x

Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

Λαέ πονεμένε και προδομένε που είναι ο στρατός σου;;; Που είναι οι στρατηγοί σου;;;

Σχεδιάζουν επί χάρτου για την πάρτη τους, που θα κρυφτούν!!!!

ΒΓΗΚΑΝ τα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ από τις ειδικές ΔΥΝΑΜΕΙΣ να ΦΩΝΑΞΟΥΝ στον λαό είμαστε εδώ να σε προστατέψουμε  εσενα και την πατρίδα μας και οι μόνιμοι στρατηγοί κρύφτηκαν σαν τις πόρνες πείσω από τους νταβατζήδες τους και όχι μπροστάρηδες με αυτούς που τους πληρώνουν με αίμα!!!

Στρατηγοί ικανοί μόνο για χούντα και προδοσία όπως της Κύπρου, τα Ίμια, τα μνημόνια,  ικανοί μόνο για οικοπεδάκια στου ΠΑΠΑΓΟΥ  και στις καλύτερες περιοχές με παράνομες ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ως εξέχοντα τέκνα της ΕΛΛΑΔΟΣ!

Στρατηγοί και αξιωματικοί που τα γαλόνια τα πήραν πλένοντας την κουζίνα της γυναίκας τους!

Αξιωματικοί που ζούσαν ζωή χαρισάμενη από το αίμα του Ελληνικού λαού και του ανταπέδωσαν και ανταποδίδουν μόνο αχαριστία και προδοσία!

Λούφαξαν, από δειλία, απάτριδες, και αφήνουν την ιστορία να τους καταγράψει ως ΛΑΚΕΔΕΣ του ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ κατεστημένου και ξένου ΕΧΘΡΟΥ!

Τον ρόλο σας μέσα στο σύνταγμα πόσοι αξιωματικοί τον έχετε μάθει;;;

Και αν τον έχετε μάθει πως τον δείχνετε στο λαό και στην πατρίδα;;;

Αξιωματικοί που ήξεραν να λένε με ΠΕΙΣΜΑ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑστους στρατιώτες τους το καθήκον τους απέναντι στην πατρίδα  και να τους βασανίζουν για αυτό, αλλά που αυτοί το άφησαν το καθήκον αυτό κάτω από το στριγκάκι της γυναίκα τους ή την ποδιά της στην κουζίνα ή καμία ΘΕΣΟΥΛΑ με παραπάνω Ευρώ‼

Αλήθεια έμαθαν ποτέ τον όρκο των Ελλήνων οι ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΠΑΤΛΕΡ αξιωματικοί του τιμημένου Ελληνικού στρατού;;;;

Αμφιβάλω;;;;;;;;

Αν τον είχαν διαβάσει θα ήταν αληθινοί αξιωματικοί.

Μάθανε ποτέ τον ρόλο τους μέσα από το σύνταγμα της Ελλάδος;

Αμφιβάλω;;;

Αν ήξεραν τον ρόλο τους, θα ήταν με τον λαό και θα τον προστάτευαν με κάθε τίμημα και δεν θα τον άφηναν στους σφαγείς εχθρούς και προδότες να τους αποδεκατίζει.

Θα πει κάποιος σημεία των καιρών;;;

ΟΧΙ δεν το αποδέχομαι, για τον στρατό δεν υπάρχουν σημεία των καιρών.

Δεν θα μπορούσα να φανταστώ στρατό που διοικείται από Έλληνες αξιωματικούς και θα ζητιάνευαν σαν τους χειρότερους επαίτες από τον εχθρό‼!

Αλήθεια όλα εκείνα τα σιρίτια που κρέμονται μπροστά σας και εκείνες οι χιαστές στον ώμο σας, που κατακτήθηκαν;  

Στην κουζίνα της γυναίκας σας, δώρο από το ΝΑΤΟ, πρόταση από τους φίλους σας Αμερικανούς , Άγγλους, Γερμανούς, από τους κολλητούς πολιτικούς ή από τον φιλειρηνικό οργανισμό δολοφόνων τον ΟΗΕ;;;;;;;;;;;;;;;; Φυσικά δεν μιλώ για τους ελάχιστους άξιους!

Αλήθεια κύριοι στρατηγοί και όλοι οι αξιωματικοί, ξανά τονίζω πριν ελαχίστων,  που αποδείξατε την χρησιμότητα σας για το χρέος σας στην πατρίδα και τον Ελληνικό λαό που σας πλήρωνε και πληρώνει  με αίμα και στερήσεις;;;;;

Στην Κύπρο‼!

Στα Ίμια που ο αλήτης ο Πάγκαλος με τον Προδότη Σημίτη είπε με θράσος ότι την σημαία την επήρε ο αέρας και ευχαρίστησαν τον εχθρό Αμερικανό ξεχνώντας τα θύματα του Ελικοπτέρου!

Που επιτρέψατε να πουλήσουν τον ΕΛΣΑΤ τον Ελληνικό δορυφόρο το μάτι του στρατού, που επιτρέψατε να κλείσουν τα στρατόπεδα όταν οι Τούρκοι  και οι Αλβανοί με τα Σκόπια οργιάζουν γύρο μας και στο Αιγαίο και στην Θράκη και στην Βόρειο ήπειρο και στην Μακεδονία;;;;

Και τώρα ο Ελληνικός λαός που σας ζητά την βοήθειας σας την αρνείστε, σαν τα ποιο δειλά ανθρωπάρια!

Τώρα που ο Ελληνικός λαός σας εκλιπαρεί εσείς έχετε βγει και κάνετε συμφωνίες σαν τις πόρνες στην Συγγρού για τον μισθολόγιο σας‼!

Τώρα που ο Ελληνικός λαός σας καλεί  σαν σωτήρες του συντάγματος μαζί του να πετάξετε τους προδότες και να σώσετε την Ελλάδα, όχι σαν Χούντα αλλά σαν νόμιμοι προστάτες και υπεύθυνοι για την τήρηση  του συντάγματος,  εσείς εξαργυρώνετε τις θυσίες του Ελληνικού λαού σε ταπεινές συμφωνίες επιδομάτων ή της σύνταξης σας, αδιαφορώντας όχι μόνο για την πατρίδα σας και τον Ελληνικό λαό, αλλά και τους τίμιους πατριώτες συναδέλφους σας‼!

Τι σκατά αξιωματικοί είσαστε μπορείτε να πείτε στον Ελληνικό λαό;;;;

Κάνατε την κορόιδα στα μνημόνια που παραδίδουν την χώρα μας στο εχθρό και παραβίασαν το σύνταγμα κατά κόρον! Αδιαφορείτε για τα δεινά του Ελληνικού λαού που είναι αθώος αφού άφησε τις τύχες του σε σας τους θεματοφύλακες του συντάγματος!

Επιτρέψατε να αποψιλώσουν οι προδότες πολιτικοί  κατά εντολή του  εχθρού ότι καλό και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ είχε ο στρατός!!!

Αν όμως σας καλέσουν για μια χούντα ξενοκίνητη Από την Αμερική, την Γερμανία, την Αγγλία, ή ντόπιοι  προδότες θα είσαστε πρώτοι που θα βασανίσετε τον Ελληνικό λαό, για να δείξετε την στρατιωτική σας πυγμή‼

Ντροπή σας, ντροπή σας, ντροπή σας, ντροπή σας‼‼

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: