x

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Όταν θα μάθεις τι παίζεται τον τελευταίο καιρο θα θυμωσεις Πολυ...πάρα πολύ!

Τσούζει να υπάρχει ένας ακηδεμόνευτος που έχει κατανοήσει απολυτα τον εχθρό και τον ονομάζει μαζί με τις μεθόδους κατατρόπωσις του!
Τσούζει κάποιος να μην έχει μασησει το περιτύλιγμα και να έχει ελευθερωθεί έτσι ώστε να μπορεί να νικα την ψευδαίσθηση!
Τσούζει όταν μπορεί να μιλα και να ενώνει !Τσούζει όταν μοιράζει το γεγονός του αύριο ΣΗΜΕΡΑ!
Τσούζει όταν κάποιος δημιουργεί δίκτυα ανθρώπων με αφυπνισμενη συνείδηση και συγκεκριμένους στόχους !
Τσούζει η πληροφορία του Αχιλλέα που χτύπησε στην καρδία το θεριό που λέγεται υπεροντοτητα πληροφορίας!
Τσούζει η κωδικοποιημένη αλληγορική γλώσσα που τσακίζει ,κοματιαζει οποιαδήποτε ασφαλιστική δικλίδα στο πεδίο !
Τσούζει να υπάρχει ένας ελεύθερος ,αδογμάτιστος,άνευ ταμπέλας και να δείχνει στους συνανθρώπους του την δύναμη της προσωπικής μας απόφασης και την δύναμη των νέων συμβάσεων αλήθειας μεταξύ τους!
Τσούζει που ήρθε από το πουθενά , τσούζει που δεν ει ναι μασόνος , τσούζει που δεν είναι τζάκι ,τσούζει που έδειξε στους συνανθρώπους του ότι έχουν την δύναμη και να εμπιστεύονται άλλα και να προσφέρουν ανιδιοτελώς ,τσούζει που έχει οργανώσει ομάδες αντίστασης σε όλη την Ελλάδα , τσούζει που δεν του παίρνετε το μυστικό της ένωσης αν δεν δει πρώτα τους Έλληνες όρθιους, τσούζει που έχει οργανώσει ονειροναυτες ,τσούζει που έχει εκπαιδεύσει ψυχικούς στο πεδίο, τσούζει που δεν μπορείτε πια να περάσετε μέσα στο θυμικό χωρίς την άδεια του , τσούζει που δεν σταματά παρα τους εκβιασμούς ,παρα τα τρολ, παρα τις απειλές !
Τσούζει που δεν ζήτησε ποτέ τίποτα, ούτε κόμμα,ούτε δόγμα ,ούτε χρήμα πάρα μόνο ένωση και Ελευθερία ,τσούζει που ένας απλός άνθρωπος ενθυμίζει την Νίκη ,το πως και το γιατί , τσούζει ακόμα και όλους όσους διδάχτηκαν να είναι ενωμένοι και να αγαπούν άλλα θα τσουξει πολύ πιο πολύ όταν ο ίδιος θα ξεσκεπάσει την πληροφορία της νέας αφύπνισης και θα δώσει βήμα βήμα τον τρόπο εξόδου απο τον λαβύρινθο της υπεροντοτητας πληροφορίας !
Για αυτό λοιπόν επειδή γνωρίζουμε ότι τσούζει και επειδή ακόμα δεν είδατε τίποτα από αυτά που σας ετοιμάζει σας λέμε , μην αρκεστείτε σε 20-40 μπλοκ που δίνουν ψεύτικη πληροφορία για εμάς , μην αρκεστείτε σε χιλιάδες σχόλια από τρολ, μην σταματήσετε σε 40-50 σελίδες στο φατσοβιβλιο , κάντε ότι μπορείτε με όλες σας τις δυνάμεις να τον σταματήσετε ,δώστε όλο σας τον χρόνο και μην λυπηθείτε τα μπατζετ , αν δεν τα δώσετε όλα τώρα ,αν τώρα που ακόμα έχει κάνει μικρή μαγιά δεν τον σταματήσετε ...τότε ...ο λύκος ξύπνησε .... και βγήκε βόλτα πια στο πεδίο .... δεν έχετε ιδέα τι μας υποσχέθηκε ότι θα κάνει! Δεν σταματάς την αλήθεια που έγινε ιδέα και ανάγκη ελευθερίας !

KATOXIKA NEA ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: