x

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

... τα ασήμαντα και μη παραλειπόμενα!

 ... όλοι μαζί στις επάλξεις ....

 Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 ... η έξοδος των ελεύθερων πολιορκημένων, η πτώση της Βαστίλης, οι συλλήψεις όλων των επιόρκων, των νενέκων, των κλεφτών και των Γερμανών. Οι καμπάνες αναγγέλλουν την "ανάσταση", την απελευθέρωση και την επαναφορά της συνταγματικής νομιμότητας ....

Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 .... "η επόμενη μέρα" αρχίζει για όλους τους Έλληνες από μια μηδενική βάση, επιστρέφει το χαμόγελο και η ελπίδα, επιτρέπονται πάλι τα ανθρώπινα όνειρα και η  ζωή μας ανακαλύπτει τα χρώματα !

Νέα Φιλική Εταιρεία




Ένα "νέο" σχέδιο Ανάν .... 

.... που στο σκεπτικό του, αφενός αποδέχεται ότι όλα τα ψηφίσματα της ολομέλειας του ΟΗΕ, σχετικά με την εισβολή των Τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο, δεν πρόκειται ποτέ να εφαρμοστούν και αφετέρου συμφωνεί στην παραμονή στο νησί των 30.000 Τούρκων στρατιωτών, των αγγλικών βάσεων και των 300.000 εισαχθέντων Τούρκων εποίκων, ... δεν αποσκοπεί σε μια κοινή πορεία των δύο εθνοτήτων πάνω στη βάση του αλληλοσεβασμού και σύμφωνα με τον χάρτη των Ενωμένων Εθνών αλλά επιδιώκει την πλήρη υποταγή των Ελληνοκυπρίων στις ορέξεις του Τουρκικού κράτους και κατ' επέκταση στην δημιουργία μιας νέας Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Ένα απλό "ΟΧΙ" αποτελεί υπό αυτές τις συνθήκες την μοναδική υπεύθυνη απάντηση που θα μπορούσαμε σαν Έλληνες να δώσουμε στο προτεινόμενο νέο σχέδιο Ανάν, που δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνο μια φθηνή αντιγραφή της παλιάς ομώνυμης πρότασης των Αμερικανικών συμφερόντων, που τώρα μιλά .... για δύο ισοδύναμα κράτη στο νησί!

Νέα Φιλική Εταιρεία





 ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΚΟΥΒΑΛΑ ...

.... αυτός ο Γερμαναράς Χατζημαρκάκης και το νέο κόμμα που ίδρυσε ... και μάλιστα τόσο πολύ που ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας όχι μόνο δεν θέλει να ξεκολλήσει  από δαύτον αλλά έχει γίνει βδέλλα πάνω του.
Επίδειξη, όπως μας συνηθίσε στα τελευταία 50 επαγγελματικά χρόνια του ο κ.  Τράγκας, μιας αγνής, αλτρουϊστικής, πολιτικής δημοσιογραφικής συνείδησης, ηθικά  απόλυτα προσαρμοσμένης  στα αποκλειστικά συμφέροντα της τσέπης του. 


Στις εκλογές του 2009 έκανε για το "καλό της πατρίδας" ρεκλάμα στον ΓΑΠ, σε αυτές του 2014 ήρθε η σειρά του Γερμαναρά Χατζημαρκάκη να γίνει ο ... εκλεκτός της "ανιδιοτελούς"  πατριωτικής προτίμησής του!

Νέα Φιλική Εταιρεία



 ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ... για να μην λέτε ότι δεν σας το είπαμε!!!


13.01.2013/ Βερολίνο ... Ο Αλέξης Τσίπρας υπέγραψε το σύμφωνο υποταγής στους Γερμανούς. Πιστά και ευλαβικά ακολουθεί τα αχνάρια των Παπανδρέου στο δρόμο του ψέματος και της προδοσίας που χάραξε το ΠΑΣΟΚ .... 


Ο Κώστας Λαλιώτης, αντί να είναι φυλακή για τις κλεψιές και τις απατεωνιές που έκανε σαν Πασόκος Υπουργός, οργανώνει τώρα με τα λεφτά του ανθέλληνα Τζώρτζ Σόρος το ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ του "Σωτήρα" της καταστροφής, Αλέξη Τσίπρα. 

Μετά την πτώχευση ... έρχεται και ο διαμελισμός της Ελλάδας σε 4 κομμάτια. Οι μισθοφόροι του Σόρος, Θεοδωρίδης, Διαμαντόπουλος και Γαϊτάνη δεν βρίσκονται τυχαία στο ΣΥΡΙΖΑ ακριβώς όπως και η παραίτηση του Αλαβάνου το 2007, προκειμένου να αναλάβει ο Τσίπρας, έγινε επειδή εκβιάστηκε και απειλήθηκε μαζικά ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τις μυστικές υπηρεσίες των Γερμανών. Η προδοσία του Ελληνισμού είναι προ πολλού σχεδιασμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια της! Εμείς παραμένουμε αμέτοχοι θεατές της καταστροφής που συμβαίνει γύρω μας, ... κοιτάμε μόνο τα χάλια μας!

Νέα Φιλική Εταιρεία




Ο Υπ. Εργασίας και κοινωνικών Ασφαλίσεων ΒΡΟΥΤΣΗΣ .... 

.... πρέπει να είναι μεγάλο κάθαρμα, μισάνθρωπος και ένας τέτοιος αλήτης που δεν βρίσκει ταίρι του σε όλο τον κόσμο!  Ενώ γνωρίζει ο αθεόφοβος ότι τουλάχιστον 500.000 ιδιωτικοί υπάλληλοι έχουν δηλωθεί στην κοινωνική ασφάλεια από τους εργοδότες τους με το ελάχιστα επιτρεπτό  ωράριο απ' ότι στην πραγματικότητα δουλεύουν ή ότι αναγκάζονται να υπογραφουν μπλάνκο αποδείξεις είσπραξης του μισθού τους αν και παραμένουν επί μήνες απλήρωτοι, ότι γενικά ισχύει η εργασιακή ζούγκλα του εργοδότη και  ότι υπάρχουν ακόμη άλλες 800.000 εργαζομένων  που εξαναγκάζονται να δουλεύουν καθημερινά δωδεκάωρο, ανασφάλιστοι και αμείβονται μόνο με 400 €υρώ μηνιαίως, ... αυτός προσπαθεί να διαλύσει την "Επιθεώρηση Εργασίας".

Με τα προγράμματα Εργασίας που προωθούνται μέσω του  ΟΑΕΔ  υποστηρίζε μεθοδικά, με το αζημίωτο βέβαια για τα κομματόσκυλα του, το σκλαβεμπόριο και τη βάναυση "ημετεροκρατία". Αφού έκλεψε όλες τις εισφορές των εργαζομένων στην κοινωνική ασφάλιση, χρησιμοποίησε κόλπα για να κόψει  τα επιδόματα που δικαιούνται οι ανάπηροι και κυνήγησε ανελέητα τους συνταξιούχους και ειδικά αυτούς που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις.  Ποιός θα  σταματήσει επιτέλους αυτό το έγκλημα, ποιός θα εμποδίσει τη γενοκτονία?

Αν υπήρχε δικαιοσύνη  στον κόσμο που ζούμε, θα έπρεπε ο Θεός να έχει ρίξει φωτιά πάνω σε αυτό το βρωμερό ανθρωποειδές και να το έχει  κάψει ζωντανό!

Νέα Φιλική Εταιρεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: