x

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Το παιδί που παίζει ανάμεσα σε δυο καθρέφτες

Είχα υποσχεθεί σε ένα άρθρο μου να σου μιλήσω και εξηγήσω για αυτή την φράση. Τώρα όμως είναι δύσκολο πολύ να το κάνω μιας και πρέπει να κάνω κατ άλλο ...να θυμίσω!
Για εσένα που μπορείς να δεις, για εσένα που έχεις κατανοήσει , τα γεγονότα εξελίσσονται όπως ειπώθηκαν άλλα στο είδωλό τους , περνάνε ξυστά τα γεγονότα σαν να στοχευθηκαν ..διπλα στο έσχατο άπειρο ενός καθρέφτη! Όλα όσα προλεχθηκαν έχουν κάνει εμφανιση στο πεδίο
...Ο Σαμαρας , η Τουρκία , η ερτ, η φήμες για το κλείσιμο του διαδικτύου...ΟΛΑ! Άλλα τώρα γράφω ...δεν μιλάω ...τώρα χαράσσονται σχήματα "ειδικά" πάνω σε μια λευκή επιφάνεια σμιλεύοντας την ιστορία ....σαν ανακάλυψη από ενα άχρονο συνεχές !
Σήμερα οι πολιτικοί μας αρχηγοί κάνουν συσκέψεις ....με στόχο τα κουκιά ...όχι με στόχο το καλό του τόπου άλλα τι συμφέρει την καριέρα τους!
Αυτό είναι ο πολιτισμός που έχουμε επιτρέψει να εξελιχθεί σήμερα πάνω στην γη...το συμφέρον πάνω από όλα και καμία άλλη αξία πιο δυνατή από αυτό!
Δεν χρειάζεται να είσαι μάγος για να καταλάβεις ότι αυτό κούρασε την ίδια την ΖΩΗ...η Ζωή κουράστηκε από εμάς τους πράκτορες της που δεν θέλουμε να γιατρευτουμε απο την αρρώστια του,.....Συμφέροντος!!
Αν μέχρι την τελευταία στιγμή συνεχίσει αυτή η ασθένεια να είναι η αιτία του αύριο ...τότε η Ζωή θα χτυπήσει άμεσα .... αν σήμερα δεν υπάρξει έστω μια φωνή που θα σκεφθεί με άλλες αξίες και όχι ...την πάρτι της....τότε σύντομα θα χορέψουμε πεντοζάλη σε ξέφρενο ρυθμό!!!!!
Ο καθρέφτης δεν μπορεί να αντέξει για πολύ ακόμα .... σταματήστε με την νόηση σας την επιβολή ενέργειας από τους σκοτεινούς ...η ασπίδα θα πέσει αν δεν ξυπνήσετε τώρα όλοι από το όνειρο!
STRANGER...ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: