x

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2014. Και τώρα πρέπει να περιμένουμε την τρόικα για να μας δώσει τον… πραγματικό.

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2014. Και τώρα πρέπει να περιμένουμε την τρόικα για να μας δώσει τον… πραγματικό.
Πλεόνασμα πολιτικής αναισθησίας στο δράμα του ελληνικού λαού: τα κυβερνητικά συνεταιράκια φρόντισαν να περάσει ο προϋπολογισμός του 2014 με 153 ΝΑΙ.

Πιο αναλυτικά, με 153 «ναι» υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός, με απόντα τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άρη Σπηλιωτόπουλο, ενώ 142 βουλευτές ψήφισαν «όχι» και 1 βουλευτής, ο ανεξάρτητος Γ. Κασαπίδης, ψήφισε «παρών».
Υπέρ ψήφισαν όλοι οι Βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Ο Α. Σπηλιωτόπουλος απουσίαζε σε αποστολή της Βουλής στο εξωτερικό.
Κατά ψήφισαν όλοι οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Χρυσής Αυγής, της ΔΗΜΑΡ, του ΚΚΕ, οι Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές και η ανεξάρτητη Βουλευτής Θ. Τζάκρη.
Απουσίασαν επίσης οι προφυλακισμένοι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος, Χρ. Παππάς, Γ. Λαγός.

Στην κυβέρνηση είναι ενθουσιασμένοι... Κανένα προβατάκι δεν είχε το πολιτικό ανάστημα να βγει από το μαντρί.

Αν και όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει το ΝΑΙ που είπαν με καμάρι. Τι σημαίνει για τον άνεργο. Για αυτόν που δεν έχει στο σπίτι του ρεύμα. Για αυτόν που θα πάνε σε λίγο να του πάρουν το ίδιο το σπίτι. Για τους άρρωστους. Για τους μαθητές. Για την τσακισμένη ελληνική κοινωνία.

Όλοι γνωρίζουν, επίσης, ότι το βράδυ του Σαββάτου δε δόθηκε παρά ένα σόου για το θεαθήναι. Τον... αληθινό προϋπολογισμό θα τον φέρουν μαζί τους σε στικάκι τα αληθινά αφεντικά αυτού του τόπου. Οι τροϊκανοί... Αυτοί που αποφασίζουν. Και διατάζουν.
- See more at: http://www.toxwni.gr/ellada/item/9204-psifistike-o-pro%CF%8Bpologismos-tou-2014-kai-tora-prepei-na-perimenoume-tin-troika-gia-na-mas-dosei-ton-pragmatiko#sthash.ZV0PSE3y.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: