x

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Μας λύγισε ο Νάβας: 5-3 στα πέναλτι - Το έχασε ο Γκέκας - Ψηλά οι σημαίες - Αποστολή εξετελέσθη!

Η σειρά των πέναλτι: Μπόρζες 1-0
                                      Μήτρογλου 1-1
                                      Ρούις 2-1
                                      Λάζαρος 2-2
                                      Γκονζάλες 3-2
                                      Χολέβας 3-3
                                      Κάμπελ  4-3
                                      Γκέκας το απέκρουσε ο Νάβας
                                      Ουμάνια: 5-3.
 
Και το πήρε στα πέναλτι η Κόστα Ρίκα...
 
Η πρόκριση μας ξεγλύστρισε μέσα από τα χέρια στον κανονικό αγώνα και στην παράταση που υπερείχαμε και χάναμε την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη.
 
Μπράβο στον Φ.Σάντος, μπράβο και στα παιδιά για την συνολική πορεία τους, πέρα από την τραγωδία του πρώτου αγώνα με την Κολομβία.
 
Η αποστολή εξετελέσθη. Βασικός μας στόχος ήταν να μπούμε στους "16". Και μπήκαμε. Ψηλά οι σημαίες. Ραντεβού στην Ρωσία το 2018.
 
Το χαμένο πέναλτι του Φάνη Γκέκα σε βίντεο. Φυσικά κανένας ψόγος για την παίκτη. Τεράστιοι παίκτες παγκοσμίου κλάσεως έκαναν το ίδιο πριν από αυτόν και θα το κάνουν μετά από αυτόνόσο υπάρχει ποδόσφαιρο.
 
 
---------------------------------------------------------------------
 
Ωρα για τα πέναλτι: Αλλά αποβλήθηκε ο προπονητής μας Φ.Σάντος για διαμαρτυρία στον Αυστραλό διαιτητή. Ο Νάβας ο τερματοφύλακας των Κοσταρικανών στη κανονική διάρκεια του αγώνα και στην παράταση έπιασε τα άπιαστα... Οτι και να γίνει η Ελλάδα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις...
 
-----------------------------------------------------------------------------------
 
Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης η Ελλάδα υπερέχει και χάνει ευκαιρίες την μία πίσω από την άλλη. Π.χ. όταν στο 100' ο Χολέμπας ντρίμπλαρε στα αντίπαλα καρέ, η μπάλα κατέληξε στον Κατσουράνη που έκανε σουτ αλλά ο Γκονσάλες ανέκοψε και παραχωρησε κόρνερ.
 
-----------------------------------------------------------------------
 
Ισοφαρίσαμε με τον Παπασταθόπουλο στο 90'! Μετά από μια σειρά χαμένων φάσεων και ευκαιριών, τα καταφέραμε! Βαθιά μπαλιά, ο Παπασταθόπουλος κοντρολάρει, ο Γκέκας σουτάρει, ο Νάβας αποκρούει και στην επαναφορά ο Παπασταθόπουλος ισοφαρίζει σε κενή εστία!
 
Το defencenet.gr ήταν το μόνο ΜΜΕ που είχε δημοσιεύσει την πρόβλεψη του Bloomberg ότι ο Παπασταθόπουλος θα είναι ο "παίκτης-κλειδί" για την ελληνική ομάδα.
 
To γκολ του Παπασταθόπουλου.
 
 
Παραλίγο δεύτερο γκολ στο 93': Κεφαλιά του Μήτρογλου για την Ελλάδα και απόκρουση από τον Κέιλορ Νάβας. Σέντρα του Τοροσίδη στο πρώτο δοκάρι, ο Μήτρογλου παίρνει την κεφαλιά, ο Νάβας αποκρούει ενστικτωδώς. Μεγάλη ευκαιρία!
 
-------------------------------------------------------------------------------
 
Η Κόστα Ρίκα προηγείται 1-0 με γκολ στο 52' του Μπράιαν Ρουίς. Γύρισμα του Μπολάνιος από αριστερά, ο Ρουίς πλασάρει με τη μία από το ύψος της μεγάλης περιοχής και η μπάλα καταλήγει στην αριστερή γωνία του Καρνέζη που έμεινε ακίνητος, όπως και όλοι οι αμυντικοί.
 
Ο Φ.Σάντος έριξε στον αγώνα και τον Κώστα Μήτρογλου, έναν δεύτερο σέντερ φορ μαζί με τον Σαμαρά.
 
Δείτε το γκολ της Κόστα Ρίκα:
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Τελείωσε το α'ημίχρονο με 0-0. Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Σαλπιγγίδης στο 37'. Προσπάθησε να πλασσάρει τον Κέιλορ Νάβας αλλά με την άκρη του ποδιού του ο Κοσταρικανός το έσωσε...
 
 
Χαμηλός ρυθμός, το βάρος στη διατήρηση του "μηδέν" και αναζήτηση ευκαιρίας μέσω λαθών και στημένων και από τις δύο ομάδες. Γενικά θυμίζει το ματς Βραζιλία-Χιλή με χαμηλή ποιότητα σε όλα τα επίπεδα...
 
------------------------------------------------
 
Η Εθνική είναι μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκριση της ιστορίας της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου αφού αντιμετωπίζει στη φάση των 16 την Κόστα Ρίκα.
 
Στις 23:00 αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα για τη φάση των 16 στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου και τα πάντα… σταματάνε. Όλη η χώρα, αλλά και όπου υπάρχουν Έλληνες, θα είναι «καρφωμένοι» προς το Ρεσίφε και την «Αρένα Περναμπούκο», εκεί όπου θα γίνει η αναμέτρηση της Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αν προκριθεί στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία στις 5 Ιουλίου, με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά.
 
Ο Καρνέζης στο τέρμα, καθώς, τελικά, κρίθηκε έτοιμος 100% μετά τον τραυματισμό του στα πρώτα λεπτά του αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ στην άμυνα -από δεξιά προς τα αριστερά- ξεκινούν οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Χολέμπας. 
 
Ο Μανιάτης σε ρόλο εξαριού, εσωτερικοί μέσοι οι Καραγκούνης και Σάμαρης (ο Κονέ είναι τραυματίας), αριστερά ο Χριστοδουλόπουλος, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Σαμαράς.
 
 
Στον αντίποδα, η Κόστα Ρίκα του Χόρχε Λουίς Πίντο θα ξεκινήσει με τον Νάβας στο τέρμα και οι υπόλοιποι θα είναι οι Ουμάνια, Γκονσάλες, Ντουάρτε, Γκαμπόα, Τεχέδα, Μπόρχες, Ντίας, Ρουίς, Κάμπελ και Μπολάνιος. 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: