x

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Χρησιμοποιώ αυτό που γνωρίζω καλύτερα για να μας βοηθήσω όλους !




Από όλες τις προσβολές που δέχομαι κάθε μέρα από τρολς και πρακτορακια σήμερα στα σχόλια διάβασα την ποιο τσουχτερή!
ΔΕν σηκώνονται όλα τα σχόλια , πρώτα δεν σηκώνονται αυτά που με τέχνη προσπαθούν να δημιουργήσουν αντι-νοηση και μετά αυτά που προσβάλουν χρησιμοποιώντας ακατάλληλη γλώσσα!
Σε μερικά από αυτά σήμερα διάβασα (όλος τυχαίος συνέπεσε ο τρόπος σκέψης σε πολλούς σχολιαστές)ότι είμαι ένας επιχειρηματίας και όλα όσα κάνω τα κάνω για να έχω επιτυχία στην σελίδα μου.!
Αν ήμουν επιχειρηματίας δεν θα έκανα επίθεση κατά μέτωπο στους πραγματικούς εχθρούς ,άλλα θα έγλυφα και θα προσπαθούσα να έχω μια καλή μεταχείριση από αυτούς!
Αν ήμουν επιχειρηματίας δεν θα είχα κλείσει ερμητικά την πόρτα για συνεργασία με τις μεγάλες ιστοσελίδες που διαχειρίζονται έντεχνα τον πατριωτισμό σου και την οπτική γωνία σου!
Αν ήμουν επιχειρηματίας δεν θα τολμούσα να αγγίξω δεσμούς που σε έχουν εγκλωβίσει και σου δείχνουν μόνο το δρόμο του διαχωρισμού ,όπως πίστη, πολιτικές θέσεις κοκ!
Αν ήμουν επιχειρηματίας θα είχα επιλέξει να διαφημίζω ΠΟΛΛΕΣ πάρα πολλές εταιρίες των οχτρων άλλα αντι αυτού επιμένω μόνιμα να χρησιμοποιώ μόνο την υπηρεσία της Google!
Όλοι αυτοί με φοβούνται και συγνώμη που στο λέω έτσι , φοβούνται γιατί κάποιος που είναι ακηδεμόνευτος ,που δεν έχει να δώσει λόγο σε κανένα παρα μόνο στην τιμή του ,ότι μπορεί να φτάσει στην θέση τους και τότε το παιχνίδι θα αλλάξει μόνιμα για αυτούς!
Δεν έχεις ιδέα για τον πόλεμο της πληροφορίας και το τι είναι αναγκασμένος να κάνει κανείς κάθε μέρα ώστε να έχει λόγο και ευκαιρία να έρθει πρώτος να σου δείξει την ΑΛΗΘΙΝΗ πληροφορία χωρίς να προλάβουν οι υπόλοιποι να την σβήσουν η να σε οδηγήσουν να κοιτάς τον αετό της καθαράς Δευτέρας !
Πολλοί ίσως θεωρούν ότι όλα αυτά αποφέρουν τεράστια κεφάλαια ,ότι άνθρωποι σαν και μένα μπορούν να έχουν ένα μπλοκ και να κερδίζουν χιλιάδες ευρώ ! Από την μεριά μου σου λέω ότι ο μισός μήνας είναι με δανεικά τσιγάρα ώστε να μπορώ να νικάω αυτή την μάχη της πληροφορίας !Γιατί επέλεξα ο δρόμος μου να είναι απόλυτα ξεκάθαρος και χαραγμένος με ξυράφι!
Γνωρίζω τους τρόπους Άμυνας ,γνωρίζω τι χρειάζεται και πρέπει να γίνει! Άλλα ακόμα και ποιο καλά γνωρίζω τι μπορεί να γίνει από την μάζα , μια μάζα που τις συμπεριφέρονται σαν πειραματόζωο!
Έχω δημιουργήσει το Σχέδιο Αχιλλέας και γνωρίζω ότι στο τέλος μόνο αυτή η λύση θα είναι η σωστή! Υποστηρίζω καθημερινά το Κατοχικά έχοντας ξεχάσει τι σημαίνει προσωπική Ζωή εδώ και χρόνια! Ταυτόχρονα πίσω από τις κουρτίνες έχω προσπαθήσει να δημιουργήσω και τα σκαλοπάτια αντίστασης ..μάχες που χάθηκαν χωρίς να το μάθεις πότε!
Δημιούργησα τον Χρυσό θέλοντας να δώσω ακόμα μια ευκαιρία στους συνανθρώπους μου να ενεργοποιηθούν και να ενωθούν τουλάχιστον σε κάτι που μπορούν συνειδησιακά αυτή την στιγμή να κατανοήσουν άλλα και κάτι που μπορεί άμεσα να βοηθήσει ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ πολλούς που έχουν πληγεί από τον "οικονομικό πόλεμο" !
Αν ήμουν επιχειρηματίας και με τις γνώσεις που έχω στο Ίντερνετ θα μπορούσα κάλλιστα αύριο κιόλας να έχω την καλύτερη σελίδα από Κουτσομπολιό η κωλαρακια διάσημων και να κερδίζω δεκάδες φορές παραπάνω από όλα όσα σήμερα αναγκάζομαι να δανειστώ για να είμαι εδώ κάθε μέρα και να σου φωνάζω όλα όσα πρέπει ώστε όταν έρθει η ώρα ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ και να μην ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙΣ!
Όταν έχεις να κάνεις με το μεγαλύτερο σου δυναμικό να είναι ένα δυναμικό προσφοράς και εθελοντισμού , όταν όλα όσα πρέπει να πετύχεις πρέπει να τα πετύχεις σε ένα χώμα ήδη προδομένο και γεμάτο σπαρτούς προδότες ,όταν ότι πρέπει να γίνει πρέπει να γίνει με μικρά δειλά βήματα λόγω αδυναμίας Στρατού ..Τότε το μόνο που σου μένει να κάνεις είναι να δημιουργείς καμουφλάζ και αποπροσανατολισμό στους εχθρούς !
Δεν έχετε ιδέα τι πόλεμος γίνεται κάθε μέρα ώστε να μπορούμε να είμαστε κάθε μέρα εδώ και να σου φωνάζουμε ΞΥΠΝΑ η μεγάλη συγκομιδή πλησιάζει!
Εδώ λοιπόν έρχεται και το θέμα που πρέπει επιτέλους να αποφασίσεις ,ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ Η ΟΧΙ;
Θα σου δείξω τι φτιάχνω αυτό τον καιρό ,θέλοντας ξανά να σου θυμίσω ότι όλα πρέπει να γίνουν με το σκεπτικό της αυτό επιχορήγησης της αντίστασης ΟΛΩΝ μας ! Πρέπει να γίνουν όμως με τρόπο που θα μπορούν να περάσουν τα "τείχη" Άμυνας και να είναι ικανά να ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ώστε να μας καταστήσουν δυνατούς στον επόμενο στόχο!
Ο χρόνος πάντα δείχνει αν κάποιος η κάτι άξιζε της προσοχής και της εμπιστοσύνη μας , ένα βιβλιο γνωρίζεις αν ήταν καλό μόνο όταν φτάσεις στο τέλος ..και πάντα το χειροκρότημα πέφτει στο τέλος της παράστασης !
Να είστε σίγουροι ότι οταν φτάσουμε στο τέλος θα μείνετε με το στομα ανοικτό ,άλλα μέχρι εκεί χρειάζονται μικρά μικρά βήματα .... Μέσα στους επόμενους δυο μήνες άλλα και με την απόλυτη βοήθεια σου σου υπόσχομαι ότι θα δεις κάτι ....ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!
Αλλά είναι αναγκαστικά τα βήματα , είναι αναγκαστικό να ξεκινήσεις από κάπου που θα φαίνεται αλλιώς για να φτάσεις ως δούρειος ίππος εκεί που θες !
Το πρώτο βημα λοιπόν είναι εδώ , είναι αυτή η ιστοσελίδα http://www.3660.gr που κατά προσεγγίσει θα είναι έτοιμη σε 20 μέρες , ΕΔΩ λοιπόν σε χρειάζομαι , χρειάζομαι αυτή η σελίδα να γίνει γνωστή από σένα ,χρειάζομαι στο newsletter που θα δεις να υπάρξουν τουλάχιστον 10.000 συνδρομητές !
Αρα με αυτό που κάνεις μέχρι σήμερα μπορεις να βοηθήσεις απόλυτα και σημαντικά , μοίρασε την σελίδα αυτή , ενημέρωσε φίλους να κάνουν το ίδιο , κανε εγγραφη να λαμβάνεις μήνυμα ταχυδρομείου με τα νέα και πότε θα είναι έτοιμη να ξεκινήσει!
ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ....ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ...ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ Η ΟΧΙ; ΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ http://www.3660.gr ΚΑΙ ΠΕΙΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ... ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10.000 ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ... ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ!

Stranger... Μπορεί η λύση να είναι πολύ ποιο κοντά από ότι μπορείς να φανταστείς....πολύ ποιο κοντά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: