x

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011


ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;

Ή τους απασχολεί μονάχα τι θα φάνε, όσο προλαβαίνουν;

Είναι γνωστές εδώ και μέρες οι αισχρές και προδοτικές δηλώσεις Παπακωνσταντίνου σε τουρκική εφημερίδα: Ο ανεκδιήγητος αυτός τύπος, που παραμένει στη θέση του ακλόνητος, δήλωσε πως "είναι πολύ πιθανό να παίρνουν ρεύμα από την Τουρκία τα ελληνικά νησιά" και πως "μπορούν να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς ιδιωτικοποιήσεων ελληνικών δημοσίων εταιριών και τουρκικές εταιρίες"!

Μέχρι τώρα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΦΥΛΛΟ για τα παραπάνω, ακόμα και από τους "υπερπατριώτες" της "εθνοσωτηρίου" κυβερνήσεως!

Υπενθυμίζουμε, σε κάποιους που το "ξεχνάνε", ότι η ευθύνη για τα λόγια και τις πράξεις του Παπακωνσταντίνου δεν βαραίνει πλέον μόνο το Πασοκ, αλλά και τους δύο υπόλοιπους μετόχους της Α.Ε, τη ΝΔ και το Λαος!

Περιμένουμε λοιπόν κάποιους "πασοκοφάγους" και "τουρκοφάγους" να πάρουν θέση στο κρίσιμο αυτό ζήτημα!

Ή ξαφνικά...έχασαν τη μιλιά τους;

Υπενθυμίζουμε επίσης, πως η συμμετοχή τους στην εξουσία, έστω και ως μαριονέτες...Τριμερών, προυποθέτει και υποχρεώσεις, εκτός από απολαβές.

Για να το πούμε απλά: Εκτός από το...βάζο με μέλι, στο οποίο όρμησαν με μανία οι πειναλέοι "υπερπατριώτες" με διορισμούς και φαγοπότι ημετέρων, είναι υποχρεωμένοι να κάνουν πράξη τα όσα "πατριωτικά" υπόσχονταν!

Έτσι κι αλλιώς, πολύ σύντομα θα κριθούν ανάλογα από τον ελληνικό λαό, όσο κι αν αποφεύγουν και καθυστερούν αυτή την ετυμηγορία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: