x

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ... Ν.Δένδιας προς Α.Τσίπρα για υποκλοπές: "Ή καταθέτεις μήνυση ή πας για ποινικό"!


O υπουργός Δημόσιας Τάξης και πολιτικός προϊστάμενος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Νίκος Δένδιας, εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με το σκάνδαλο των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων που κατήγγειλε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρας με την οποία απειλεί ευθέως τον Α.Τσίπρα!
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να διαψεύσει άμεσα ότι διατύπωσε τον εξωφρενικό για ευνομούμενο Κράτος ισχυρισμό ή να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά. Σε διαφορετική περίπτωση είναι υπόλογος απέναντι στην Πολιτεία και τα συντεταγμένα όργανα του Κράτους, τα οποία εκ προθέσεως συκοφαντεί», αναφέρει ο κ. Δένδιας στη σχετική δήλωσή του.
Τώρα το τι σημαίνει "υπόλογος απέναντι στην Πολιτεία και τα συντεταγμένα όργανα του Κράτους, τα οποία εκ προθέσεως συκοφαντεί", είναι σαφές ότι είναι ποινικό αδίκημα, αλλά κατά τα λοιπά μένει να διευκρινιστεί πώς θα αντιδράσει η κυβέρνηση.
Θα κινηθεί νομική διαδικασία για "συκοφαντική δυσφήμηση της Πολιτείας και των συντεταγμένων οργάνων του Κράτους", κατά του ηγέτη της Αριστεράς στην Ελλάδα αν δεν καταθέσει μηνυτήρια αναφορά;
Μια τέτοια διαδικασία είναι αυτόφωρη, πάντως, αλλά δεν είναι κακούργημα για να συλληφθεί άμεσα ο Α.Τσίπρας, όπως οι βουλευτές της ΧΑ...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: