x

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Κάνει η κούκλα βιτρίνας βουτιά απο τα 33.000 πόδια με τα χέρια ψηλά! Ναί, κάνει!

Κάνει η κούκλα βιτρίνας βουτιά απο τα 33.000 πόδια με τα χέρια ψηλά! Ναί, κάνει!
Και όμως στην εποχή των έξυπνων ηλεκτρονικών συσκευών, στην εποχή της γρήγορης είδησης οι καταναλωτές θεατές παραμένουν θεατές της κατανάλωσης. Το αεροσκάφος γεμάτο με τις κούκλες βιτρίνας, προστάτεψε και πάλι όπως και στις άλλες περιπτώσεις τους «νεκρούς». Η κατασκευή της γρήγορης κατανάλωσης μες την παγκόσμια οπτικοπραγματικότητα κάνει τον γύρω του κόσμου μέσα σε λίγα λεπτά. Ο τηλεθεατής βάλεται απο όλες τις πάντες. Συμβαίνουν τρελα πράγματα οπως για παράδειγμα οι κούκλες φτιαγμένες απο σιλικόνη να βρίσκονται εντελώς ακέραιες μετά απο την βουτιά των 33000 ποδιών! Δεν μπορούμε να ανεβάσουμε τις φωτογραφίες που πάρα πολλες έχουμε απο την συντριβή του αεροσκάφους.
Το ερώτημα που δημιουργείται ειναι, οτι εφόσον βρέθηκαν οι κούκλες σιλικόνης σκόρπιες μέσα στον ουκρανικο κάμπο, επίσης ακέραιες, μετά την βουτιά απο 10 χιλ. μέτρα. Οι κούκλες βρέθηκαν αταραχες με τα χέρια ψηλά, λες και δεν έπεσαν ποτε απο τέτοιο ύψος. Οι σιλικόμενες κουκλιτσες ειχαν γρασίδι μέσα στα δάκτυλα τους λες και το χαιδευαν. Τα χείλια τους είχαν ενα περίεργο αφύσικο χρώμα, το κεφάλι φαίνεται να εχει λιώσει απο την θερμοκρασία.
Το άσχημο μέρος της μέγα απάτης έρχεται σε λίγο.... Αν το αεροσκάφος δεν έπεσε ποτε αλλα το τοποθέτησαν, το άλλαξαν με το αλλο χαμένο αεροσκάφος της Μαλαισιακης εταιρείας, το ΜΗ370, τότε που βρίσκονται οι επιβάτες; Υπάρχει περίπτωση να τους έχουν απαγάγει; Ή ειναι φτιαχτη η υπόθεση οπως τόσες άλλες ιστορίες απάτης, στα σχολεία των Αμέρικας; Ποιοί εξαγοράζουν τους ταχα επιβάτες; βρίσκονται κάπου αλλού με αλλο όνομα και άλλη ταυτότητα; Πολυ περίεργη σύμπτωση ειναι οτι πολλοι απο τους Ολλανδούς επιβάτες έχουν εβραϊκό όνομα (αύριο περισσότερες αποδείξεις για τους περιούσιος μέσα στο αεροσκάφος φάντασμα). Λες να..... λες να είναι φτιαχτη η ιστορία; Το άσχημο έρχεται...
Ο Μαρκ Ρουτε, ο πρωθυπουργός του σιωνιστικου παρακράτους του Ισραήλ στην Ευρώπη, δεν βιάστηκε και δεν πίεσε την Ρωσία να σταλούν αμέσως οι Ολλανδοί νεκροί. Γιατί; Γιατι τους άφησε 3 μέρες μες τον ήλιο να βρωμίσουν πριν τους ζητήσει να τους επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη; Μήπως γνωρίζε ο άθλιος ελεεινός οτι η σιλικόνη δεν βρωμάει με κανένα τροπο; Εχθές, ο κρυπτοομοφυλόφιλος πρωθυπουργος του σιωνιστικου παρακράτους που το ονομαζουν ολλανδια κήρυξε την μεγάλη Εθνική ημέρα Πένθους.

Η μεταφορά της σιλικόνης στην ΟλλανδίαMH17 (© Peter Macdiarmid/Getty Images)
Στις τέσσερις το απόγευμα οι καταναλωτές των σιωνιστικων ΜΜΕ του παρακράτους της Σιών, τίμησαν με ευλάβεια και σιγή μερικών λεπτών τα πτώματα σιλικόνης! Αν γνώριζαν απορώ τι θα έκαναν; θα τους πλάκωναν με τις τουλίπες; Ειναι ένα καταπληκτικό φαινόμενο την στιγμή που ο μουρόχαβλος καταναλωτής της είδησης, κάνει οτι και αν τον προστάξουν. Οι τρισαθλιοι προγραμματιστες της συναισθηματικης κατοχής πουλάνε συνειδητότητα. Η κοπαδοποίηση του Ολλανδού είναι η απόδειξη οτι μας περιμένουν ημερες του wir haben es nicht gewusst. Η μηχανή κιμά είναι μπροστά μας, μόνο όταν δεν θέλουμε να την κοιτάξουμε κατάματα ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ.
Το πολυ άσχημο συμπέρασμα ειναι οτι η αρκούδα τωρα..... τι ρόλο παίζει; Τι συμβαίνει μέσα στην οφθαλμαπάτη της φτιαχτής θυσίας (αυτή την φορά) και του ολοκληρωτικού μίσους; Γιατι σιωπά....γιατί;
Γιατι η αρκούδα με τέτοιες ακράδαντες αποδείξεις πρωτιμά την σιωπή;;;
Μήπως γνωρίζει και δεν θέλει να μας πεί τι ακολουθεί;
ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: