x

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων πιστεύει ότι εντόπισε η Αστυνομία


Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, για τον εντοπισμό επικίνδυνων κακοποιών, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι δύο από τους δραπέτες των φυλάκων Τρικάλων.
Σύμφωνα με το LamiaReport, χθες βράδυ έκλεψαν ένα λευκό αυτοκίνητο από τη Λιλαία. Νωρίς το απόγευμα οι κακοποιοί προσπάθησαν να ξεφορτωθούν κάποια πράγματα βάζοντας φωτιά σε περιοχή κοντά στο Μοναστήρι της Δαμάστας. Ένα οδηγός που περνούσε από το σημείο, ενημέρωσε την Π.Υ και την αστυνομία.
Οι κακοποιοί μόλις κατάλαβαν ότι τους αντιλήφθηκαν, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν  με τα πόδια μέσα στη δασική έκταση στην περιοχή Δαμάστας Ελευθεροχωρίου.
Όταν οι αστυνομικοί κατάλαβαν πρόκειται για το αυτοκίνητο που κλάπηκε χθες βράδυ από τη Λιλαία, σήμανε συναγερμός, κάλεσαν ενισχύσεις και άρχισαν να "χτενίζουν" την περιοχή.
Λίγο πριν τις 7:00 σηκώθηκε και ελικόπτερο της Ελληνικής αστυνομίας, για να βοηθήσει στον εντοπισμό αφού πρόκειται για δύσβατη και δασική έκταση. Επίσης γνωρίζουν ότι οι κακοποιοί που ψάχνουν, κατά πάσα πιθανότητα είναι οπλισμένοι σαν αστακοί και αδίστακτοι.
Ίσως να είναι οι ίδιοι που, μαζί με άλλους συνεργούς, τα ξημερώματα της Κυριακής είχαν κλέψει δυο αυτοκίνητα από την Πάνορμο Ερατεινής, τα οποία βρέθηκαν στον Παρνασσό. Το ένα ήταν καμένο και το άλλο που ανήκει στη σύζυγο πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας βρήκαν μέσα Καλάσνικοφ, δυναμίτη και άλλο εξοπλισμό, που δείχνει ότι ετοίμαζαν νέα επιχείρηση, ίσως σε κάποια από τις φυλακές της περιοχής.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: