x

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Χρωστάς εε ... και τι έγινε; Αγαπάς καθόλου;


Τσουρέκια μου τα κάνατε ρε αδέρφια! Χρωστάμε, χρωστάμε,χρωστάμε ε ΚΑΙ? Ποιος δεν χρωστάει ? Όλος ο πλανήτης χρωστάει ..τώρα το που ? αλλού πάπα Ευαγγέλιο!! Ερωτευμένος είσαι? ΟΧΙ? Γιατί ρε άρχοντα ?... ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ....ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ? ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΟΥ , ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ? ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ !
Ανασαινεις καμάρι μου η όχι? αν ναι τότε είναι δικά σου όλα !! Όλα μα όλα! Που μασάς λοιπόν, τόσο κόλλημα με τα ζωγραφιστά χαρτάκια ? Δεν τα έχουμε ε και? Τραγουδάς καθόλου? Γιατί παλικάρι μου ? ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ !!
Άμα σε αγκαλιάσω πιστεύεις ότι θα κρατήσει πολύ η μπόρα? Παπάρiα σε πέντε λεπτά θα είσαι περδίκι !! Αγκαλιαζεις συχνά ? Οχι ? ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ !!
Θυμάσαι το φιλαράκι σου που γελάγαμε μαζί μέχρι δακρύων ,αυτόν που έχεις να πάρεις καιρό τηλέφωνο....Πάρτον ....πες του ότι θες να πας μια τσάρκα με τα πόδια και να του κρατήσεις το χέρι ...μην τρομαζεις δεν είσαι σε γκει παρειντ ....με τον αδερφό-η σου είσαι!!
Τι έγινε λοιπόν θα συνεχίσουμε μια Ζωή τα ίδια και τα ίδια ,κλάψα ,μουρμούρα ,μιζέρια ? Η θα ξεκινήσουμε να τα ισιώσουμε όλα?...Εγώ ξέρω πως θα ισιώσει!!! Όταν το θήραμα γίνεται κυνηγός , όταν το προβλεπόμενο απροσδιόριστο ,όταν το εμπόρευμα χαλα , όταν το κέρδος εξαφανίζεται ..τότε γεννιέται αντίσταση ....με τα πιο απλά πραγματα !! Τι να κάνουμε εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε ικανοί μόνο για να εξάγουμε πολιτισμό ,να έχουμε σκλάβους να μας κάνουν τις δουλειές και να ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ!! Εγώ μπορώ να ζήσω με αυτό , οι άλλοι όμως?
Τραγουδακι κερασμενο......ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ !! ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ!

Stranger ... Ασκησεις αγκαλειας εξ αποστασεως...

Δεν υπάρχουν σχόλια: