x

Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

Φρίξον ήλιε , στέναξον γη : Πλήρης κοινωνία μεταξύ Ορθόδοξης και Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας

παπας , βαρθολομαιος , πανθρησκεια , νεα , ταξη , διακυρηξη , ενωση , αιρεση , οικουμενισμος , ιεροσολυμα ,

Τα σχέδια του Οικουμενισμού και της Πανθρησκείας προωθούνται με θέρμη από τους ηγέτες της Ορθόδοξης και της Καθολικής Εκκλησίας .
Στα Ιεροσόλυμα μέσα σε ένα πολύ ζεστό κλίμα ο Ορθόδοξος Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Πάπας Φραγκίσκος αντήλλαξαν ασπασμόν ειρήνης και συνένωσης των δύο Εκκλησιών .
Η υποκρισία των δύο ηγετών ξεπέρασε το φράγμα της θρησκευτικής μας συνειδήσεως όταν ο Πάπας Φραγκίσκοςφίλησε το χέρι του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και ο Πατριάρχης με τη σειρά του ασπάστηκε και εναγκαλίστηκε τον Καθολικό ομόλογο του.
Αψηφώντας τα λεγόμενα των Αγίων και του Ιερού Πηδαλίου της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, μπροστά στον Πανάγιο Τάφο , ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος είναι συν τοις άλλοις γνωστός για τις ανθελληνικές του θέσεις σε σχέση με την επανάσταση και την αποτίναξη του Τουρκικού ζυγού, σύναψε διακήρυξη 8 σημείων απο κοινού με τον Πάπα Φραγκίσκο , σφραγίζωντας έτσι μια “Νέα Διαθήκη” μεταξύ των δύο Εκκλησιών.

Πλήρης κοινωνία των δύο Εκκλησιών

Ένα από τα πιο εξοργιστικά σημεία της κατάπτυστης αυτής διακύρηξης είναι πως αμφότεροι προσβλέπουν στην ημέρα, που θα υπάρξει πλήρης κοινωνία μεταξύ Ορθόδοξης και Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.
Τέρας βλασφήμιας συνέλληνες η κοινωνία μεταξύ της Ορθόδοξης Εκκλησίας και ενός εντέχνως παραποιημένου καχέκτυπου της , όπως αυτό της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας , με την οποία έχουμε θεμελιώδης διαφορές , καθώς διδάκσει πως οι αμαρτίες μας “ξεπλένονται” έπειτα του θανάτου μας με την βοήθεια του Καθαρτήριου Πυρ , πως η Παναγία μας είναι Θεά και εξισώνεται με τον Ιησού Χριστό και πως η σύλληψη της έγινε κατά τον ίδιο τρόπο με του Ιησού Χριστού και πως ο Πάπας έχει το Αλάθητο και πως τον διακατέχει Απόλυτη Θεοπνευστία!

Συλλειτούργία στον πανίερο ναό της Αναστάσεως

Εχθές Κυριακή, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Πάπας Φραγκίσκος, συλλειτουργήσαν και συμπροσευχήθηκαν, στον πανίερο ναό της Αναστάσεως με τη συμμετοχή ιεραρχών και κληρικών και από τις δύο Εκκλησίες.
Ο κ.Βαρθολομαίος πιθανόν να ξέχασε τα Λόγια του Αγίου Νικοδήμου στο Ιερό Πηδάλιο τα οποία είναι και τα παρακάτω:
«Οι ορθόδοξοι Χριστιανοί πρέπει να αποστρέφωνται τους αιρετικούς, και τας τών αιρετικών τελετάς. Μάλλον δε αυτοί, οι αιρετικοί δηλ. πρέπει να ελέγχωνται και να νουθετώνται από τους Επισκόπους και Πρεσβυτέρους, μήπως ήθελαν καταλάβουν και επιστρέφουν από την πλάνην των.
 Δια τούτο ο παρών Κανών διορίζει ότι, όποιος Επίσκοπος, ή Πρεσβύτερος ήθελεν άποδεχθεί ως ορθόν και αληθινόν το βάπτισμα των αιρετικών ή την παρ’ αυτών προσαγομένην θυσίαν, ο τοιούτος, προστάζομεν να καθαιρεθή. Επειδή ποίαν συμφωνίαν έχει ο Χριστός με τον διάβολον; ή ποίαν μερίδα έχει ο πιστός με τον άπιστον;
Διότι εκείνοι όπου δέχονται τα παρά των αιρετικών, ή τα όμοια φρονήματα εκείνων έχουσι και αυτοί, ή το ολιγώτερον δεν έχουσι προθυμίαν να ελευθερώνουν αυτούς από την κακοδοξίαν των. ΟΙ ΓΑΡ ΣΥΝΕΥΔΟΚΟΥΝΤΕΣ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΧΕΙΝΩΝ ΤΕΛΕΤΑΣ, ΠΩΣ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΣΙΝ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΟΞΟΝ ΚΑΙ ΠΕΠΛΑΝΗΜΕΝΗΝ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΗΝ;»
Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ.Βαρθολομαίος συμπροσεύχεται με αιρετικούς καθώς το ίδιο έπραξε και παλαιότερα σε συνάθροιση με τους θρησκευτικούς ομόλογούς του , σε μία επίσκεψη του στην Γροιλανδία και μάλιστα μπροστά σε μία μπλέ γυάλινη σφαίρα σαν αυτή που χρησιμοποιούν σε τελετές μαύρης μαγείας , η οποία κατά το αισχρό αυτό τελετουργικό , αντιπροσώπευε τον Δημιουργό – Μέγα Αρχιτέκτονα Του Σύμπαντος ( Μ.Α.Τ.Σ. ) , όπως ( Μ.Α.Τ.Σ. ) τυγχάνει να αποκαλλούν και ο Τέκτονες-Ιλλουμινάτι-Σκοτεινοί Επικυρίαρχοι τον Δημιουργό .
Οι φωτογραφίες ντοκουμέντα από το προσωπικό μου αρχείο παρακάτω

βαρθολομαιος , συμπροσευχη , οικουμενισμος , πανθρησκεια , μπλε , σφαιρα , γυαλινη
Χρήσιμα links
βαρθολομαιος , συμπροσευχη , οικουμενισμος , πανθρησκεια , μπλε , σφαιρα , γυαλινη , μαγεια

Το Βατικανό ολισθαίνει σε νέες Αντιχριστιανικές Πεποιθήσεις

Προ ολίγων ημερών ανήρτησα άρθρο κόλαφο στο οποίο ο Πάπας Φραγκίσκος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας , υποστηρίζει πως τα τσιπάκια RFID που ετοιμάζει η Νέα Τάξη Πραγμάτων για τους ανθρώπους , είναι ευλογία από τον Θεό , λέγωντας τις παρακάτω κουβέντες :
« Έχουμε εξετάσει τις γραφές καλά , και μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να βεβαιώνει ότι τα τσιπ RFID είναι σατανικά . Αν μη τι άλλο , αυτές οι συσκευές είναι μια ευλογία από τον Θεό τον ίδιο ,ο οποίος τα παραχώρησε στην ανθρωπότητα για να λύσει πολλά από τα δεινά του κόσμου . ”
Για περισσότερες πληροφορίες επί του Θέματος διαβάστε :


Σε παρελθοντικό χρόνο ο Πάπας Φραγκίσκος εδήλωσε πως … Άκουσον Άκουσον … είναι έτοιμος να βαπτίσει Χριστιανούς τους Αρειανούς εξωγήινους που θα προσγειωθούν στο Βατικανό και με ιδιαίτερη έμφαση είπε :
«Για παράδειγμα αν αύριο μια αποστολή Αρειανών ερχόταν σε εμάς και ένας από αυτούς έλεγε “θέλω να βαφτιστώ!” τι θα συνέβαινε;» ανέφερε ο Ποντίφικας.
«Για Αρειανούς μιλάμε, ε; Πράσινα ανθρωπάκια με μεγάλες μύτες και μεγάλα αυτιά, σαν αυτά στις παιδικές ζωγραφιές» διευκρίνισε ο Πάπας Φραγκίσκος.
Και κατέληξε λέγοντας ότι ο Χριστιανισμός από την αρχή της εμφάνισής του πάλεψε με τον πειρασμό της απόρριψης «της ζώσας εμφάνισης του Θεού» σε διάφορες μορφές.
«Όταν ο Θεός μας δείχνει το δρόμο, ποιοι είμαστε εμείς για να πούμε “Όχι Κύριε δεν είναι λογικό. Όχι να το κάνουμε έτσι”. Ποιοι είμαστε εμείς για να κλείνουμε πόρτες;»

Δούρειος Ίππος με τον μανδύα του ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος

Ανάμεσα στα 8 σημεία της διακήρυξης του Ορθόδοξου Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Πάπα Φραγκίσκουκαι σαν μεγίστη ένδειξη της υποκρισίας που τους διακατέχει , τίθετται και το ενδιαφέρον τους για την κατάσταση των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή.
Μία κοινώς αποδεκτή ανησυχία που δέν χρειάζεται όμως να επικυρωθεί με κάποιου είδους διακύρηξη σάν και την παραπάνω κατάπτυστη.
Εάν μου επιτρέψετε δε , θα βελτιώσω την μορφή της άποψης τους και θα κάνω ευρύτερη την ανησυχία , όχι μόνο για τους Χριστιανούς , αλλά για το σύνολο των ανθρώπων της μέσης Ανατολής,καθώς και όλου του Κόσμου , όπως θα έπρεπε να υποστηρίξουν.
Αντ’αυτού , με ένα τραγικό σκεπτικό τρόπο ξεχωρίζουν και ξεσκαρτάρουν το σύνολο των ανθρώπων της Μέσης Ανατολής κρατώντας μόνο τα … “δικά μας παιδιά”
Η ένταξη τέτοιων θεμάτων όπως αυτό της ανησυχίας για την κατάσταση των Χριστιανών της Μέσης Ανατολής , καθώς και άλλων παρόμοιων θεμάτων που συνάπτουν την διακύρηξη 8 σημείων, στην ουσία τους παρέχει τονανθρωπιστικό μανδύα εκείνο που χρειάζονται για να γίνει έμμεσα αποδεκτή η διακύρηξη και από την κοινή γνώμη , βάζωντας όμως έτσι στην Νέα αυτή “Διαθήκη” τον Δούρειο Ίππο της κοινωνίας μεταξύ Ορθόδοξης και Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας , προωθώντας έτσι τα σκοτεινά σχέδια της Παγκοσμιοποίησης και της Πανθρησκίας …

Χριστεπώνυμο Πλήρωμα και Συνέλληνές μου ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ

Η Κοινή Διακήρυξη θα υπογραφεί στη Νουντσιαρία. Κατά την υπογραφή θα είναι παρόντες αρκετοί προωθητές της Πανθρησκείας όπως ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος και οι Μητροπολίτες Περγάμου Ιωάννης, Γαλλίας Εμμανουήλ, καθώς επίσης ο Καρδινάλιος, Πιέτρο Παρολίν, ο Επίσκοπος Κουρτ Κοχ και ο νούντσιος στα Ιεροσόλυμα Τζουζέπε Λαζαράτο.
Ο καιρός της αγνοίας έχει παρέλθει και βρισκόμαστε στον προθάλαμο της διαστρέβλωσης του Ορθόδοξου Χριστιανισμού…
Συντελούνται θεομπαιχτικές δράσεις και μάλιστα ακόμη και εμπρός του Πανίερου Τάφου.
Αδέλφια κρατάτε ψηλά τα ιδανικά της Πίστεως μας και μην αφήσετε λύκους με προβιές αμνών να αλώσουν την Ορθόδοξη συνείδηση σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: