x

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Mας δουλεύει ψιλό γαζί ο Κάτσε, αμφισβητεί ανοιχτά την Εθνική μας κυριαρχία!


- «Δεν υπάρχει Τσαμουριά, ούτε Κόσοβο, ούτε Μακεδονία, υπάρχει μόνο η Μεγάλη Αλβανία»
- «Ευχαριστώ όλους τους Αλβανούς για την υποστήριξη»
- «Στην καρδιά μου σ' έχω Αλβανία»

Ψιλό γαζί μας δουλεύει ο αλβανοφασίστας Εργκύς Κάτσε ο οποίος φωτογραφήθηκε με μπλούζα που φέρει πάνω της το λογότυπο της τρομοκρατικής παραστρατιωτικής οργάνωσης UCK (Απελευθερωτικός Στρατός Κοσόβου) που ευθύνεται για τις δολοφονίες χιλιάδων ορθόδοξων Σέρβων και αμφισβήτησε ανοιχτά την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας.


Από την μία δηλώνει πως δεν είχε ιδέα τη σημαίνει η φωτογραφία που ανέβασαν άλλοι στο προφίλ του και πως μόλις έμαθε την έσβησε, σημειώνοντας πως η φωτογραφία αυτή βγήκε σε σπίτι φίλου του που τον φιλοξένησε. 

Από την άλλη δηλώνει πως «όσοι είναι κοντά του ξέρουν τι χαρακτήρας είναι και του φτάνει που τον πιστεύουν», «δεν τον εκφράζει ο UCK... αλλιώς δεν θα την ανέβαζε...». 

Δηλώνει πως δεν τον εκφράζει ο UCK και ανεβάζει φωτογραφία με μπλούζα που φέρει το λογότυπό του. Αν τον εξέφραζε τι θα έκανε δηλαδή; Θα έπαιρνε τα όπλα και θα μας πολεμούσε; Μεταξύ άλλων δήλωσε πως σέβεται την Ελλάδα. Πως ακριβώς την σέβεται; Μιλώντας για αλβανικά εδάφη εντός της Ελληνικής Επικράτειας; Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά...δημοσιεύει στο προφίλ του στο Facebook ένα βίντεο με την ήττα της Εθνικής Ελλάδος από την Αλβανία με την λεζάντα «αυτός ο αγώνας θα είναι αξέχαστος». Μας δουλεύει ψιλό γαζί με λίγα λόγια ο Αλβανός και κανείς από τους αρμοδίους δεν αντιδρά. Ούτε η ΕΠΟ, ούτε ο αρμόδιος Υπουργός αλλά ακόμη και στον ΠΑΟΚ μετά απ’ όλες αυτές τις προκλήσεις δεν έχουν αποφασίσει ακόμη αν θα τον τιμωρήσουν. Εν αντιθέσει βέβαια με τους φιλάθλους οι οποίοι τον καλούν να μην πατήσει το πόδι του στο γήπεδο. Πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλη κινητοποίηση Παοκτζήδων που ετοιμάζονται να πάνε στην σημερινή προπόνηση της ομάδας για να διώξουν κακήν κακώς τον προκλητικό αλβανό που αμφισβήτησε ανοιχτά την Εθνική μας κυριαρχία.

Κι αναρωτιόμαστε εμείς: Γιατί στην περίπτωση της Βούλας Παπαχρήστου και του Γιώργου Κατίδη είχαν ξεσηκωθεί όλα τα ΜΜΕ εναντίων τους ενώ στον αλβανό που αμφισβήτησε την Εθνική μας κυριαρχία ΟΧΙ;! Τι περιμένουν οι αρμόδιοι για να αντιδράσουν κατάλληλα;!

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως λίγους μήνες πριν το όνομα του Κάτσε έπαιζε για την Εθνική Ελλάδος, μάλιστα είχε ξεκινήσει και τις διαδικασίες για την απόκτηση της Ελληνικής Υπηκοότητας!


Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/2013/09/blog-post_6865.html#ixzz2e1EeFVnW

Δεν υπάρχουν σχόλια: