x

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Μαριονέτες παντού...



Σε όλα τα πάνελ ασχολούνται με την χρυσή αυγή λες και κατάφερε κανείς την δουλεία του να σώσει την Ελλάδα και έχει πλέον χρόνο να κάνει συζητησουλα του καφέ!
Μαριονέτες παντού , κανείς από αυτές δεν έδωσε λύση στην Ελλάδα , μαριονέτες που χειροκροτούν την προσωπική τους Νίκη , μαριονέτες που αμύνονται και υπόσχονται στην νέα αναμέτρηση ότι θα φέρουν Νίκη!
Αμέτρητη η κατάντια μας , απύθμενη η σαπίλα , η μετριότητα σε μεγαλείο , οι μαριονέτες καμωμένες από φθηνά κορδόνια και ξεφτισμένο ξύλο!
Όλες οι μαριονέτες είναι εγκλωβισμένες μέσα σε μια πορεία νόησης που ο εχθρός τους έδωσε να κρατούν σαν ένα λάβαρο προσωπικής επίτευξης !
Ποια μαριονέτα θα σκεφθεί πέραν της δικής της προγραμματισμένης πορείας ;
Καμία ...
Είναι τόσο αστείο ,τόσο κωμικοτραγικό να δέχεσαι αυτούς ως εκπρόσωπους σου ... είναι αστείο να κοιτάς το καθρέφτη και να βλέπεις μέσα τον κλόουν ....τον κλόουν που σου χαμογελα !
Σε λυπάμαι φίλε ..
Μα πιο πολύ λυπάμαι τον χρόνο , τον χρόνο που θα κουβαλησει όλους μας στην μόνιμη ανακύκλωση !
Κουραστικό να γνωρίζεις το έργο που παίζεται ξανά και ξανά , ανούσιο να ζεις μια Ζωή χωρίς καμία έκπληξη , χωρίς κανένα θαυμασμό , χωρίς καμία ανάγκη να θες να μοιάσεις ,να θες να αναπτυχθείς !
Κρατήστε το σίγουρο και το ασφαλές ,αυτό που σας έκανε σκλάβους , αυτό που σας κάνει να είστε ανίκανοι να στέκεστε όρθιοι , κρατήστε το αποτέλεσμα στερώντας σας την Ελευθερία να βιώσετε την σωστή διαδικασία ... πεταξτε άλλη μια φορά κάτω από το κόκκινο χαλί την βρωμιά ... στριμώξτε το ψέμα σας και την ανασφάλεια σας πίσω από την μάσκα του πολιτισμού σας !
Τα άκρα δημιουργούνται από αρχιτέκτονες , από αυτούς που έχουν σχεδιάσει το μαντρί σας , υπηρετήστε λοιπόν αυτό που σήμερα σας έχει δοθεί σαν σωστό ...και σας υπόσχομαι ότι σύντομα μαριονέτες μου θα είστε αγκαλιασμένες μέσα σε ένα καμίνι που την φωτιά θα την ανάβουν οι ίδιοι που μέχρι χτες είχαν στα ακροδάχτυλα τους τα μικρά κορδόνια της Ζωής σας !
Σε μια κηδεία μόνιμη ,στην κηδεία της πατρίδας μου είναι απαράδεκτο να υπάρχουν γιορτές και πανηγύρια , δεν γιορτάζεις ποτέ όταν είσαι σε κατοχή και πόλεμο , ας το πει αυτό επιτέλους κάποιος στους σωτήρες μας , ας τους πει κάποιος ότι η γελοιότητα και η αναίδεια έχουν όρια ,ας τους διδάξει επιτέλους κάποιος ήθος!
Stranger....

Δεν υπάρχουν σχόλια: