μεγαλύτερο. Μία τέτοια καταγγελία του μνημονίου θα αφήσει την Ελλάδα εκτός ευρώ. Επίστροφή στην δραχμή σημαίνει ότι εισοδήματα καταθέσεις περιουσίες θα μειωθούν στο μισό ενώ τα τα χρέη θα αυξηθούν. Δεν υπάρχει καμία κοινωνία και οικονομία που να μπορεί να αντέξει μία τέτοια κατάρρευση σε τόσο σύντομο χρόνο. Θα μείνει η χώρα χωρίς τρόφιμα, χωρίς καύσιμα, χωρίς φάρμακα, θα ζούμε σε ένα συνεχές μπλακ άουτ”. 
“Χάιδευαν τους κουκουλοφόρους και προστάτευαν τους λαθρομετανάστες, θέλουν σήμερα να διαλύσουν την αστυνομία, εκπροσωπούν την πλήρη απουσία πολιτικής. Τη μία λένε ότι θα καταγγείλουν την σύμβαση την άλλη ότι θα αλλάξουν τα πάντα στην σύμβαση”.
ΜΙΚΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ: Καταρχήν, είναι γνωστό πως ο λόγος υπεράσπισης του Μνημονίου δεν είναι γιατί "θα καταστραφούμε", αλλά για να μην χάσουν ΤΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ("Οίκοι", Τράπεζες και άλλα...ευαγή εβραικά ιδρύματα). 
Επίσης, σαφέστατα μπορεί να γίνει καταγγελία του Μνημονίου διότι όταν κάτι αποτυγχάνει οικτρά, κοιτάς να το αλλάξεις και όχι να το διατηρείς, για να μη χάσουν τη μάσα τα φιλαράκια σου! Έτσι προδόταρε Σαμαρά;
Πάμε τώρα στα σημαντικότερα - κατά τη γνώμη μας - θέματα της λαθρομετανάστευσης, τάξης, εθνικής ασφάλειας κλπ: Σαφώς ο ανθελληνικός Σύριζα δεν μπορεί να εγγυηθεί πως όλα τα παραπάνω θα αντιμετωπιστούν με γνώμονα το εθνικό συμφέρον. Όμως, ΟΥΤΕ Η ΕΛΕΕΙΝΗ, ΒΡΩΜΕΡΗ, ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΝΔ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!
Μήπως το έκανε τόσα χρόνια; Ποιος έφερε τους πρώτους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, ξεφτίλα Σαμαρά; Ποιος τους ευχαριστούσε που επέλεξαν τη χώρα μας για την διαμονή (=εισβολή) τους; Ποιος νομιμοποίησε τα καραβάνια που κουβάλησε ο Σημίτης;
Συνεχίζουμε: Είναι δυνατόν να μιλάει για ασφάλεια το κόμμα που άφησε την Αθήνα και ολόκληρη την Ελλάδα να καεί τον Δεκέμβριο του 2008;;; Που φοβόταν να εποιβάλει την τάξη και χάιδευε τα αυτιά των αναρχικών, για να μην τους πουν "φασίστες";
Ε όχι ρε καραγκιόζηδες! Δεν πρόκειται, επειδή η άλλη "επιλογή" φαντάζει ακόμα χειρότερη, να εμπιστευτούμε ξανά (!) καθάρματα σα του λόγου σας!
ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ!
ΨΗΦΟΣ ΕΘΝΙΚΗ, ΣΕ ΤΙΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: