x

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΕΜΑΙΛ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ ΔΥΝΑΜΗ

Με αφορμή το βιντεάκι operation blackjack που ανεβάσατε στο site ΚΑΤΟΧΙΚΑ σας στέλνω τα παρακάτω τα οποία μάλλον έχουν άμεση σχέση.
Παρακολούθησα με πολύ ενδιαφέρον στο youtube την παρουσιάση του συγγραφέα Γκρεγκ Μπράντεν σχετικά με την ολογραφική γνώση της φύσης(γλώσσα της Θεϊκής Μήτρας).Εάν θυμάμαι σωστά ο Stranger είχε κάνει αναφορά στην σημασία που δίνει στην γλώσσα της Θεϊκής Μήτρας.
Πέραν των πολύ σημαντικών στοιχείων που αποκαλύπτει (ένα που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στο μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά ο Ηγούμενος του είπε ότι ψηφιοποιούν όλα τα βιβλία γιατί περιμένουν σύντομα να καταστραφεί το μοναστήρι από κάποιο συμβάν = πόλεμο στην περιοχή) μιλάει για τους remote viewers.Από αυτό το στοιχείο και μετά έπεσα πάνω σε κάποια μάλλον σημαντικά δεδομένα για το έτος που διανύουμε.
Εδώ ξεκινάει και το ενδιαφέρον κομμάτι.
Ο πιο γνωστός REMOTE VIEWER στην Αμερική είναι ο συνταξιούχος πλέον Ed Dames γνωστός με το παρατσούκλι στην Αμερική ως Dr Doom.
Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος μετά από 30 χρόνια υπηρεσίας στην CIA και στην υπηρεσία πληροφοριών της Αμερικής τώρα ασχολείται με work shops έτσι ώστε να κάνει το remote viewing γνωστό στο ευρύτερο κοινό.Με μια σύντομη ματιά στο διαδίκτυο μπορεί κάποιος να δει τις υποθέσεις που ασχολήθηκε ο ίδιος σε συνεργασία με το FBI.Έχει διαλευκάνει υποθέσεις με serial killers , φόνους ανεξιχνίαστους ,θύματα που δεν μπορουσαν να βρουν οι υπηρεσίες του FBI κτλ.
Μέσα στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας του www.learnrv.com δίνει και την δυνατότητα για χρηματοοικονομικές κινήσεις κτλ.
Η συνέντευξη που έδωσε στις 9 Δεκεμβρίου του 2013 στην εκπομπή Coast to Coast έχει κάποια κομμάτια μου με προβλημάτισαν.
ΕD Dames Coast to Coast AM December 9/2013.
Η συνέντευξη δώθηκε στις 9 Δεκεμβρίου του 2013.Ανέβηκε στο Youtube στις 12 Φεβρουαρίου του 2014.
Ενναλακτικό λινκ στο youtube :
http://www.youtube.com/watch?v=ShiL85JDjyg καιhttp://www.youtube.com/watch?v=Z9SE-4fEJWk
με ημερομηνία δημοσίευσης 11 Δεκεμβρίου το 2013!
Προσέξτε τώρα εδώ. Η κρίση στην Κριμαία αν δεν κάνω λάθος ξεκίνησε στις 27 Φεβρουαρίου.
Στο πρώτο λινκ ξεκινάει να μιλάει από το 00:40:00 και μετά.
Από το 00:40:00 μιλάει για το remote viewing και για κάποια γεγονότα που έρχονται για την Αμερική.
Αναφέρει και 300 τοποθεσίες – καταφύγια και μιλάει για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ.
Από το 00:49:00 και μετα μιλάει για το έτος 2014.Θα είναι όπως λέει αρκετά καταθλιπτικό για τον δυτικό κόσμο.
Στο 00:50:00 και μετά λέει ότι το δολάριο θα καταρεύσσει μέσα στο 2014. Συνεχίζει και λέει ότι το γεγονός στην Φουκοσίμα είναι μη αναστρέψιμο και έχει γίνει τόσο μεγάλη περιβαντολλογική ζημιά που τα ΜΜΕ σε Αμερική και Ασία το αποκρύπτουν. Ο ίδιος αναφέρει ότι σε περίπτωση kill shot(έτσι αναφέρει την διακοπή ρεύματος και καταστροφή των υποδομών στην Αμερική) υπάρχουν 120 πυρηνικοί αντιδραστήρες.
Στο 01:03:00 και μετά αναφέρεται στο περιστατικό στην Ζιμπάμπουε όπου όλα τα παιδάκια σε ένα σχολείο είδαν την εμφάνιση UFO.Ειδικότερα τα παιδιά από 8 μέχρι δώδεκα ετών έλαβαν το ίδιο τηλεπαθητικό μύνημα (καταστρέφετε τον πλανήτη σας και πρέπει να σταματήσετε) Στο 01:08:00 και μετά αναφέρει ότι υπάρχουν 200 άνθρωποι μεγαλωμένοι εκτός γης (κατά την ταπεινή μου γνώμη εννοεί τους σύγχρονους Αγίους) οι οποίοι ελέγχουν τα πυρηνικά στον πλανήτη.
Αρκετές φορές θα είχε γίνει ήδη παγκόσμιο ολοκαύτωμα χωρίς την παρέμβαση τους.
Στο 01:12:00 λέει πως η αλλάγή στην σύσταση του ήλιου συμβάλλει στην αλλαγή του πυρήνα της γης και περνάμε σε μια νέα μορφή παγετώνων. (Στο βόρειο ημισφαίριο τουλάχιστον φέτος είδαμε ότι ο χειμώνας ήταν δύσκολος)
Στο 01:14:00 λέει ότι μέσα στο 2014 η ανθρωπότητα θα φτάσει πολύ κοντά σε πυρηνικό πόλεμο.
(Αυτό το σημείο δεν το κατάλαβα ακριβώς θα γίνει κάποιος EMP ηλεκτρομαγνητικός παλμός.).Σε αυτή την φάση καταρρέει το δίκτυο των ΗΠΑ.
Στο 01:15:00 αναφέρει κάποια πολεμική σύρραξη και μεταξύ ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας. Οι Κινέζοι θα καταλάβουν και την Ταιβάν.
Στο 01:16:00 και μετά λέει για τον οικονομικό πόλεμο που κάνει και θα κάνει η Κίνα απένταντι στις ΗΠΑ.
Στο 01:19:00 λέει πως δεν έχει δει και δεν γνωρίζει τελικά τι θα γίνει με το Ιράν.
Στο 01:20:00 λέει πως η Αμερική έχει κάνει λάθη και αδίκησε άλλους λαούς στον παρελθόν και ήρθε πλέον η ώρα να το πληρώσει. Δεν μπορεί να πει πολλά σε αυτό το σημείο για να μην θεωρηθεί εχθρός του συστήματος των ΗΠΑ και δεν θέλει να έχει κάποιο πρόβλημα.Απλά συνεχίζει δεν σεβαστήκαμε το σύνταγμα μας και πρέπει να πληρώσουμε για αυτό.(το ίδιο γίνεται και στην Ελλάδα προσθέτω σαν δική μου παρατήρηση.
Στο 01:32:00 λέει ότι μέχρι στιγμής οι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο ενδαιφέρονταν διαχρονικά για δύναμη,έλεγχο και απληστία.Αυτό πρέπει να αλλάξει αλλιώς γρήγορα θα οδηγηθούμε στην καταστροφή.
Στο 01:38:00 λέει πως η ύφεση θα συνεχίσει παγκόσμια και ότι η Ρωσία με την Κίνα κάποια στιγμή θα κάνουν κοινό νόμισμα.(Δεν αναφέρει χρονικά πότε) Η Αμερική θα χρεωκοπήσει και πολλές χώρες που ήταν βασικοί σύμμαχοι της θα την παρατήσουν.
Στο 01:40:00 λέει πως το ίδιο θα πράξει και ο βασικός σύμμαχος της όλα αυτά τα χρόνια Αγγλία.
Οι μουσουλμανικές χώρες της βόρειας Αφρικής και της μέσης Ανατολής καθώς και οι χώρες της Μεσογείου θα προχωρήσουν σε ίδιες συμμαχίες. Στο 01:43:00 αναφέρει πως τα smartphones σε όλο τον πλανήτη ελέγχονται από την CIA.Ο ίδιος αν και συνεργάτης τους για 30 χρόνια δεν έχει smartphone παρα όπως ισχυρίζεται ο ίδιος ένα κινητό παλιάς γενιάς.
!!!!Στο 01:47:00 προβλέπει τι θα γίνει στο Κίεβο!!!Δεκεβριος του 2013!?!
Στο 01:48:45 αναφέρει πως η πείνα στον πλανήτη θα μεγαλώσει.Παίζει ρόλο και ένας μύκητας(σαν σκουριά) τον οποίο ο ίδιος τον είχε προβλέψει που καταστρέφει τα σιτηρά και τα δημητριακά.
Στο 01:49:00 επαναλαμβάνει ότι στην Φουκοσίμα δεν έχουμε αντιληφθεί την ζημιά που έγινε.Τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει λύση.Η ζημιά που έχει γίνει δεν διορθώνεται ούτε σε 100 χρόνια.Η μόλυνση αναφέρει πως ταξιδεύει ανατολικά από την Ιαπωνία στον Ειρηνικό ωκεανό και ότι τα πρώτα κρούσματα θα τα έχουν οι Αμερικάνοι που ζούνε στις ακτές.Θα παρουσιαστούν πολλά κρούσματα καρκίνου και από ένα σημείο και μετά φρικτές τερατογενέσεις.
Στο 01:55:00 με 01:56:00 ο Δημοσιογράφος τον ρωτάει δεν υπάρχει κάτι θετικό για το 2014? Ο ίδιος απαντάει πως όχι.
Στο 01:56:45 ο δημοσιογραφος τον ξαναρωτάει μπορεί να αλλάξει κάποιο από τα γεγονότα?
Αναφέρει πως υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που άγγελοι Κυρίου άλλαξαν τα γεγονότα όταν πήραν άσχημη τροπή.Επίσης η προσευχή μπορεί να μειώσει τα γεγονότα.(Σε αυτό το σημείο βλέπουμε ομοιότητες με τις διδαχές των Αγίων Πατέρων της Ορθοδοξίας.Δεν γνωρίζω αν παίζει κάποιο ρόλο ότι η τωρινή σύντροφος του είναι Ουκρανή άρα και Χριστιανή Ορθόδοξη με το παλιο ημερολόγιο).Συνεχίζει και λέει ότι η μεγαλύτερη δύναμη στο σύμπαν είναι η προσευχή.Η δεύτερη μεγαλύτερη δύναμη στο σύμπαν είναι η Αγάπη.
Στο 02:01:00 αναφέρει πως θα αυξηθούν οι ασθένειες στο Βόρειο Ημισφαίρειο.
Στο 02:08:00 λέει πως οι ΗΠΑ έχουν κρυφά project για το διάστημα αλλά δεν ισχύει το γεγονός ότι συνεργάζονται με τους εξωγήινους.
Στο 02:21:00 λέει επι λέξη σε μια ακροάτρια:Ξεφορτώσου ότι χρήματα έχεις,πούλα το σπίτι σου και φύγε σε ένα από τα 300 καταφύγια που υπάρχουν στις ΗΠΑ,νοίκιασε απλά ένα σπίτι εκεί.
σε ένα σύντομο ψάξιμο στο youtube βρήκα αυτό το βιντεάκι με ελληνικούς υπότιτλους:
http://www.youtube.com/watch?v=OE7ipD1abYg
Η καλύτερη περίπτωση θα ήταν να μεταφραστεί με Ελληνικούς υπότιλους όλη η συνέντευξη του Ed Dames για να μπορέσουν όλοι να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.Δυστυχώς δεν έχω προσωπικά τον απαραίτητο χρόνο να το κάνω αυτό τώρα.Για αυτό στα πρόχειρα άκουγα την συνέντευξη και σημείωνα στο word τα κυριότερα γεγονότα.
Παρ'ολ'αυτά παρατηρώ ότι τα γεγονότα αρχίζουν και αποκτούν μια συγκεκριμένη ροή(κάτι το οποίο αναφέρει ο Ed Dames στην συνέντευξη του).Βάση αυτών των δεδομένων πήρα το θάρρος να σας γράψω και να αναφερθώ σχετικά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας,
........... Εμμανουήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: