x

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Δεν είναι απλό αυτό που θα δεις ...

Μπορεί να σου φέρει γέλιο, μπορεί να το αποδόσεις στην ηλιθιότητα κάποιου άλλα αν το αναλύσεις πιο βαθιά θα δεις ότι είναι η προσωποποίηση του εχθρού που σου φωνάζω να δεις !
Η υπεροντοτητα πληροφορίας είναι μπροστά σου και η δύναμη της φαίνεται από αυτή την φαινομενικά απλή εικόνα που προκαλεί γέλωτα!
Σκέψου , κάποιος είχε στα χέρια του ένα σχέδιο άλλα ταυτόχρονα μπροστά του είχε μια διαφορετική πραγματικότητα !
Ούτε τυφλός ήταν ούτε ανόητος , είδε το σχέδιο-εντολή είδε και την πραγματικότητα ...και σίγουρα έκανε ένσταση σε κάποιον ανώτερο του για την ανωμαλία που είχε μπροστά του!
Πήρε τηλέφωνα ξαναπήρε τηλέφωνα άλλα από ότι φαίνεται βρήκε παντού τοίχο...η την εντολή ακολουθησε το σχέδιο σου!!
Η ερώτηση που πρέπει να κάνεις εδώ είναι σημαντική , τι εμπόδισε την ανθρωπινή νόηση-συνείδηση να δει το πραγματικό και να πράξει το απλό; Δεν χρειάζεσαι σχέδιο όταν ήδη αυτό που θες να περιφράξεις υπάρχει!
Αυτό που εμπόδισε την πραγματικότητα να νικήσει την πληροφορία σχέδιο είναι αυτό που σου φωνάζω δες και πρόσεχε .... ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΟΥΜΕ !
ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ , ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ,ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ Ο ΟΡΟΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ...
ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΕΦΙΑΛΤΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ,ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ , ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ
ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΑΥΡΙΟ!
Stranger...

Δεν υπάρχουν σχόλια: