x

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

40 χρόνια δικτατορία και ξένη κατοχή. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

Από την πρώτη μέρα της μεταπολίτευσης ο Ελληνικός λαός ζει υπό το καθεστώς ενός κράτους "βιτρίνα". Οι πολιτικοί σφετερίστηκαν με ασύστολα ψεύδη, με κενές υποσχέσεις, με αυθαιρεσίες  και με παράνομα πελατειακά ρουσφέτια την ψήφο του λαού και συνάμα τις καρέκλες της εξουσίας. Όλοι οι "έλληνες" πολιτικοί υπηρέτησαν επί 40 χρόνια αποκλειστικά  τη τσέπη τους, τα συμφέροντά τους, την δόξα τους, τα καμώματα του εαυτούλη τους  και την επανεκλογή τους. Το σύνταγμα, οι νόμοι  και  οι θεσμοί  του Ελληνικού κράτους ποδοπατήθηκαν και μάλιστα, πάντα  ανάλογα με τα γούστα και τα συμφέροντα  μιας πολιτικοοικονομικής ελίτ και χρησιμοποιήθηκαν ασύδοτα για να κρατούν έναν ολόκληρο λαό δέσμιο της διαφθοράς, της αναξιοκρατίας και της παρανομίας.

 Τα γνωστά στον λαό "λαμόγια" μετέτρεψαν  το  Ελληνικό κράτος σε μαγαζάκι τους, όπου μαζευόταν όλο το κακό συναπάντημα της διεθνούς τοκογλυφίας, του γερμανικού νεοναζισμού και του δογματικού αμερικανοσιωνισμού.Υπερχρέωσαν με δόλο τον Ελληνικό λαό, εκβίαζαν ή εξαγόραζαν την ψήφο του, λεηλάτησαν τον Ελληνικό πλούτο, ανέδειξαν και ετίμησαν τους υπηρέτες της διαφθοράςκαι τους τιμητές της ρουφιανιάς και της προδοσίαςΕξευτέλησαν την Ελληνική Σημαία, λοιδώρησαν την Θρησκεία μας, την πίστη και το σεβασμό μας προς τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις μας. Αμφισβήτησαν την Ελληνική Ιστορία μας και βεβήλωσαν την τιμή και την μνήμη των πεσόντων αγωνιστών μας και των εθνικών ηρώων μας.Παραποίησαν την Ελληνική γλώσσα και σπήλωσαν την εθνική μας ταυτότητα. Διαίρεσαν την Ελληνική κοινωνία  σε φατρίες, ποινικοποίησαν τη φτώχεια, διέλυσαν την Υγεία, αφάνισαν τα ασφαλιστικά ταμεία και έκλεψαν τους κόπους μιας ζωής των συνταξιούχων.

 Έκαναν την χώρα μας "ξέφραγο αμπέλι" και επέτρεψαν και προστάτευσαν την λαθρομετανάστευση για να πετύχουν τον αφελληνισμό των Ελλήνων. Προστάτευσαν τους πατρόνους της εγκληματικότητας και διέλυσαν την Ελληνική Αστυνομία. Μετέτρεψαν τα Μ.Α.Τ σε ιδιωτικό στρατό τους και δεν δείλιασαν να απειλήσουν και να επιτεθούν στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Παρέδωσαν το αξιόμαχο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στο έλεος της μοίρας  και των εχθρών τους και επιτρέπουν τον διαμελισμό της χώρας. Διακωμώδησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες στα τέσσερα άκρα της γης για να "σπάσουν" την περηφάνεια και την λεβεντιά μιας ολόκληρης φυλής.
Ορκίζονται τα λαμόγια πίστη μόνο στην παγκόσμια κυβέρνηση και ποδοπατούν ατιμώρητα το Ελληνικό Σύνταγμα σαν να ήταν κουρελόχαρτο.
.
Πρίν 36 μήνες παρέδωσαν την εξουσία και την διακυβέρνηση της χώρας στα ξένα αφεντικά τους. Οι Γερμανοί νεοναζιστές και οι αμερικανοσιωνιστές τοκογλύφοι έπέβαλλαν το κατοχικό  δίκαιο και έθεσαν το Ελληνικό Σύνταγμα εκτός νόμου. Οι Τσολάκογλου των καιρών μας, αφού σφετερίστηκαν με ψευδείς υποσχέσεις και δεκαοκτώ "ισοδύναμες"  μπούρδες την ψήφο του Ελληνικού λαού στις τελευταίες εκλογές, σχημάτησαν μια κυβέρνηση"γερμανοτραφών μαριονετών" που έχει σαν μοναδικό και αποκλειστικό σκοπό, την εξυπηρέτηση, πάση θυσία, των συμφερόντων του Γερμανού κατακτητή και των τοκογλύφων.

Η κυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη κατόρθωσε μέσα σε 12 μήνες διακυβέρνησης να φέρει τη ραγδαία " ανάπτυξη " .... στην παρακμή της χώρας.!!!
600.000 Ελληνόπουλα πεινούν, 2.000.000 Έλληνες είναι άνεργοι, 4.000.000 Έλληνες ζούν κάτω από το επίσημο όριο της φτώχειας και  δεκάδες χιλιάδες Έλληνες είναι άστεγοι. Καταργήθηκε το δικαίωμα της απεργίας, η ιδιωτική περιουσία, η κοινωνική πρόνοια και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των φτωχών. Όποιος είναι φτωχός και έχει χρέη προς το κράτος των δοσιλόγων μπαίνει στην φυλακή. Καταργήθηκε η Χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για όλους τους Έλληνες που διαμένουν στα γκέτο του Γερμανικού στρατοπέδου συγκέντρωσης και αναπτύχθηκε η πολιτική του φιμώτρου και της λογοκρισίας. Ακατάπαυστη είναι η ανάπτυξη της πορνείας, της χρήσης ναρκωτικών, της εγκληματικότητας, των φυλλαδίων επιστράτευσης,  των κατασχέσεων, των πλειστηριασμών, της φτώχειας, της πείνας, της ανεργίας, της αναγκαστικής μεtανάστευσης,της εξαθλίωσης, της απόγνωσης, των θανάτων ...  Τυχερός θεωρείται αυτός που βρήκε την λύτρωση στο θάνατο είτε αυτοκτονώντας είτε αβοήθητος στο κρεββάτι της αρρώστειας και που δεν θα είναι πλέον αναγκασμένος να παρακολουθεί το ξεπούλημα του πλούτου της πατρίδας του αντί πινακίου φακής...!

Ο κ. Τσίπρας, ο λάτρης της γερμανικής λογικής που υποστηρίζει ότι σαν πρωθυπουργός δεν θα συμπεριφερθεί σαν μπαταχτσής και δηλώνει επιπλέον ότι θα ξεπληρώσει όλα τα χρέη που απαιτούν οι τοκογλύφοι ... συμμερίζεται την άποψη του ΚΚΕ, ότι η Ελλάδα δεν είναι υπό κατοχή ...!
Ο κ. Τσίπρας απέδειξε, την ώρα που έπεσε το σήμα της ΕΡΤ, ότι είναι το κατάλληλο παιδαρέλι για την εξασφάλιση του μέλλοντος του κατοχικού καθεστώτος. Αντί να καλέσει τον λαό να κατέβει στους δρόμους ενάντια στην κοινοβουλευτική χούντα για να προστατεύσει την περιουσία και τα συνταγματικά  δικαιώματα του για ελεύθερη πληροφόρηση και για την δυνατότητα της ελεύθερης έκφρασης της γνώμης και του λόγου του....ο κ. Τσίπρας τα " μάσησε ", αμόλυσε μερικά συνθήματα από τον "μαρξιστικό οδηγό συμπεριφοράς" του κόμματός του και αποχώρησε ευσπεσμένα! " Χέστηκε η φοράδα του κ. Τσίπρα στο λιβάδι" αν ο λαός διψά για λευτεριά, για μια αξιοπρεπή διαβίωση, για δημοκρατία, για δικαιοσύνη και για μια κάποια ελπίδα, που θα του δώσει την δύναμη  να κάνει πάλι όνειρα και να βάλει στόχους στη ζωή του.

Το καθεστώς των Αθηνών είναι σαν τον "Μανωλιό" με τα ...ρούχα  που αλλάζει.
Όλοι οι πολιτικοί μας, τα κόμματα, οι κομματικοποιημένοι συνδικαλιστές, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ γενικά  μας  κοροϊδεύουν διαρκώς και ασύστολα και εμείς πάντα πέφτουμε  στην φάκα τους. Εκμεταλεύονται τα στεγανά που έχουν στήσει στην ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και του  λόγου με σκοπό αρχικά να μας απομονώσουν, να μας αποξενώσουν και τελικά να μας εξουδετερώσουν πολιτικά.

Με εκλογές, διαδηλώσεις, απεργίες,  συγκεντρώσεις, καταγγελίες, βρισιές και κατάρες δεν πρόκειται να πέσει το καθεστώς των Αθηνών ή να αλλάξει κάτι στη ζωή μας προς το καλύτερο για τα επόμενα 50 χρόνια. Σε κατεχόμενη χώρα δεν διεξάγονται ελεύθερες, δημοκρατικές  και έντιμες εκλογές. Η Χούντα των Αθηνών μόνο ένα φοβάται,...την επανάσταση της συνείδησης του λαού που σκλάβωσε. Αυτός, εσύ, αυτή, εγώ και όλοι εμείς μαζί ενωμένοι σε μια ψυχή και σε μια γροθιά είμαστε δυνατοί,  ανίκητοι και μπορούμε να τους βροντοφωνάξουμε επιτέλους το  " ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ" και να αναλάβουμε το ξεσκαρτάρισμα του τόπου μας.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

 "Οταν ο γόρδιος δεσμός δεν λύνεται, κόβεται" .... ανέφερε ο πρωθυπουργός Σαμαράς για την επίλυση του προβλήματος της ΕΡΤ ....
Τον ίδιο δρόμο έχει το δικαίωμα, βάσει του άρθρου 120 του Συντάγματος, να ακολουθήσει και ο Ελληνικός Λαός για την επίλυση του δικού του προβλήματος!

 Φιλικός, Πάνος Γιαννακουλόπουλος

Νέα Φιλική Εταιρεία


Υ.Γ.: ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, χέρι-χέρι, πόρτα-πόρτα ή με κοινοποιήσεις σε φίλους και γνωστούς και     ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ το "εμπάργκο" των καθεστωτικών ΜΜΕ! 

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στην πηγή, το ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: