x

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Westgate Kenia-Αλήθεια πιστεύεις ότι θα αφήναμε το ψέμα να περάσει έτσι;

Στις 25 Σεπτεμβριου κόσμος συγκλονίζεται από μια τρομοκρατική επίθεση, αυτή τη φορά σε ένα εμπορικό κέντρο στην Κένυα .

Και κοιτα τι σύμπτωση το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης είναι ο ίδιος οπως και στο WTC στη Νέα Υόρκη, κατά τη στιγμή των επιθέσεων το 2001.
Για να καταλάβουμε τι συνέβη στο Westgate το εμπορικό κέντρο στο Ναϊρόμπι είναι απαραίτητο να συνδεσουμε τις τελειες.
Σε αυτή την περίπτωση πάμε πίσω σ’ αυτα που δηλωσε ο Sheikh Imran Nazar Hosein:
" Ο στόχος του Ισραήλ είναι ότι πρεπει να γινει ενας μεγάλος πόλεμος. Ο πολεμος που έχει προ πολλού προγραμματιστεί και ότι πρόκειται να διασφαλίσει ότι θα δημιουργηθει το μεγάλο Σούπερ κρατος του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή. Που σκοπος του τελικά θα ειναι ο έλεγχος του κόσμου και ειναι ένας από τους λόγους του οτι η οικονομία των ΗΠΑ πρέπει να καταστραφει .
Για να γινει το Ισραηλ μια παγκόσμια δύναμη, είναι σημαντικό επίσης οτι πρεπει να ελέγξει το πετρέλαιο στην περιοχη, ετσι έχει ολόκληρο τον κόσμο εξαρτημενο. "
Το 2011 , η Αμερική και η Ιαπωνία ειχαν ξαφνικά πολύ ενδιαφέρον για το Σουδάν (το Σουδαν συνορεύει με την Κένυα ) :
Γιατί στελνει η ΗΠΑ στρατεύματα στην Ουγκάντα ​​για να καθαρίσει μια μυστικη ομαδα ανταρτών; Αραγε γιατί η Ιαπωνία στελνει στρατιωτικούς συμβούλους στο Νότιο Σουδάν ; Ενώ ο ολος ο κόσμος ασχολείται με την οικονομική κρίση , η πραγματική επιχείρηση γίνεται στο Νότιο Σουδάν και την Κένυα. Αυτο δεν σας κανει να απορείτε; Το Νότιο Σουδάν ειναι γεματο πετρελαίο και σύμφωνα με φήμες σε όλη την Ανατολική Αφρική κολυμπανε στο πετρέλαιο ... " και όχι μόνο στο Σουδαν, αλλά επίσης και στην Κένυα και την Ουγκάντα.
Στις αρχές του 2012 εμφανίστηκε το ακόλουθο μήνυμα :
" Συμφωνα με γεωτρηση στην βορειοδυτική περιοχή Τουρκάνα στην Κένυα το περασμένο Σαββατοκύριακο χτύπησαν σε πετρέλαιο . Ό Πρόεδρος της Κένυας Μουάι Κιμπάκι ανακοίνωσε σήμερα. Εκτός από την Κένυα παίζει επίσης έναν πολύ σημαντικό ρόλο, διότι υπάρχει ένας αγωγός πετρελαίου που φτιαχτηκε στη Juba στο Σουδάν για το λιμάνι της Κενυας, Λάμου ".
Εκτός από το πετρέλαιο η Κένυα έχει επισης κατι πολύ πολύτιμο. Νερό , το νέο χρυσό .
"Στο κατω μέρος της βόρειας Κένυας ανακάλυψαν πέντε μεγάλες υπογειες λιμνες . Οι υπόγειες λίμνες που ονομάζονται υδροφόροι ορίζοντες, περιέχουν αρκετό νερό για τη χώρα για την παροχή νερού για εβδομήντα χρόνια, ανακοινωσε ο Κενυάτης υπουργός Περιβάλλοντος. Οι λίμνες είναι εκατοντάδες μέτρα κάτω από την επιφάνεια και να περιέχουν κατά προσέγγιση 250 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού . "
Ακόμη και στη Λιβύη , όπου ο Καντάφι εκδιωχθεί και σκοτώθηκε από τη Δύση, εκτος απο την παρουσια του πετρελαίου, υπαρχουν γιγαντιαίοι υδροφοροι οριζοντες.
Ένα έθνος που εδώ και καιρό εκτιμα την αξία μιας χώρας όπως η Κένυα ειναι η Κίνα:
"Η Κίνα είναι πολύ δραστήρια στην Αφρική με την αναζήτηση τόσο των αναγκαίων πρώτων υλών και στην Κένυα. Στις αρχές του 2006 ο κινεζικός πετρελαικος γίγαντας CNOOC πηρε άδεια απο την Κένυα για να ψάξει για πετρέλαιο και φυσικό αέριο . Η εταιρεια ψάχνει στα σύνορα με το Σουδάν και τη Σομαλία και στις παράκτιες περιοχές » .
Με τα χρόνια τα Κινέζικα συμφέροντα στην Κένυα γίνονται ακόμα μεγαλύτερα . Οι Κινεζικές εταιρείες έχουν συμφέροντα στην εξορυκτική βιομηχανία στην Κένυα και η κινεζική κυβέρνηση έχει δωρίσει μεγάλα ποσά για την κατασκευή των δρόμων αλλα και στην σχολικη εκπαίδευση. Και έτσι , στο πλαίσιο των συμφέροντων του μεγάλου νέου Ισραήλ ( NWO ), η Κίνα θα πρέπει να εμποδιστει. Η Κίνα έχει επίσης απειλήσει κατα καιρό να σαμποταρει το δολάριο στο εμπορίο πετρελαίου. Αυτό θα σημαινε το τέλος της Αμερικής.
Είναι η Αμερική που συνήθως εμφανίζεται στο πρώτο πλάνο, αλλά πισω τους βρισκονται οι εβραϊκοι τραπεζίτες / Σιωνιστές. Έτσι οπου διαβάζετε " τα αμερικανικά συμφέροντα » , μπορείτε να διαβάζετε καλυτερα " ισραηλικα συμφερόντα " .
Ένα δημοφιλές εργαλείο στα χέρια της Αμερικής / Ισραήλ είναι το ΔΝΤ ( Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ) . Μέσα από αυτό το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα μια χώρα πιέζεται εντελως και αποσταθεροποιηται . Ένα καλο παράδειγμα όπου συνέβη αυτό ειναι η γειτονική Σομαλία :
" Παρά τις επανειλημμένες κρίσεις και ξηρασιας της Σομαλίας έως τα τέλη της δεκαετίας του '70 ήταν αυτάρκης σε τρόφιμα . Από τις αρχές της δεκαετίας του '80 , η εθνική οικονομία αποσταθεροποιείται και η γεωργία καταστρέφεται . Ο εμφύλιος πόλεμος , το 1991 το οικονομικο και κοινωνικό χάος που προκύπτει από την "οικονομική βοηθεια" του ΔΝΤ άνοιξε το δρόμο για την έναρξη του " εμφύλιου πόλεμου " με την ‘βοηθεια’ των ΗΠΑ . Μια ολόκληρη χώρα με πλούσια ιστορία στον τομεα του εμπορίου και της οικονομικής ανάπτυξης άλλαξε σε μια περιοχή χαους» .
Ωστόσο, η κυβέρνηση της Κένυας δεν συνεργάστηκε με το ΔΝΤ . Αυτο αναφερθηκε το περασμένο καλοκαίρι στο Business Daily Αφρική:
" Μια ομάδα του ΔΝΤ πίεσε την κυβέρνηση της Κένυας να δωσει τις λεπτομέρειες των συμφωνιών ( με την Κίνα ) που έχουν τεθεί σε σχέση με την εκμετάλλευση του πετρελαίου και των ορυχείων στην δημοσιοτητα . Σύμφωνα με το ΔΝΤ , η κυβέρνηση της Κένυας αρνήθηκε να τους δωσει πρόσβαση σε αυτά τα έγγραφα . "
Και ποιος δεν θέλει να ακούσει , θα πρεπει να νιωσει!!!
Γνωριζοντας τα παραπάνω γεγονοτα δεν ειναι καθολου έκπληξη το γεγονός στο Westgate το εμπορικό κέντρο είναι κατι το διαφορετική από ό, τι φαίνεται . Φυσικά θα μπορούσαμε να αναρωτηθουμε το αν το Westgate ανήκει σε εβραϊο ιδιοκτήτη; Αυτό είναι ένα συχνο φαινόμενο στα λεγόμενα False Flag operations.
Συνήθως αυτα τα εμπορικα κεντρα ειναι πολύ καλα ασφάλισμενα ( Σημειωση : έτσι κάθε μειονέκτημα εχει και πάλι ενα πλεονέκτημα) . Ο σημερινός ιδιοκτήτης του Westgate , ο εβραιος Frank Lowy , γνωριζει τα πάντα . Ήταν μαζι με τον Larry Silverstein (αλλος εβραιος, βλεπε το επιθετο του) συνιδιοκτήτης των κτιρίων WTC στη Νέα Υόρκη που καταστράφηκαν από τις επιθέσεις στις 11 Σεπτεμβρίου, 2001.
Η Al - Shabaab στη σκηνή.
Ξαφνικά εμφανίζεται μια οργανωση η Al – Shabaab. Μια οργανωση συνδεδεμενη με την Αλ Κάιντα ( που χρηματοδοτείται από τη Δύση ) μουσουλμάνων εξτρεμιστών .
Το οποίο στην πράξη σημαίνει ότι η Αλ - Σαμπάαμπ συνδέεται στενά με τη CIA / Mossad . Ή με άλλα λόγια , που ενεργεί για λογαριασμό της.
Οπως σε καθε False Flag επιχείρηση γινονται λαθη. Το καλύτερο σε αυτή την περίπτωση μέχρι σήμερα είναι ο καμεραμάν . Παρακάτω είναι ένα παράδειγμα .
Φαίνεται πολύ εντυπωσιακό . Μια μητέρα με δυο παιδιά που βρίσκονται στο έδαφος και κρύβονται πίσω από ένα είδος μετρητή . Ωστόσο ο φωτογραφος δεν έχει κανένα πρόβλημα . Αυτός μπορεί να σταθεί όρθιος και ειναι ανενόχλητος με τη δουλεια του, να φωτογραφιζει την μητερα με τα παιδια στο πατωμα. Προφανώς δεν ειναι καθολου επικινδυνο το να χτυπηθεί από καποια σφαίρα. Την ωρα που οι παροντες ‘ πεθαιναν’ απο το πυρ των τρομοκρατων. Οι "τρομοκράτες" φαινεται να είναι απασχολημένοι με αλλες ασχολειες. Με ψωνια και μεικ απ.
Έτσι υπάρχουν δεκάδες , αν όχι εκατοντάδες φωτογραφίες που δείχνουν ότι τα πράγματα δεν είναι όπως πρεπει να τε πιστέψετε . Τα θύματα που έχουν χρησιμοποιήσει λάθος μακιγιάζ και μοιάζουν σαν να προέρχεται μόνο από έκρηξη βόμβας. Οι άνθρωποι που θα επρεπε να ειναι τρομοκρατημένοι σε μια τετοια περιπτωση ειναι χαλαροι και χαμογελουν στην κάμερα.
Στο παρακάτω βίντεο που είδαμε ειναι μια συλλογή και ερμηνεία των εικόνων που αποδεικνύουν ότι δεν έχουμε να κάνουμε εδώ με μια τυχαία επίθεση από μουσουλμάνους τρομοκράτες αλλα μια False Flag επιχείρηση.
Τα θύματα που επισήμως εχουν πέσει και πρεπει να γίνουν γνωστα ότι σκοτώθηκαν πρεπει να εντυπωσιάσουν τον Δυτικο κόσμο. Διότι μεταξύ των νεκρών είναι τρεις Βρετανοί , δύο Γαλλίδες , μια Κινέζα , ένας ποιητής από τη Γκάνα και πρώην διπλωμάτης της Νότιας Αφρικής , δύο Καναδοί , ένας Αμερικανός και μια έγκυος ολλανδεζα 33 χρονων η οποία συνεργαζοταν και με τον πρώην πρόεδρο Κλίντον κατα της ελονοσίας. Η εγκυος ολλανδεζα εκανε έρευνα κατα της ελονοσιας στην Κένυα και τι κριμα που πεθανε, θελουν να σε κανουν να πιστεψεις στην Δυση!!!
Επίσης ένας ξάδελφος του Προέδρου της Κένυας ο κ. Uhuru Kenyatta και η μνηστή του πέθανε. Τους φουκαραδες!!!!
Είναι επισης σημαντικό να γνωρίζουμε ότι σε αυτό το πλαίσιο οτι οι ηθοποιοι ειναι πάντα γνωστοι των υπηρεσιών ασφαλείας.
Τέλικα κανεις δεν αναρωτιεται όταν ξαφνικά η Sareyet, μια ισραηλινή ειδική ομάδα δυνάμεων
(όπως η ομάδα Craft team στη Βοστώνη) εμφανιζεται στο εμπορικό κέντρο. Μαλλον ειχαν παει για διακοπές στην Κένυα.
TO KORAKI
Πηγές :
Ιρλανδία Διεθνές
Democracy Now
Δημοσίευση ακτιβιστής
Business Daily Αφρική
ο επαναστάτης
Martin Vrijland
Οραματιστής
Είμαστε ξύπνιοι
NOS
πίστη
ανεξάρτητη

Κένυα για αρχάριους

Δεν υπάρχουν σχόλια: