x

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

100 ευρώ πρόστιμο σε όποιον αστυνομικό φοράει το εθνόσημο..Τι λένε οι ίδιοι οι αστυνομικοί


Η Διαταγή περιλαμβάνει και την ΑΠΕΙΛΗ, ότι θα γίνει ΕΛΕΓΧΟΣ απο τους Διοικητές των Τμημάτων και στούς "παραβάτες" θα επιβληθεί ΠΟΙΝΗ 100ΕΥΡΩ !

Με ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ, το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη, -ΠΡΟ ΠΟ- (βλ.Χρυσοχοϊδης) ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ να αφαιρεθούν ΑΜΕΣΑ απο τις στολές των Αστυνομικών οι Ελληνικές σημαίες.
Η Διαταγή περιλαμβάνει και την ΑΠΕΙΛΗ, ότι ΑΥΡΙΟ Παρασκευή (ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ) θα γίνει ΕΛΕΓΧΟΣ απο τους Διοικητές των Τμημάτων και στούς «παραβάτες» θα επιβληθεί ΠΟΙΝΗ 100ΕΥΡΩ
«Οι στολές των αστυνομικών φέρουν το έμβλημα της Ελληνικής αστυνομίας στην αριστερή τσέπη. Εδώ και ένα χρόνο περίπου έχει αφαιρεθεί ο σταυρός από το έμβλημα αυτό. Το νέο σήμα της αστυνομίας το πληρώνουν μάλιστα με 4 ευρώ έκαστος οι αστυνομικοί από την τσέπη τους.
Η αλλαγή αυτή έγινε επί Νέας Δημοκρατίας και θητείας του Προκόπη Παυλόπουλου στο υπουργείο Εσωτερικών.
Επιπλέον σε λίγο καιρό θα εκδοθούν και οι καινούριες ταυτότητες των αστυνομικών τυπου πιστωτικης καρτας. Oυτε αυτές λοιπόν θα φέρουν το εθνόσημο με τον σταυρο.

Τέλος πριν λίγους μήνες, δόθηκε διαταγή να καθαριστούν όλα τα περιπολικά από αυτοκόλλητες σημαίες που είχαν τοποθετήσει με δική τους πρωτοβουλία κάποιοι αστυνομικοί και να μείνουν κολλημένα μόνο τα σήματα που προβλέπονται. Ακολούθησε έλεγχος των περιπολικών από τους προϊστάμενους ώστε να διαπιστωθεί η συμμόρφωση με το μέτρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: