x

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

ΥΠΕΡΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ !!!

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει τη κεντρική Ευρώπη την ερχόμενη Δευτέρα. Προβλέπεται να δημιουργήσει πολλά προβλήματα, καθώς θα είναι όντως πολύ σφοδρό.
Καταιγίδες πάρα πολύ ισχυρές, θα επηρεάσουν κατά τη διάρκεια της Δευτέρας 29 Ιουλίου, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Πολωνία και γενικότερα χώρες της κεντρικής Ευρώπης, αλλά φαίνεται να επηρεάζονται νότια τμήματα της Σκανδιναβίας. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από ισχυρούς κεραυνούς αλλά και δυνατούς δυτικούς, νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάνει και τα 7 ίσως και τα 8 μποφόρ. Μιλάμε ουσιαστικά για μία υπερκαταιγίδα, η οποία μάλιστα θα ρίξει ως και 20oC χαμηλότερα τη θερμοκρασία στη κεντρική Ευρώπη, στους 13-14oC δηλαδή, ενώ λίγα χιλιόμετρα πιο ανατολικά την ίδια ώρα θα επικρατούν θερμοκρασίες που θα ξεπερνάνε τους 40oC !!!

Από τις 30 Ιουλίου ως και τις 1 Αυγούστου, τμήματα αυτής της κακοκαιρίας, θα επηρεάσουν με πιο μικρής έντασης καταιγίδες και τα Βαλκάνια και γενικότερα όλη την ανατολική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας, ρίχνοντας σταδιακά τη θερμοκρασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: