x

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Ο Δράκος της Πάρου και οι ΤουρκοΣκοπιανοί

Ο εγκληματίας της Πάρου όπως αποκάλυψε το makeleio.gr δεν ήταν απλά ένας λαθρομετανάστης, το όνομα του βρέθηκε σε ιστοσελίδα με αντικείμενο την Τουρκο - Σκοπιανική φιλία αφενός, και αφετέρου πάλι με αποκάλυψη του makeileio.gr ο δράκος "βόλευε" μεσόκοπες κυρίες, Πολιτικούς και φραγκάτους καλλιτέχνες του θεάματος.

κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το προφίλ του εγκληματία στο fb
 
Η παραπάνω ιστοσελίδα η οποία όπως βλέπετε είναι για την Τουρκο-Σκοπιανική φιλία, φιλοξενεί συνέντευξη του Waqas Ahmet αναφέροντας το πόσο κατατρεγμένος είναι στην Ελλάδα που ρισκάρει την ζωή του για να πουλήσει κινέζικα συμπράκαλα στους δρόμους της Πλάκας για 300 ευρώ... 
Μάλιστα οι ΤουρκοΣκοπιανοί μας πουλάνε και πνεύμα κάνοντας αναφορά στον Σωκράτη. Δείτε στο παρακάτω λινκ την συνέντευξη του και αναρωτηθείτε:
http://turkeymacedonia.wordpress.com/2010/03/10/immigrants-in-greece/
 
Αλλά οι αποκαλύψεις δεν έχουν τελειώσει ακόμα! σύμφωνα πάλι με το makeleio.gr ο δράκος της Πάρου "βόλευε" μεσόκοπες κυρίες, Πολιτικούς και φραγκάτους καλλιτέχνες του θεάματος, δείτε το άρθρο του makeleio.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ
 
Δείτε τώρα τους Πακιστανούς να ευχαριστούν το ΣΥΡΙΖΑ που τους έχει στηρίξει ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, αλλά επιπλέον απειλούν για ΠΟΛΕΜΟ. (σημείωση: Προσέξτε τι γράφουν τα πλακάτ)

 
 
http://knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/942-2012-08-16-08-12-36.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια: