x

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: «ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΤΑ 300 ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ – ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ»


athina

«Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ»
Το παρακάτω κείμενο με τις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες απόψεις στάλθηκε στο Μακελειό: Το κείμενο το δημοσιεύουμε αυτούσιο:
«Γιατί δεν ασχολείται κανείς με την απάτη του σχεδίου Αθηνά?
Αναρωτιέμαι καθημερινά και περιμένω να δω μέχρι που θα φτάσει η κοροϊδία του Υπουργού για το σχέδιο Αθηνά! Το σχέδιο Αθηνά έχει αλλοιώσει τη στήλη που αφορά τον αριθμό εισακτέων του έτους 2012-2013!Αυτό μπορεί πολύ απλά να διασταυρωθεί από το ΦΕΚ 1653/15-5-2012 όπου αναφέρει τον επίσημο αριθμό εισακτέων της προηγούμενης χρονιάς που
ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας! Και έρχεται τώρα για να παραπληροφορήσει τους πάντες με ψεύτικα στοιχεία! Εισαγγελέας εδώ δεν μπορεί να παρέμβει?? Αφού δεν ακούν κανένα και κάνουν φασιστικά ότι θέλουν γιατί δεν παρεμβαίνει εισαγγελέας αναρωτιέμαι!! Δεν έχει αυτό το δικαίωμα? Η μείωση δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στο ποσοστό που αναφέρει το Υπουργείο! Και ποιος έκανε την αλλοίωση αυτή?? Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ??
Γιατί συρρικνώνουν το ΤΕΙ Χαλκίδας κατά 80% στην πραγματικότητα? Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του ΤΕΙ είναι 24.430 τ.μ. σε ιδιόκτητο οικόπεδο 204.000 τ.μ.!! Τι θα απογίνουν?? ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ!! Θα τις αποκτήσει το δημόσιο και κατά συνέπεια ο ΤΑΙΠΕΔ ή θα μείνουν στην ιδιοκτησία του Ιδρύματος όπου σύμφωνα με το αντισυνταγματικό άρθρο 30 του Νόμου 4111/13 δίνεται η δυνατότητα να δημιουργηθούν ιδιωτικά παραρτήματα της Σχολής ή νέο Ιδιωτικό ΤΕΙ. Με αυτό το παραπλανητικό σχέδιο λοιπόν εξασφαλίζουν τις κτιριακές υποδομές της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης! Και ένα ΤΕΙ όπως είναι το ΤΕΙ Χαλκίδας τους βολεύει αφάνταστα η συρρίκνωση του, παραβλέποντας όλα τα εκπαιδευτικά και κτιριακά πλεονεκτήματα που έχει, για να ανοίξει ο δρόμος πανεύκολα σε ιδιώτες!!
Τα δημόσια και κατακρεουργημένα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ θα υπολειτουργούν για να εξυπηρετούν τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια με τελικό στόχο την παντελή εξαφάνιση τους ώστε να μην υπάρχει πλέον δωρεάν παιδεία!!!
Είναι ξεκάθαρο το παιχνίδι τους λοιπόν και γι αυτό έχει τέτοια εμμονή ο Υπουργός να το υλοποιήσει γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τις ακαδημαϊκές κοινότητες και τους φοιτητές!
«Πρέπει να καταπολεμήσουμε την ανεργία με το σχέδιο Αθηνά» λέει ο Αρβανιτόπουλος!!! Πως μπορεί να γίνει αυτό σε μία εποχή τεράστιας οικονομικής εξαθλίωσης όλης της κοινωνίας? Για να φτάσουν το μισθό στα 300 ευρώ τους εμποδίζουν τα πτυχία!!! Επομένως τι τους εμποδίζει για να το υλοποιήσουν??? Θέλουν πτυχία μετρημένα στα δάκτυλα ενός χεριού και άκυρα πτυχία με αποτέλεσμα να γίνουμε όλοι εργάτες με μισθό 300 ευρώ και αφεντικά τους ξένους επενδυτές που θα φέρουν την «Ανάπτυξη» στη χώρα μας!!!! Την ανάπτυξη της τσέπης τους δηλαδή. Δούλοι τους μια ζωή και αμόρφωτοι με σκυμμένο το κεφάλι!!!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ!!!!
Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΙ!!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο «ΔΙΚΑΙΟΣ» ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ?? ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ..
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ!!ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΕΚ ΣΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!
ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ»!!
Ελένη Στουραϊτη
Δημότης Διρφύων - Μεσσαπίων Ν. Ευβοίας
Η κυρία Στουραίτη επίσης ενημερώνει για την αυριανή κινητοποίηση όλων των φοιτητών της χώρας:
«Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την αυριανή κινητοποίηση όλων των φοιτητών της χώρας στο Υπουργείο Παιδείας! Την Πέμπτη 10.30 με 11.00 θα είναι φοιτητές όλων των τμημάτων Αυτοματισμού της χώρας που καταργούνται τα τμήματα τους μέσω του σχεδίου Αθηνά όπως επίσης το ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ,ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ, ΤΕΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΕΙ ΚΟΖΑΝΗΣ. ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ,ΑΣΠΑΙΤΕ,ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ!!!!ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΣΟ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!!!
Ευελπιστούμε να το καλύψετε εσείς τουλάχιστον δημοσιογραφικά, για να καταλάβει όλη η κοινωνία με ποιο φασιστικό τρόπο προσπαθούν να καταργήσουν την δημόσια δωρεάν παιδεία!!!!!
Με εκτίμηση
Στουραϊτη Ελένη
 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: