x

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Έλληνας "Κάϊν" εναντίον του Έλληνα "Άβελ" ???

" Φωτιά και τσεκούρι για τους προσκυνημένους "διέταξε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για να αντιμετωπιστεί η κίνηση της αλλαξοπιστίας κάποιων πρώην οπλαρχηγών που επιπρόσθετα έθεσαν εαυτούς στην υπηρεσία του Ιμπραήμ πασά και επολέμησαν με πάθος κατά των ... Ελλήνων συμπατριωτών τους και έμειναν γνωστοί στην ιστορία της ελληνικής επανάστασης του 1821 με το όνομα του πρωτοστατήσαντος Νενέκου, ...σαν  "Νενέκοι"!

Το όνομα του Νενέκου ταυτίστηκε με τον προσκυνημένο, τον δουλοπρεπή άνθρωπο, το μίασμα, τον προδότη, τον άνθρωπο που δεν έχει σε τίποτα να ξεπουλήσει τις ιδέες του, την αξιοπρέπεια του, την εθνική, την αγωνιστική του ταυτότητα, πουλώντας τους παλιούς συναγωνιστές του και συμπράττοντας με παλιούς αντιπάλους του προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συγκυριακά του συμφέροντα. Οι Νενέκοι, όπως και οι  Τσολάκογλου ή  οι Ράλληδες της ελληνικής ιστορίας και οι οικογενειακές φάρες τους επέζησαν όλα τα σκαμπανεβάσματα  των καιρών για να φτάσουμε στο"σήμερα" όπου αυτά τα ανθρώπινα μιάσματα έχουν αναλάβει, για λογαριασμό του Γερμανού κατακτητή, τα ηνία του κράτους. Οι νεοναζιστές της Χ.Α. και οι αναρχοαριστεροί μπαχαλάκηδες  των Εξαρχείων είναι οι σύγχρονοι γενίτσαροι τους που συμπληρώνουν τα κενά του καθεστώτος των Νενέκων,  υπηρετούν δε πιστά μόνο τα συμφέροντα των Γερμανών που τους χρηματοδοτούν  με τα "αργύρια " της προδοσίας.  Είναι εκείνοι οι πρώην Έλληνες που άλλαξαν την πίστη τους προς τον Χριστό για να προσκυνήσουν τον αθεϊσμό ή την ειδωλολατρεία  και αγωνίζονται με μοναδικό γνώμονα,  την επικράτηση του Χιτλερισμού και του ολοκληρωτισμού σε όλο τον κόσμο.

Οι Νενέκοι και οι Γενίτσαροί τους  είναι σαν οντότητες σχετικά ελάχιστοι και αμελητέοι  αλλά έχουν κατορθώσει με τα χρηματικά κεφάλαια που διαθέτουν και με την πολιτική του "σόκ" ή του "διαίρει και βασίλευε" να συντρίψουν τους δεσμούς που έδεναν την ελληνική κοινωνία, να την τρομοκρατούν όταν αυτή προσπαθεί να εξασκήσει τα δημοκρατικά της δικαιώματα και  να αντικαταστήσουν με την δράση  και τις πρωτοβουλίες τους,  τους θεσμούς και τους νόμους του ελληνικού κράτους. Τα φαντάσματα του "δεξιού" και του "αριστερού" παρελθόντος κυριαρχούν πάλι στην επικαιρότητα. Τα παιδιά μας πεινάνε, οι ανασφάλιστοι  άρρωστοί μας πεθαίνουν αβοήθητοι, πέρασαν χρόνια από τότε που βάλαμε τα λεφτα από το τελευταίο μεροκάματο στις τσέπες μας  και εμείς .... ασχολιόμαστε ακόμη με  τις κομματικές αναλύσεις και τις ιδεολογικές θεωρίες περί "ανέμων και υδάτων". Η πείνα, η αρρώστεια, ο θάνατος και η εξαθλίωση δεν κοιτούν αν καταστρέφουν τις ζωές των οικογενειών των αριστερών ή των δεξιών οπαδών αλλά επιστρατεύονται από το καθεστώς των Νενέκων και τους Γερμανούς για να πλήξουν τους Έλληνες και για να καταστρέψουν την Ελλάδα.

Όποιος πολιτικός σήμερα μιλά και επιδιώκει την δημιουργία μιας  "κυβέρνησης της αριστεράς ή της πατριωτικής δεξιάς" είναι τρελλός ή  βλάκας ή πληρωμένος προβοκάτορας του καθεστώτος των Νενέκων. Η επίδειξη μίσους και ανταγωνισμού μεταξύ των αριστερών και των δεξιών Ελλήνων δεν πρόκειται να γεμίσει τα στομάχια των παιδιών τους ή να φέρει νέες θέσεις εργασίας με αξιοπρεπείς μισθούς ή να σώσει τα σπίτια τους από τις κατασχέσεις. Οι κλέφτες δεν θα επιστρέψουν τα κλεμμένα στα δημόσια ταμεία  και το δίκαιο των δυνάμεων κατοχής δεν θα εξαλειφθεί. Οι εκλογές υπό συνθήκες κατοχής  θα επικυρώσουν  πάλι τους "Νενέκους" και τους "Γενίτσαρους" στην εξουσία και θα πιστοποιήσουν την διαρκή λαϊκή εξαθλίωση τουλάχιστον για τα επόμενα 50 χρόνια.

Τα πάντα θα αλλάξουν μονομιάς για την κοινωνία μας, αν οι Έλληνες   αποφασίσουν να θάψουν μια για πάντα τα ιδεολογικά εμφυλιακά φαντάσματα, τις νοοτροπίες και τα μυαλά του παρελθόντος. Ποιός είναι εκείνος που εμπιστεύεται σε έναν παιδόφιλο το παιδί του ή μια διευθυντική θέση εργασίας στην επιχείρησή του σε έναν, αποδεδειγμένα, ανεπάγγελτο τεμπέλη ή το πορτοφόλι του σ' ένα σεσημασμένο κλέφτη και προς χάρην ποιάς ιδεολογίας ή ποιών συμφερόντων υποχρεωνόμαστε τώρα  να εμπιστευτούμε την εξουσία του διαλυμένου κράτους μας σε ανεπάγγετους τεμπέληδες, σε κλέφτες, σε βιαστές και σε δολοφόνους;

Ο Έλληνας ήταν μέχρι τώρα ο πραγματικός εχθρός του Έλληνα και τώρα θα απαιτηθεί να επενδύσει όλο το μεγαλείο της ψυχής του και να επιδείξει όλη την υπευθυνότητά του έναντι της οικογενείας και των παιδιών του για να κατορθώσει να μετατραπεί σε φίλο και σύμμαχό του. Εμείς μόνο, οι ενωμένοι και οι συμφιλιωμένοι Έλληνες, είμαστε εκείνοι που  θα τολμήσουμε να διώξουμε την  ξένη κατοχή, να επαναφέρουμε τη συνταγματική νομιμότητα  στην πατρίδα μας και να χαράξουμε το μέλλον της με βάση τα συμφέροντα των παιδιών της, ... του Ελληνικού λαού.

Ένας νέος εμφύλιος πόλεμος δεν πρόκειται να επαναληφθεί  στην Ελλάδα, εφ' όσον  οι Έλληνες καταλάβουν  ποοί τους οδήγησαν στη σημερινή οικονομική κατάσταση της εθνικής υποδούλωσης και της λαϊκής εξαθλίωσης και ποιοί συνεχίζουν να επιδιώκουν να τους κρατήσουν  δέσμιους για τα υπόλοιπα 50 χόνια: "Οι Γερμανοί, οι Νενέκοι και οι μπαχαλάκηδες νεοναζιστές ή  οι αναρχοαριστεροί άεργοι μισθοφόροι των Εξαρχείων"!

Η ιδέα και το πρόγραμμα της "Νέας Φιλικής Εταιρείας" βασίζεται αποκλειστικά πάνω στο εμπειρικό αξίωμα που λέει ότι ... " στην πολιτική δεν υπάρχουν ιδεολογίες αλλά μόνο συμφέροντα". Ήρθε λοιπόν  ο καιρός να διαμορφώσουμε από κοινού, εμείς οι ενωμένοι Έλληνες, ένα σχέδιο-πρόγραμμα  και να υπηρετήσουμε με την πολιτική μας αποκλειστικά τα συμφέροντα του λαού, να τα προστατεύσουμε και να αποκαταστήσουμε αναδρομικά τις αδικίες και τις παρανομίες του καθεστώτος που έγιναν στο παρελθόν. Η άμεση σύλληψη όλων των δυνάμεων κατοχής, των Νενέκων και των Γενιτσάρων τους όπως και όλων εκείνων των επωνύμων μεγαλοκλεφτών, είναι απόλυτα αναγκαία και επιβεβλημένη, προκειμένου να πετύχουμε μια "μηδενική βάση", πάνω στην οποία θα χτίσουμε την "ελπίδα" και θα αναπτύξουμε το "όνειρο"  για το μέλλον της κοινωνίας  μας σε μια Ελλάδα που θα αγαπά, θα σέβεται και θα προστατεύει όλα τα παιδιά της και τα ιδανικά τους ανά τον κόσμο.

Η Ελλάδα είναι οι Έλληνες και ας μας ενώσει επιτέλους τώρα ΄ότι μας χώριζε στο παρελθόν.


Φιλικός, Πάνος Γιαννακουλόπουλος


Νέα Φιλική Εταιρεία


Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στο ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια: