Είναι δυνατόν να ξέφυγε από τον διοικητή των ομάδων κρούσης της Χρυσής Αυγής ο έλεγχος; Πιθανόν, αλλά σχεδόν αδύνατον! Μάλλον με στημένο σκηνικό μυρίζει το θέμα. Τελικά αυτοί που χειραγωγούν τους προβοκάτορες έχουν συγκεκριμένο σκοπό. Προβοκάτορας (προκλητικός) είναι ο βαλτός να προκαλέσει τεχνητά επεισόδια.
Ο υποκινητής είναι συνήθως στρατολογημένος από μυστικές υπηρεσίες και συνειδητά η και εν αγνοία του είναι χειραγωγούμενος εντολοδόχος.

Η ψυχολογική χειραγώγηση του είναι απλό παιχνιδάκι για αυτούς που τον χρησιμοποιούν, ως μη καλυπτόμενο πράκτορα, δηλαδή τον αφήνουν στην κακή του τύχη. Αφού τους κάνει την βρώμικη δουλειά τους, τον πετάνε στα σκουπίδια.
Είτε έτσι, είτε αλλιώς οι καναλάρχες των μέσων μαζικού αποπροσανατολισμού, βρήκαν ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν στην απονομιμοποίηση των «ακραίων», εξαιρουμένων βέβαια των ακραία διεφθαρμένων, ενδοτικών πολιτικών τους υπαλλήλων. Μια αφορμή έψαχναν από καιρό. Τους την έδωσε ο τυφλός φανατισμός, που εξωθεί σε θανατηφόρα βία τους απελπισμένους ανέργους.
Πριν ένα χρόνο (6/12/2012) με το άρθρο μου ΑΣΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ Η ΝΕΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
www.metharros.gr περιέγραψα το σενάριο του τεχνητού εμφυλίου πολέμου και τον πολιτικό σχεδιασμό διάσωσης των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ :
«Το σάπιο πολιτικό σύστημα ετοιμάζει με δύο κινήσεις την αυτοδιάσωσή του.
α) Ενισχύει την αντιπολιτική χρυσή αυγή των θυμωμένων και εξαγριωμένων ανέργων για να την εξωθήσει σε μια ολομέτωπη αναμέτρηση με τον Σύριζα, ώστε να προκαλέσει μια τεχνητή πόλωση με βίαιες κοινωνικές και πολιτικές συγκρούσεις! Μετατοπίζουν έτσι μεθοδικά την γραμμή της αντιπαράθεσης, όχι πλέον ανάμεσα στην παραδοσιακή κεντροδεξιά και την παραδοσιακή κεντροαριστερά, αλλά καλλιεργώντας ένα έντονα εμφυλιοπολεμικό κλίμα ανάμεσα στην χρυσή αυγή και τον Σύριζα που απειλεί να κυβερνήσει….
Οι προβοκάτσιες είναι ήδη έτοιμες! Θα επιδιώξουν μια καλοστημένη σύρραξη με εκατέρωθεν δυναμικές αντιπαραθέσεις που θα συγκλονίσουν την χώρα τρομοκρατώντας τους Έλληνες. Το σκηνικό βίας θα προβληθεί με τον πιο εφιαλτικό τρόπο από τα στημένα μέσα ενημέρωσης…
Αφορμή θα είναι βέβαια και οι μετανάστες καθώς έχουν στρατολογηθεί πολλοί περίεργοι κύκλοι για να συμμετέχουν σε μια πρόβα τζενεράλε μιας υποτιθέμενης ολοκληρωτικής επικράτησης του ενός η του άλλου…
β) Αμέσως θα ακολουθήσει η εφαρμογή της β φάσης του σχεδίου, οι διαπλεκόμενοι πολιτικοί οικονομικοί και δημοσιογραφικοί κύκλοι εκμεταλλευόμενοι τον φόβο και την ανησυχία των πολιτών, θα εμφανίσουν τον έτοιμο προκατασκευασμένο σωτήρα για να ανασυνθέσει το αδιέξοδο πολιτικό σκηνικό «το νέο μεγάλο αστικό κόμμα», δήθεν κεντρώο, δήθεν του μεσαίου πολιτικού χώρου, που θα ενσωματώσει όλους τους ένοχους διαπλεκόμενους και διεφθαρμένους διαχειριστές του πολιτικού βίου. Έτσι θα εμφανιστούν ως νηφάλιοι απέναντι σε έξαλλους, ως υπεύθυνοι απέναντι σε αμετροεπείς, ως σοβαροί απέναντι σε γραφικούς, ως ενωτικοί απέναντι σε φανατικούς, ως εγγυητές της ομαλότητας απέναντι σε επικίνδυνους ακτιβιστές και τελικά ως μονόδρομος απέναντι στο χάος.
Αυτή η μεταμόρφωση με την μάσκα του αστού που σώζει τις περιουσίες από τους ακραίους είναι η χυδαιότερη και πιο σατανική μεθόδευση που έχει ζήσει ο τόπος».
Η προειδοποίηση μου έπιασε τόπο. Ο Σύριζα σάλπισε υποχώρηση των «μπαχαλάκηδων» και φίμωσε τις εξτρεμιστικές του συνιστώσες. Ακολούθησε έκτοτε μετριοπαθή κοινοβουλευτικά εκλογική τακτική με στόχο την υποδοχή των δυσαρεστημένων ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ. Η μεταχείριση όμως των Πασοκογενών στο συνέδριο του, έβγαλε στην επιφάνεια την αλήθεια « ουδείς σταλινικότερος του αντισταλινικού νεωτερισμού»! Ο Σύριζα δεν έχει ξεπεράσει το σύνδρομο του μικρομεγαλισμού. Το ταξίδι στις ΗΠΑ, τον περασμένο Γενάρη, του κ Τσίπρα σηματοδότησε τις εξελίξεις! Πήρε διαβατήριο κυβερνητικής εξουσίας. Μα τι θα διαχειριστεί; Α) την υποχώρηση στα εθνικά θέματα με πρώτο το Μακεδονικό Β) την αποχριστιανοποίηση, την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών, την απόδοση υπηκοότητας-δικαιώματος ψήφου στους λαθρομετανάστες. Γ) την έναρξη της σύγκρουσης του Ευρωπαϊκού νότου με την Γερμανία.
Θα ακολουθήσει το χάος σε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.
Καλό πολιτικό διάλειμμα για να χρεωθεί ο αναλώσιμος Τσίπρας την επίσημη χρεοκοπία. Όμως το θέμα έχει άγνωστο βάθος, άμεσα η μεσοπρόθεσμα, όπως το ξήλωμα του Ευρώ, ώστε ξαφνικά οι ΗΠΑ να αποσύρουν το Δολάριο και να εκδοθούν νέα Ευρώ και Δολάρια ανταλλασσόμενα ένα νέο με δέκα παλαιά! Έτσι θα σβήσουν τα 35 τρις χρέη τους οι ΗΠΑ και θα χρεοκοπήσουν την Κίνα και τους άλλους, γιαυτό τρέχουν να αγοράσουν γή και τίτλους υλικής ιδιοκτησίας (ακίνητα, ορυχεία, χρυσό κλπ).
Οι ΗΠΑ θα σταματήσουν σύντομα την ανακεφαλαιοποίηση μέσω FED των χρεών των ευρωπαϊκών τραπεζών που πραγματοποιούν κάθε τρίμηνο! Επομένως θα ακολουθήσει κατάρρευση. Πολιτικά αυτό σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή όλα όσα ξέραμε δεν ισχύουν! Σε ποια χέρια θα εμπιστευτούν αυτό τον χειρισμό;
Πάντα την καυτή πατάτα την πετάνε σε σοσιαλιστικού τύπου κόμματα για να ελέγχουν την κοινωνική αντίδραση!
Παράλληλα με το Σύριζα, η Χρυσή Αυγή αυτοσυγκρατήθηκε και απέφυγε και αυτή επι μακρόν τις κατά μέτωπο αναμετρήσεις. Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν.
Ας αναλύσουμε τα δεδομένα. Η χρυσή Αυγή ήξερε ότι οι ψηφοφόροι της δεν είναι ναζιστές, ότι αργά η γρήγορα θα έχανε τα ποσοστά της καθότι ήσαν όλα ψήφος εχθρικής διαμαρτυρίας, για να ρίξουν, υποτίθεται, ξύλο στους διεφθαρμένους πολιτικούς. Το έριξε λοιπόν στην διανομή τροφίμων και τα προσεκτικά επιλεκτικά αντιξενικά προγκρόμ διώξεων. Τώρα απειλεί με αποχώρηση από την Βουλή. Αν όμως παραιτηθούν οι βουλευτές της και οι αναπληρωματικοί τους, τότε θα έχουμε εκλογές αναπλήρωσης των εδρών του κόμματος, μόνο σε αυτές τις εκλογικές περιφέρειες. Τις έδρες όμως θα τις πάρει οιοδήποτε άλλο κόμμα πλειοψηφήσει! Ακόμη και την έδρα στο επικρατείας θα την λάβει το πρώτο κόμμα. Επομένως η Χρυσή Αυγή επιχειρεί δίχως να το προλάβει, να μεταμορφωθεί έγκαιρα. Ώστε οι βουλευτές της να μην είναι οι ίδιοι, να αλλάξουν σχεδόν όλοι και να αντικατασταθούν με έχοντες άλλη κοινωνική εικόνα πολιτικής βιωσιμότητας. Έξυπνο αλλά δύσκολο έως ακατόρθωτο. Εκτιμώ πως αν η Χ Α επιχειρήσει να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές, θα την πληρώσει πρώτα εκλογικά η ίδια. Εκτός και αν εκβιάζεται σε κάτι τέτοιο…. Ο θείος ΣΑΜ ξέρει! Εγώ θα πώ ευθαρσώς, ότι αν πάμε σε εκλογές αυτές θα είναι επιλογή των ΗΠΑ για δικούς τους γεωπολιτικούς και οικονομικούς λόγους.
Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος γνωρίζουν ότι η φορομπηξία και η έλλειψη ρευστότητας στην αγορά, θα βουλιάξουν την χώρα. Ξέρουν καλά ότι οι πλειστηριασμοί θα σημάνουν λαϊκή επανάσταση, ότι οι τσέπες όλων θα αδειάσουν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι! Όσο και αν ζητούν πίστωση χρόνου μέχρι την λήξη της εξάμηνης προεδρίας της Ε.Ε τον Ιούνιο του 2014, τίποτε δεν τους σώζει. Ο χρόνος λειτουργεί σε βάρος τους.
Ο Τσίπρας, αν και δεν τον εμπιστεύεται πολύ ο κόσμος, έχει ένα υπερτιμημένο εκλογικό δοχείο είσπραξης δυσαρεσκειών και προσδοκά ότι θα το γεμίσει από απελπισμένους ψήφους. Όλοι δουλεύουν για αυτόν. Για όσους ξέρουν την νοοτροπία της ανανεωτικής αριστεράς, μιλούν πολύ, διαφωνούν μεταξύ τους ατέρμονα και πράττουν ελάχιστα καθότι μεσοαστείοι καλοπερασάκηδες…
Οι μικροί πολιτικοί εταίροι διαδραματίζουν ειδικό συμπληρωματικό ρόλο. Η ΔΗΜΑΡ πάσχει από το σύνδρομο κυβερνητικής συνενοχής και έφαγε τα ψωμιά της. Το ΚΚΕ ξεπουλάει τα περιουσιακά του στοιχεία και εργατοπατερίζει απελπισμένα, για να υπάρξει έστω οριακά.
Οι ΑΝΕΛ συμπιέζονται πανταχόθεν, από την ΝΔ με αντιαριστερά σύνδρομα και από τον Σύριζα που θα τους ήθελε είτε ως συνιστώσα του, είτε ως δεξαμενή αντιμνημονιακής αφαίμαξης μέσα στην εκλογική πόλωση.
Μην ξεχνάτε ότι μπορεί να ξαναέχουμε διπλές εκλογές με πολιτική εξαφάνιση των μικρών κομμάτων.
Την δική μου ευχή και προσπάθεια την γνωρίζετε. Η συγκρότηση ενός νέου Πατριωτικού Κέντρου συμπαράταξης των υγιών πολιτικών δυνάμεων, που με σοβαρότητα θα επεξεργαστεί ένα βιώσιμο αντι και μεταμνημονιακό κυβερνητικό πρόγραμμα και θα αναδείξει νέα πολιτικά στελέχη. Επειδή οι διεργασίες αυτές έφτασαν σε καθοριστικό σημείο, από εδώ και εμπρός θα μιλήσουν τα γεγονότα.


metharros