x

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ / "ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ"

ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ. ΗΡΘΑΜΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΑΣ ΤΗΣ 12ης ΜΑΪΟΥ 2013 (βλέπε στο Ιστολόγιο). ΑΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ... "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ" ... "ΑΤΥΧΗΜΑ" ... "ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ...ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ!!! ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ...!


Η Συνέλευση των ιδρυτικών μελών της "Νέας Φιλικής Εταιρείας" πραγματοποιήθηκε σήμερα (10.06.2013) στο Βερολίνο. Οι αποφάσεις της Συνέλευσης θα γνωστοποιηθούν στο "Μανιφέστο" της ΝΦΕ που θα δημοσιευτεί τις επόμενες μέρες.


... ήταν η απάντησή μας στις λίστες της πρεσβείας τους στην Αθήνα για τους εχθρούς του 4ου Ράϊχ στην Ελλάδα και τι θα έπρεπε να συμβεί σε αυτούς καθώς και ένα μήνυμα στους φίλους και στους εχθρούς της ΝΦΕ ότι δεν φοβόμαστε κανέναν όσο είμαστε λάτρεις της συνταγματικής νομιμότητας και της επαναφοράς της στην πατρίδα μας .... Για τις πολυάριθμες προσαγωγες από τις μυστικές υπηρεσίες ...μόλις πατήσαμε τα σύνορα της Γερμανίας δεν βγάλαμε ανακοίνωση και για τις απειλές και τις "συστάσεις" που μας έγιναν...ΟΛΟΙ αφεθήκαμε ελεύθεροι... αλλοιώς θα μας έδιναν το δικαίωμα του δημοσίου λόγου....έστω και αν θα ήταν μπροστά σε ένα δικαστήριο!

... και την ερχόμενη Δευτέρα θα καταθέσουμε στην Κάρλσρούη, στο Γερμανό συνταγματικό, ομοσπονδιακό εισαγγελέα μήνυση κατά επωνύμων γερμανικών κυβερνητικών, στρατιωτικών και επιστημονικών φορέων ...για το σχεδιασμό και την προετοιμασία της διάπραξης στην Ελλάδα εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Νέα Φιλική Εταιρεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: