x

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


20120501-125106.jpgΤου Δ.Καζάκη από «το Χωνί της Αντίστασης».
Η τροϊκανή εμπροσθοφυλακή τών ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ , σε συνεργασία με οικονομικούς δολοφόνους και τα εγχώρια όργανα της, ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΟΥΛΑ, πισώπλατα και ξετσίπωτα, , με σκοπό αυτή τη φορά όχι μόπνο την απλή υποδούλωση αλλά και τον εξανδραποδισμό ΕΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του ελληνικού λαού στο βωμό τού ολοκληρωτισμού τών αγορών.
Σήμερα , όλοι οι Έλληνες ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ,την τιμή, την εθνική μας αξιοπρέπεια και ανεξαρτησία, τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη αλλά για την ίδια μας την ΥΠΑΡΞΗ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος και πολύ σκληρός.
Μα ένα έθνος, ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ που θέλει να ζήσει πρέπει ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ, αψηφώντας τούς κινδύνους και τίς θυσίες. Ο λαός τής Ελλάδας σήμερα 
διεξάγει έναν πόλεμο ΒΑΘΙΑ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ, ενάντια στο νέο σύστημα ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ που θεμελιώνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση προς όφελος των πιο ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ και κερδοσκόπων που έχει γεννήσει ποτέ η αγορά.
ΚΑΘΗΚΟΝ τού Ελληνικού λαού , κάθε ειλικρινούς πατριώτη και ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ που σέβεται τον τόπο του και την ιστορία του, είναι να ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ , σπίτι το σπίτι , κάθε πόλη, συνοικία τη συνοικία, δρόμο το δρόμο , γειτονιθά τη γειτονιά, ΣΕ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ. Κάθε δρόμος, κάθε σπίτι, κάθε γειτονιά, κάθε γειτονιά, κάθε πόλη και χωριό πρέπει να γίνει κέντρο οργάνωσης τού ίδιου μας τού λαού ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ τον πιο επικίνδυνο ΕΧΘΡΟ που γνώρισε ποτέ σατην ιστορία του.
Έπαθλο για τον εργαζόμενο λαό και επιστέγαμσα για τον σημερινό του αγώνα , πρέπει να είναι και θα είναι , ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ τής δουλειάς και τής προκοπής, ΛΕΥΤΕΡΩΜΕΝΗ από κάθε ξένη εξάρτηση και λυτρωμένη από κάθε επιβουλή, Μ΄ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ και πανανθρώπινο πολιτισμό.
Όλοι στον αγώνα , ο καθένας στη θέση του ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΘΑ΄ΝΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και τού λαού μας. Οι εργαζόμενοι λαοί όλου τού κόσμου ΣΤΕΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ. Προσμένουν από εμάς και και μετρούν την ώρα που Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ θα σημάνει και γι΄αυτούς την απαρχή τής ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ.
“Ω παίδες Ελλήνων
ίτε, ελευθερούτε πατρίδα,
ελευθερούτε δε παίδας,
γυναίκας,
θεών τε πατρώων έδη,
θήκας τε προγόνων.
Νυν υπέρ πάντων αγών”
ΑΘΗΝΑ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012,
Δημήτρης Καζάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: