x

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ ΜΕ "ΥΨΗΛΕΣ" ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ. ΕΙΧΕ ΣΥΣΧΕΤΙΣΘΕΙ ΑΛΛΑ ΑΘΩΩΘΕΙ ΜΕ ΛΑΦΥΡΑ ΑΠΟ "ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ" ΜΑΤΑΤΖΗΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

aspides-mat-klemmenes
ΜΑΚΕΛΕΙΟ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Στο σκληρό πυρήνα αντάρτικου πόλης ανήκει κατά την αστυνομία ο αναζητούμενος αντιεξουσιαστής ο οποίος(πάντα κατά τα στοιχεία των αρχών)είχε νοικιάσει αυτοκίνητο HUNDAY στο πορτ μπαγκαζ του οποίου ανευρέθη βαρύς οπλισμός με Καλάσνικοφ και 1500 σφαίρες το απόγευμα της Τρίτης. Ο γνωστός αντιεξουσιαστής φέρεται να είχε αφήσει το Ι.Χ σε ιδιωτικό πάρκινγκ στην περιοχή των Εξαρχείων, το είχε νοικιάσει στις 6 Μαρτίου και θα το παρέδιδε στις 10 του μήνα. Κατά την αστυνομία ο αντιεξουσιαστής παίζει «ψηλά» στην ένοπλη αντικρατική αντίσταση κατά του καθεστώτος και πιθανόν να σχετίζεται φιλικά με -εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα- ποινικό κρατούμενο που διαφεύγει της σύλληψης.
Πάντα κατά τις πληροφορίες που διακινούνται αυτές τις ώρες, τα όπλα πιθανολογείται ότι είναι «καθαρά»(η βαλλιστική θα βγει το ξημέρωμα της Τετάρτης), είναι κινέζικης κατασκευής(ή ρωσικής)και πιθανόν να χρησιμοποιούνταν σε άλλη ένοπλη ενέργεια.
Οι αστυνομικές αρχές δεν αποκλείουν ο συγκεκριμένος πυρήνας ατόμων γύρω από τον αναζητούμενο αντιεξουσιαστή να έχει σχέση με την επίθεση στα γραφεία της Ν.Δ στις 12 Ιανουαρίου ενώ υποψίες για εμπλοκή υπάρχουν και για το χτύπημα που είχε γίνει στο Α.Τ Αγίας Παρασκευής με αποτέλεσμα να τραυματισθούν δύο αστυνομικοί μία κοπέλα σοβαρά).
Ο αναζητούμενος ήταν ένα από τα άτομα που κατηγορήθηκε ότι είχε «απαλλοτριώσει» το 2005 ασπίδες των ΜΑΤ σε συγκέντρωση και επεισόδια στο Πολυτεχνείο ενώ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις επικοινωνίας και επαφής με γνωστά μέλη του αντιεξουσιαστιού πυρήνα. Για τη υπόθεση των ασπίδων είχε αθωωθεί.
Στην οδό Σκυλίτση στο λόφο του Στρέφη όπου έγινε η κατ'οίκον έρευνα οι αρχές δεν έχουν ανακοινώσει ότι εντοπίστηκε κάτι αξιοποιήσιμο. Έρευνα έγινε και στο σπίτι της αδερφής του αναζητούμενου στα Καμίνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: