x

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Είμαστε σε πόλεμο ....

 
Το εφάπαξ, η κύρια και η επικουρική σύνταξη που κουτσούρεψαν με το «έτσι θέλω» κατά 50%, ήταν πληρωμένα με τους κόπους και τον ιδρώτα μιας ζωής και με τις κρατήσεις δεκαετιών στον μισθό των εργαζομένων. «Έφτυσαν αίμα» οι μεροκαματιάρηδες μέχρι να κατορθώσουν να βάλουν «δυό κεραμίδια» πάνω από το κεφάλι τους, αυτά που οι αλήτες της πολιτικής και των τραπεζών, με την πρόφαση ότι χρωστούν μερικά ψωρο€υρώ, θέλουν τώρα να κλέψουν.

Μιά ζωή οι εφοριακοί,  οι τελώνες, οι αστυνομικοί, οι πολεοδόμοι, οι δικαστικοί, και οι φαρισαίοι του ΙΚΑ και των νοσοκομείων «τ’ άρπαζαν» και έτρωγαν τον αγλέορα χωρίς να λογοδοτήσουν σε κανέναν. Σήμερα είναι πάλι οι ίδιοι που ξεχωρίζουν, επειδή εξαντλούν όλη την βαρβαρότητά και τον ζήλο τους στην εφαρμογή των κατοχικών νόμων κατά των φτωχών και των ανυπεράσπιστων. Είναι ήδη γνωστό, ότι οι Γερμανοί αξιολογούν τον «πειθήνιο» δημόσιο υπάλληλο, σύμφωνα με τον αριθμό των πολιτών που σπρώχνει ανά 8-ωρο, στην εξαθλίωση ή στον θάνατο.  Υπάρχουν ήδη συγκρίσιμες καταστάσεις σε ότι επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα με αυτό που ίσχυε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί την περίοδο 1934-45.  Δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ του «τότε» και του «τώρα».  Αυτός που σπάει στο ξύλο νέα παιδιά επειδή θέλουν να μορφωθούν  ή καρκινοπαθείς, αναπήρους και αδυνάμους που αγωνίζονται να επιζήσουν, όπως και γερόντια, συνταξιούχους που διαδηλώνουν για μια αξιοπρεπή διαβίωση, είναι ικανός να τους οδηγήσει και  στους «θαλάμους των αερίων». Ό Έλληνας του 21ου αιώνα είναι καταδικασμένος από τους Γερμανούς να έχει την ίδια μοίρα με τους Εβραίους στην εποχή του Χίτλερ. 

Ποιός ο λόγος να τιμωρείται σήμερα ο πολίτης για τα φέσια που φόρτωσαν τα κλεφτρόνια της Ολιγαρχίας στο Ελληνικό κράτος;  Λογοδότησαν οι τραπεζίτες  όταν «εξαφάνισαν» τα λεφτά των πελατών τους ή μήπως οι «ημέτεροι» όταν πήραν τα θαλασσοδάνεια και οι εργολάβοι όταν ανέδειξαν το «λάδωμα» πολιτικών σε επιστήμη; Πόσες χιλιάδες πολιτικοί, ένστολοι, δικαστικοί, δημοσιογράφοι, μεσίτες, εφοριακοί, πολεοδόμοι, ιατροί και τελωνειακοί, που έτρωγαν τα «μαύρα» με δέκα μασέλες, τιμωρήθηκαν από την δικαιοσύνη και σε πόσους από δαύτους δημεύτηκε η περιουσία τους; Γιατί απαγορεύεται ρητώς σε αυτό τον τόπο,να ερευνάται ο βίος και η πολιτεία όλων όσων διετέλεσαν Υπουργοί στο ΥΠΕΧΩΔΕ; Δεν αποδεικνύει ότι καταντήσαμε πολίτες  κατεχόμενης μπανανίας, όταν βλέπουμε να κατασκευάζονται κατά παραγγελία  δημόσιοι διαγωνισμοί, δίκες και νόμοι προκειμένου να «δωρίζονται» τα ασημικά της χώρας στους καρχαρίες ή για να παραγράφονται τα εγκλήματά τους και να νομιμοποιούνται  οι παρανομίες τους; 

Κλέβει ο πεινασμένος  ένα κουλούρι ή χρωστά ο κάθε κακομοίρης στο ΤΕΒΕ και στην Μιχαλού του δημοσίου, τότε ενεργοποιείται όλος ο κρατικός μηχανισμός  για να τιμωρήσει παραδειγματικά το θράσος του πολίτη που δηλώνει «φτωχός». Καταθέσαμε στοιχεία για πρόσωπα και καταστάσεις που λυμαίνονται τον χώρο της υγείας, υπαίτια από το 2012  για τον θάνατο 40-45 χιλιάδων Ελλήνων ετησίως, όπως και τις αντίστοιχες εκθέσεις  διεθνών οργανισμών, αλλά κανείς σε αυτό το κράτος δεν ευαισθητοποιήθει. Ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Βενιζέλος, όταν διάβασε το κείμενο («Γενοκτονία των Ελλήνων»), αντέδρασε λέγοντας ότι ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης  «το παραέχ.....», αλλά για τους εισαγγελείς ακόμη «πέρα βρέχει». Μάλλον περιμένουν μπας  και ο Άδωνις κλέψει και αυτός ένα  «κουλούρι» ....!

Η κατάσταση στην Ελλάδα έχει παραβιάσει προ πολλού τις λεγόμενες «κόκκινες γραμμές» του ανθρώπινου πολιτισμού και αφού αποδεκάτισε την κοινωνία, έφτασε στο απροχώρητο. Όλοι θέλουν να κυβερνήσουν αυτό τον τόπο για να γευτούν τη «γλύκα» της εξουσίας, εφόσον βέβαια προηγουμένως κάποιοι «άλλοι» βγάλουν το «φίδι από την τρύπα» και καθαρίσουν τους «σταύλους του Αυγεία». Με 20άρικα και με τις αντίστοιχες ψήφους  του «κυρίαρχου λαού» έχουν ασφαλτώσει τον δρόμο προς την εξουσία, η δε ταρίφα, ανά αποστασία και βουλευτή, έφτασε αισίως τα 3,0 εκατομμύρια.  
Δεν χολοσκά η σικερία των «δημοκρατών» αν ο λαός πεθαίνει της πείνας και ούτε πρόκειται να δούμε τον Αλέξη Τσίπρα και την παρέα του να παίρνουν σβάρνα τις γειτονιές, τις λαϊκές, τους σκουπιδότοπους και τα δημόσια νοσοκομεία για να συμπαρασταθούν στον Έλληνα. Σκοτίζονται μόνο για την αφομοίωση των λαθρομεταναστών στην κοινωνία και πως θα βάλουν χέρι στην ψήφο μας για να αποκτήσουν μερίδιο στο μέλι της εξουσίας.

Ποσώς ενδιαφέρονται οι «εθνικόφρονες» της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των λοιπών μορφωμάτων, που εμπνεύστηκαν οι κ.κ. Μπόμπολας, Ψυχάρης και Σια σε στιγμές πνευματικής καθίζησης, αν η Θράκη γίνει τουρκική ή αν τα σύνορά μας με τα Σκόπια αρχίζουν στη Λαμία και στην Πρέβεζα αυτά με την Αλβανία.  Όλοι αυτοί οι απατεώνες, που έμαθαν να κάνουν πλιάτσικο όπου βρεθούν και σταθούν (Siemens, υποβρύχια, Λέοπαρντ, Αστήρ, Ελληνικό, ενέργεια κλπ) παραμένουν με κάθε τρόπο στην εξουσία, προκειμένου να εξασφαλίσουν ατιμωρησία και κονόμες. Τα χέρια τους είναι βαμμένα με αίμα αθώων.

Ο καναπές, είναι η λύση για όσους περιμένουν, μετά τη σύζυγο, να βιαστεί πρώτα η πρωτότοκη θυγατέρα πριν έρθει η σειρά τους ή γι αυτούς που ονειρεύονται να δουλεύουν ανασφάλιστοι, 10ωρο, 26 μέρες τον μήνα για τέσσερα κατοστάρικα μικτά και να εισπράττουν, μετά από 45 χρόνια εργασίας, 360 € σύνταξη; Το θεωρούν απόλαυση να είναι ξαπλωμένοι στον καναπέ τους όταν έρχεται ο δικαστικός κλητήρας με τα κατασχετήρια ή ο χωροφύλαξ, για να μοιράσει τις σφαλιάρες επειδή καθυστέρησε η δόση της εφορίας; Είναι ο καναπές αποκούμπι όταν θρηνούν τον χαμό του δικού τους ανθρώπου, που, για ψύλλου πήδημα, εγκατέλειψε τα εγκόσμια ή επειδή ο Άδωνις έκανε λάθος στην διάγνωση; 

Το Ελληνικό πρόβλημα δεν είναι πολιτικό αλλά ούτε οικονομικό, είναι ηθικό, νομικό και στρατιωτικό. Ο λαός έχει μπλέξει με συμμορίες ξενόδουλων «νταβατζήδων». Στο μαγαζάκι της Βουλής, οι βουλευτές και η ψήφος τους αποτελούν εύκολη λεία για τους εκβιαστές και τους τρομοκράτες του κρατικοδίαιτου παρακράτους. Η Ελληνική δικαιοσύνη και η Αστυνομία δεν λειτουργούν πλέον όπως ορίζεται στο Σύνταγμα. Ο λαός έπαψε να τους εμπιστεύεται. Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν μπορούν και δεν τολμούν να προστατεύσουν τη συνταγματική νομιμότητα και την εθνική κυριαρχία μας. Η λύση του προβλήματος είναι στο χέρι μας και εξαρτάται μόνο από την δική μας απόφασή. Είτε επιτρέπουμε να καταντήσουμε ανθρωπάκια του καναπέ ή παίρνουμε την τύχη στα χέρια μας και εφαρμόζουμε το άρθρο 120 του Συντάγματος, επαναφέροντας την χώρα στη συνταγματική νομιμότητα. 

Όλοι εμείς οι αποφασισμένοι (μουρλοί), στεκόμαστε μόνο ένα βήμα μακρυά ο ένας από τον άλλον. Αξίζει να δώσουμε τα χέρια και να ενώσουμε ψυχή, δύναμη και πνεύμα για να τους στείλουμε στον αγύριστο. Το χρωστάμε ήδη στα παιδιά μας, στη συνείδησή και στην ιστορία μας. Ας αφήσουμε λοιπόν στους άλλους τα λόγια και τα 20άρικα και ας πράξουμε τώρα αυτό που έχει ανάγκη η πατρίδα μας! 

Πάνος Γιαννακουλόπουλος
Νέα Φιλική Εταιρεία


Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με ταυτόχρονη αναφορά στον συγγραφέα και στο ιστολόγιο:   www.nea-filiki-eteria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: