x

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Επικαιρότητα .... με ημερομηνία λήξης!!!

Ημερομηνία λήξης: 31.12.2014 ....

Α) Από την 01.01.2015 θα υπάρξει απόλυτη απελευθέρωση των πλειστηριασμών στην Ελλάδα και θα ξεσπιτωθούν αμέσως 450.000 Ελληνικές οικογένειες, που θα δουν το σπιτικό τους να αλλάζει αμέσως χέρια και να ξεπουλιέται στα κοράκια των Γερμανών .... για ένα κομμάτι ψωμί!!!

Η πρόταση της "Νέας Φιλικής Εταιρείας": 1)  Αναδρομική ( από 23.04.2010) μείωση των επιτοκίων και των κεφαλαίων των τραπεζικών δανείων έως 300.000 € κατά 45%, σύμφωνα με την εσωτερική υποτίμηση που υπέστη η ελληνική οικονομία. 2) Αν πιστοποιείθεί η ανεργία του δανειολήπτη πέρα του 6ου μήνα, τότε να αναστέλλεται επιπλέον η πληρωμή των μηνιαίων δόσεων για δάνεια του που αφορούν την Α κατοικία για το διάστημα των 24 μηνών, ο τόκος δε που θα επιβαρύνει το κεφάλαιο του δανείου του θα ισοδυναμεί με αυτόν που πληρώνουν οι τράπεζες για τον δανεισμό τους από την ΕΚΤ. 3) Στον 1ο πλειστηριασμό αξιών η προσφορά πρέπει να υπερβαίνει το  75% της αντικειμενικής αξίας, στον 2ο το 60% και στον 3ο το 50%. Η χρονική απόσταση μεταξύ δύο συνεχομένων πλειστηριασμών πρέπει να υπερβαίνει τους 12 μήνες συν μία ημέρα. Ο δανειολήπτης που κατοικεί  στο κατασχεθέν ακίνητο, το εκκενώνει εντός 30 ημερών μετά την επιτυχή κατάληξη του πλειστηριασμού.

Β) Στις 31.12.2014 ... θα κλείσουν τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (Ε.Α.Σ) μια για πάντα. Οι σημερινοί πανηγυρισμοί της κυβέρνησης για την επίτευξη συμφωνίας  με την Τρόϊκα είναι ... για τα μάτια του κόσμου διότι αποσιωπείται έντεχνα ότι  τα τμήματα ερεύνης και  τεχνικών εφαρμογών ... θα κλείσουν αμέσως! Χωρίς αυτά τα δύο τμήματα της Ε.Α.Σ να είναι σε λειτουργία δεν θα είναι η επιχείρηση σε θέση να υποστηρίξει ποιοτικά τα προϊόντα παραγωγής της με τη συνέπεια να μην μπορεί να εκδίδει τις απαραίτητες  εγγυήσεις, σύμφωνα με τις προδιαγραφές  ISO και DIN. Το κλείσιμο των Ε.Α.Σ φαίνεται να έχει ήδη προσυμφωνηθεί...!

Η πρόταση της "Νέας Φιλικής Εταιρείας": Επέκταση του κύκλου εργασιών της επιχείρησης και στον πολιτικό τομέα. Επενδύσεις στην έρευνα και στις κατασκευές πρωτοτύπων. Τεχνική υποστήριξη στην εφαρμογή  των προϊόντων που προέρχονται από τα ερευνητικά κέντρα των ελληνικών πανεπιστημίων. Αυτόνομο και ανεξάρτητο τμήμα πωλήσεων. Ανάθεση στην Ε.Α.Σ την διεύθυνση παραγωγής, τον γενικό έλεγχο και  την τεχνική υποστήριξη για όλους τους διαγωνισμούς, για όλες τις αναθέσεις, τις προμήθειες και τις παραλαβές των Ε.Δ σε στρατιωτικό υλικό. Θέσπιση και λειτουργία ανεξαρτήτων συστημάτων για ένα συνεχή  οικονομικό και ποιοτικό έλεγχο και αυτοέλεγχο των εργασιών  των Ε.Α.Σ.

Γ) 18.12.2013/ Η απόρριψη της ελληνικής βουλής στην αίτηση για σύσταση "εξεταστικής" για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και τα υποβρύχια.

Η πρόταση της "Νέας Φιλικής Εταιρείας": Η αναδρομική (από 01.08.1974) ακύρωση της κάθε είδους παραγραφής και πολιτικής ασυλίας για όλα τα διαπραχθέντα εγκλήματα κατά του λαϊκού και του δημοσίου συμφέροντος θα έχει σαν αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη του κ. Βενιζέλου,  των συνεργατών του όπως και των αλλοδαπών συμβαλλομένων στα εγκλήματα που διέπραξε κατά του ελληνικού κράτους. Στην περίπτωση της καταδίκης των από την ελληνική δικαιοσύνη θα δημευτεί όλη η περιουσία τους.

Η ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ άρχισε να ρολάρει .... !

Νέα Φιλική Εταιρεία


Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στο ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: