x

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Δωρεάν μετοχές ανερχόμενου κοινωνικού δικτύου



Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Ιντερνετ κοινωνίας του μέλλοντος

Eλάτε να γνωρίσετε τον κόσμο της κοινωνικής δικτύωσης και το μελλοντικό
site, όπου δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, πανεύκολα μπορείς να συνδεθείς με οποιονδήποτε επιθυμείς από όλο τον κόσμο, μπορείς να έχεις τις πιό δημοφιλείς υπηρεσίες δωρεάν και μπορείς να γίνεις και κάτοχος της.
Αυτή είναι η κοινωνία του μέλλοντος

Το μεγάλο πρόβλημα με τις μεγαλύτερες παγκοσμίως ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης είναι ότι όλο και περισσότεροι περιορισμοί εισάγονται και έτσι το να παραμένεις σε επαφή, και να δημιουργήσεις νέες σχέσεις γίνεται όλο και πιο δύσκολο.

Ο στόχος του GlobAllShare είναι το στήσιμο της μεγαλύτερης και απεριόριστης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης του μέλλοντος,
- όπου θα μπορείς να συνδεθείς με οποιονδήποτε επιθυμείς,
- όπου θα μπορείς να γνωρίσεις εύκολα κόσμο,
- όπου θα μπορείς να χτίσεις νέες σχέσεις,
- άμεσα θα μπορείς να προσεγγίσεις οποιονδήποτε από όλο τον κόσμο μοιράζοντας μαζί τους αναρτήσεις και ενδιαφέροντα που εσύ ορίζεις.
Δεν υπάρχουν περιορισμοί

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο κοινωνικό δίκτυο του GlobAllShare και των δημοσιεύσεών σας, κάθε ένας μπορεί να τα δει από  όλο τον κόσμο.

Ο στόχος της GlobAllShare είναι να δημιουργήσει ένα πραγματικά παγκόσμιο, κέντρο μηνυμάτων προσβάσιμο ανά  πάσα στιγμή, όπου θα μπορείτε να δείτε κάθε δημοσίευση και ο καθένας μπορεί να δει τις δημοσιεύσεις σας παρομοίως, έτσι δεν θα χάνετε ποτέ πια τις ενημερώσεις που σας ενδιαφέρουν. 

ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ

Η χρήση της κοινότητος GlobAllShare είναι εντελώς δωρεάν. Ούτε τώρα, ούτε και στο μέλλον θα πληρώσετε για την χρήση της. Μπορεί να λάβετε υπηρεσίες στον ιστότοπο του GlobalShare δωρεάν, όπου αλλού πληρώνετε. Δωρεάν τηλέφωνο, εικονοκλήσεις, ζωντανές ιστοδιαλέξεις, ιστοσυνεδρίες, εικονοταχυδρομείο, αποστολές SMS, παιχνίδια, ταινίες, μουσική και εντελώς δωρεάν να δημιουργήσετε δικό σας ιστότοπο ή ιστοκατάστημα.

Ακόμα, σας παρέχονται όλες οι υπηρεσίες του GlobAllShare δωρεάν σε όλο τον κόσμο.

Εγγραφτείτε εδώ:
 https://www.globallshare.com/el/1899959.html
Αποκτήστε τις δικές σας μετοχές

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε τις δικές σας μετοχές στην κοινότητα του GlobAllShare κατά την διάρκεια του σταδίου της προοργανογράφησης.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι να προσκαλείτε φίλους και γνωστούς στον ιστότοπο του GlobAllShare.

Εάν έχετε προσκαλεσει 5 από τους φίλους σας με επιτυχία, θα πάρετε 1 μετοχή GlobAllShare αμέσως. Αλλά δεν μπορείτε απλώς να πάρετε μετοχές αφού καλέσει κάποιος δικός σας γνωστούς, αλλά και μετά από κάθε περαιτέρω χρήστη που έχει προσκληθεί από τους φίλους σας, καθώς, άλλωστε μετά από γνωστούς φίλους σας πάρα πολύ, γιατί μέσα από 7 επόμενα επίπεδα μετά από κάθε ένας από τους φίλους σας, ο οποίος συνειδητοποιεί 5 επιτυχημένες προσκλήσεις σας θα πάρετε επίσης 1 περισσότερο μερίδιο GlobAllShare.

Έχετε υπ’ όψιν ότι μπορείτε να έχετε επιπλέον μετοχές καθημερινά μέχρι την παγκόσμια έναρξη. 

Συνδεθείτε καθημερινά στο λογαριασμό σας και θα αποκτήσετε τις επιπλέον μετοχές.


Εγγραφές εδώ :
 https://www.globallshare.com/el/1899959.html


Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσεις έναν ανελεύθερο κόσμο,
είναι να γίνεις εσύ τόσο απόλυτα ελεύθερος,
ώστε η ίδια η ύπαρξή σου να είναι μια πράξη εξέγερσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: