x

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

Επειδή μάλλον το πάνε να κάνουν και εδώ το έγκλημα με τα αδέσποτα όπως στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ ...

Θα σου δώσω ξανά αυτούσιο ένα άρθρο μου από της 17/07/2013 ..πιστεύοντας να αρχίσεις να κοιτάς τα πράγματα λίγο ποιο σοβαρά σιγά σιγά...

Ας μιλήσουμε για κάτι που δεν σου πρότεινε κανείς να κάνεις μέχρι σήμερα...

Παρατηρώ καθημερινά την εξέλιξη μας για να αντιληφθώ πότε πλησιάζουμε στην κρισιμη μάζα αφύπνισης ως λαός!
Κοιτάζω επισταμένα τη επιλέγουν να δημοσιεύουν μπλοκ που ανήκουν σε δημοσιογράφους (Συστημικους), μπλοκ που ανήκουν σε ελευθέρους μπλοκερς, κοιτάζω τα γκρουπ στο face , είτε τα αφυπνιστικά Ειτε αυτά που ανήκουν στην κλασική γωνία αντίληψης ....τα συστημικα όπως τα ονομάζω και αυτα.
Κοιτάζω τους ανθρώπους χρήστες και αναλύω μέσα από τα σχόλια τους αν υπάρχει κάποιο ψήγμα αντιληψεις της πραγματικότητας ...όχι αυτής που έχουν ενορχηστρώσει οι μαέστροι του σύμπαντος άλλα ..την πραγματική ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
Είναι απίστευτα τα συμπεράσματα που βγαίνουν από κάποιες ειδήσεις και σχόλια ...για παράδειγμα θα αναφέρω μια που είχα διαβάσει πριν καιρό ...Οι καραμπίνες ...έλεγε το άρθρο έχουν μεγάλη ζήτηση ..και δεν θυμάμαι το νούμερο άλλα ήταν 100δες χιλιάδες οι αγορές..!!
Αν με ρωτήσεις πως το είδα εγώ αυτό ,αν δηλαδή είδα σε αυτή την είδηση μια κίνηση μαζική αφύπνισης θα σου απαντήσω ΟΧΙ με κεφαλαία !
Θα μπορούσα να αρχίζω να έχω μια αισιοδοξία αν άκουγα από αύριο ότι η υιοθεσία αδέσποτων σκύλων ξεκίνησε να έχει μεγάλη ζήτηση!!!!

Ας το αναλύσουμε λίγο το θέμα...έχεις μέσα στην πόλη σου 400.000 όπλα που ανήκουν σε αλλοδαπούς ..παράνομα όπλα !!
Έχεις μια αύξηση εγκληματικότητας κατά δεν θυμάμαι και εγώ πόσες μονάδες εξαιτίας των αλλοδαπών!!
Έχεις μια παγκόσμια νέα τάξη που θέλει να σε κυριαρχήσει απόλυτα ..όχι οικονομικά ,όχι κρατικά ,όχι από τον ορυκτό πλούτο (όλα αυτά είναι τα απλά σεναριακια).!!...Θέλει την Υποταγή σου...την απόλυτη Υποταγή σου!
Έχεις τις τράπεζες που ανα πάσα στιγμή θα σου κλέψουν και το παντελόνι και συνάμα έχεις την δικαιολογία που να τα πάρω τα λεφτά ...να με ληστέψουν στο σπίτι? (Για αυτό και ίσως τα περισσότερα αστυνομικά δελτία στην σημερινή εποχή μπορεί να είναι και κρυφών και άγνωστων υπηρεσιών αποστολές)
Άκουσε με λίγο , ο Σκύλος είναι ένα είδος φυλής που εδώ και 100αδες χιλιάδες χρόνια επέλεξε να είναι σύμμαχος σου !
Δεν θέλω να το πάω στην άλλη μυστική ιστορία της ανθρωπότητας και να σου μιλήσω για κυνοκέφαλους συμμάχους , ούτε να ξεκινήσω τώρα να σε πείσω για τον συμπαντικο πόλεμο ..που οι μόνοι που είναι πιο κοντά μας για συμμαχία αυτή την στιγμή είναι η φυλή τον κυνοκέφαλων!! Ούτε να αναφέρω το δώρο τους για προστασία...όλα αυτά μπορεί να σε κάνουν να μην αποδεχθείς την πληροφορία που θέλω να σου δώσω !
Ο Σκύλος είναι ένα ον ίσως το μοναδικό ον στο ζωικό βασίλειο που μπορεί να θυσιαστεί για να σε προστατέψει !!
Έτσι δημιουργήθηκε , με αυτή την εντολή!!

Ο Σκύλος είναι ένα ον που έχει ιδιαίτερη ικανότητα να αντιλαμβάνεται από μεγάλη απόσταση τους άψυχους!! αυτούς που έχουν μόνο κουφάρι,κέλυφος!!
Μην με κάνεις να ακουστω ρατσιστής με το να σου θυμίσω τι κάνουν τα σκυλιά σε μερικούς αλλοδαπούς!!
Ούτε να σου θυμίσω ποιοι λαοί τρώνε τα σκυλιά ,ούτε να σου εξηγήσω γιατί η νέα τάξη πραγμάτων μέρα με την μέρα θα κάνει το θέμα κατοικίδιου να είναι όλο και ποιο δύσκολο!

Πάμε πάλι στον φίλιο και σύμμαχο μας που σε αυτή την πραγματικότητα έχει υπάρξει για να μας προστατεύει...ένας Σκύλος μέσου βάρους 22-27 κιλά είναι πολύ ποιο επικίνδυνος από μια καραμπίνα ..μιας και έχει αλάνθαστο ένστικτο και δεν σου αποφέρει νομικές ευθύνες ...τουλάχιστον όχι τέτοιες ώστε να σου στερηθεί η Ελευθερία ..όπως πχ με μια καραμπίνα!
Ένα αδέσποτο που θα το σώσεις από την ευθανασία και θα τους δώσεις αγάπη θα είναι ένα από τα καλύτερα όπλα Άμυνας σου σε περίπτωση πτώσης του κοινωνικού ιστού και πλιάτσικου!
Είναι τσάμπα να πάρεις ένα αδέσποτο ...ενώ μια καραμπίνα κοστίζει από 400-1000 !! Το δηλώνεις και το αδέσποτο αλλα δεν σταμπάρεσαι και ελέγχεσαι όπως να δηλώσεις μια καραμπίνα !!
Μπορείς να το ταΐσεις με αποφάγια σου δεν σου κοστίζει ...μπορείς να έχεις φαγητό από αυτά που πετάνε τα μαγαζιά ...δεν κοστίζει!!
Stranger ..Αρχισε να μπαινεις στο τριπακι που προσπαθω καιρο να σε βαλω ..δεν θα βγεις ποτε χαμενος με τον ενα η τον αλλο τροπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: