x

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ! ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΒΡΗΚΕ ΤΟ “ΜΑΥΡΟ ΠΑΝΘΗΡΑ” Μ. ΤΣΕΓΚΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ


 makeleiotsegke
Μετά τις δηλώσεις φωτιά, στο Βρετανικό Channel 4 περί «οργάνωσης Μαύρων Πανθήρων» που δρα και περιπολεί στην Ελλάδα, αλλά και τις απειλές προς τη Χρυσή Αυγή να μην τολμήσουν να τα βάλουν με τους «Μαύρους Πάνθηρες», ο Μιχάλης Τσέγκε χάθηκε από προσώπου γης‼! Τουλάχιστον έτσι έγραφαν τα ΜΜΕ που προσπαθούσαν μάταια να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του... Ο Μιχάλης Τσέγκε πράγματι έφυγε εκτός Αθηνών. Τους λόγους θα τους ακούσετε στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Μακελειό και στη δημοσιογράφο Μαρίλια Κούζου.
tsege2
Όλα ξεκίνησαν από το τετ α τετ που είχε ο νεαρός Κενυάτης στην τηλεοπτική εκπομπή Μακελειό, του Στέφανου Χίου (δείτε εδώ) με τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Ο Μιχάλης Τσέγκε τον Οκτώβρη του 2012  άναψε φωτιές καταγγέλλοντας πως δέχθηκε ρατσιστική επίθεση μέσα σε λεωφορείο, από νεαρούς που φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής. Ο ίδιος δεν δίστασε να δείξει στον αέρα της εκπομπής, τα σημάδια που όπως είπε του άφησε αυτή η συμπλοκή, ενώ η «κόντρα» του με τον Γ.Γ της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο στο παράθυρο του Μακελειό, έκανε χωρίς υπερβολές τον γύρο του κόσμου‼!
Λίγο καιρό αργότερα ο Μιχάλης Τσέγκε δήλωνε στο βρετανικό κανάλι μέλος των "Μαύρων Πανθήρων" στην Ελλάδα! Και αμέσως μετά, εξαφανίζεται από τη γειτονιά του στα Πατήσια από τον Ιούνιο του 2013. Μέχρι που το Μακελειό τον εντόπισε... Στην αποκλειστική συνέντευξη που θα παρακολουθήσετε ο Μιχάλης Τσέγκε μαζί με τον φίλο του Τάεσον, επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά στο Μακελειό, την ύπαρξη των "Μαύρων Πανθήρων" (παρόλη την επίσημη διάψευση του Asante στα μέσα του καλοκαιριού για την ύπαρξη της οργάνωσης), ενώ οι δύο νεαροί αναπτύσσουν και τους λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκαν οι "Μαύροι Πάνθηρες". 
 tsege3
« ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΝΕΡΟ»
Στο παρακάτω βίντεο ο Τάεσον γεννημένος στη Σιέρα Λεόνε μια χώρα της δυτικής Αφρική η οποία από το 1991 μέχρι και το 2000 βίωσε τον εμφύλιο πόλεμο, επιβεβαιώνει την ύπαρξη των "Μαύρων Πανθήρων" στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα αναφέρει πως κανένας δεν μπορεί να μπαίνει εμπόδιο στη ζωή κανενός ανθρώπου... Σε ερώτησή της δημοσιογράφου του Μακελειό, γιατί και πότε ήρθε στην Ελλάδα, ο Τάεσον αναφέρει πως ήρθε περίπου πριν έξι μήνες, ενώ όλοι γνωρίζουν τις δυσκολίες που περνάνε στην χώρα τους τη Σιέρα Λεόνε.
Ο Τάεσον μάλιστα συγκλονίζει με την ομολογία του πως έχουν δει τόσα πολλά τα μάτια του και τόσο αίμα στους δρόμους της χώρας του που πλέον το αίμα δεν τον τρομάζει... «Το αίμα είναι σαν νερό για εμάς» αναφέρει χαρακτηριστικά! Εάν κάποιος δεν τον αφήσει να ζήσει σαν άνθρωπος τότε θα αντιδράσει, λέει. «Δεν πρόκειται να ικετέψουμε κανέναν για λίγο φαγητό. Έχουμε ζήσει πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε.  Αλλά κανείς δεν μπορεί να μας συμπεριφέρεται σαν να είμαστε σκουπίδια. Είμαστε άνθρωποι. Λόγω αυτής της πίεσης οι μαύροι άνθρωποι αποφάσισαν να φτιάξουν τους "Μαύρους Πάνθηρες"»! Άρα οι Μαύροι Πάνθηρες υπάρχουν, ρωτάει η δημοσιογράφος. «Στα σίγουρα», απαντάει ο Τάεσον μη θέλοντας να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το πόσοι άνθρωποι ανήκουν σε αυτή την οργάνωση.
Ρεπορτάζ: Μαρίλια Κούζου

Δεν υπάρχουν σχόλια: