x

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ειδική θεραπεία για ηθελημένα νοητικά τυφλούς ...η 818 άρχισε να βλέπεις !

7-1 χτες για την Βραζιλία .... Αν γινόταν και 8-1 ίσως τότε να έλεγες ωπα στο πεδίο κάτι γίνεται ...
Για θυμήσου όμως ,...μέρες πριν ένα ατύχημα ... μια γέφυρα που έπεσε ....σκέφτηκες ποτέ πως έπεσε και γιατί;.... ποιον ήθελε να τρομάξει η να πείσει να ακολουθήσει το σχέδιο;
Όταν σου λέω κάτι εσύ περιμένεις να δεις βεγγαλικά να το δείχνουν και δεν βλέπεις τις γεννησιουργες αιτίες εκδήλωσης ...όπως επιμένεις να μην βλέπεις τις αντίθετες δυνάμεις που ακυρώνουν το σχέδιο!
Έχεις πολλές φορές έναν ημιτελικό να λήγει 7-1 εε ;.... Είναι λογικό να σπρώχνει το σύμπαν να σου παρουσιάσει απόλυτα τους αριθμούς εε;...Μήπως λέω μήπως μιας και ο στόχος της απόλυτης νίκης με συντριβή σου δείχνει κάτι ακόμα; Μήπως θέλησαν να μην το δείξουν το απόλυτο 818 μιας και ήδη κάποιοι το είχαν προανακοινωσει ότι το πεδίο κατεβάζει αυτά τα νούμερα ;
Στην Βραζιλία έχει συμβεί ένα τεράστιο έγκλημα ψυχών....είσαι σίγουρος ότι αυτό θα περάσει ατιμώρητο ;...Εγώ δεν είμαι καθόλου ..ιδίως όταν τα νούμερα που κατεβάζει το Ματριξ είναι μπερδεμένα εφτάρια που προσπαθούν να φτάσουν σε ....818!!
Να συνεχίσω ;...Το αεροπλάνο που δεν έγινε τελικά η θυσία στο έδειξα άλλα εσύ το πέρασες ελαφρά ....μήπως γνωρίζεις πως γίνονται οι προσγειώσεις σε αυτά τα αεροπλανα;...πόσο πρέπει να κοιμηθούν τα συστήματα ασφαλείας ώστε να φθάσουν δυο αεροπλάνα να είναι ταυτόχρονα στον ίδιο διάδρομο;
Γίνεται μια τεράστια μάχη στο πεδίο , μέχρι στιγμής οι άμυνες έχουν λειτουργήσει όλες .... αν όμως δεν είσαι σε εγρήγορση θα έρθει ξαφνικά το γεγονός που θα αλλαξει τον εικονικό μας κόσμο!
Και πίστεψε με χρειάζονται ένα νέο γεγονός μεγαλο πολύ μεγαλο για να συνεχίσουν τα σχέδια τους με επιτυχία !
Κλείνω με νόμο όταν στο γκλιτσαρισμα του ματριξ δημιουργήσεις εμπόδιο υλοποιήσεις τότε το σύστημα κρασαρει και δείχνει τους αριθμούς η προσπαθεί να δωσει τους αριθμούς που του έχουν δώσει από την αρχική εντολή!
Αυτά ...τώρα ξανά κοιμησου!
Stranger..
ΞΑΝΑΔΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ
Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και 19 ακόμη τραυματίστηκαν από κατάρρευση υπό κατασκευής γέφυρας στο Μπέλο Οριζόντε.
Μια από τις πόλεις που φιλοξενούν το Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας μάλιστα, δύο από τους τραυματίες δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή, ενώ ανάμεσα στα οχήματα που καταπλακώθηκαν από τη γέφυρα, είναι και ένα σχολικό λεωφορείο, η οδηγός του οποίου είναι το ένα από τα θύματα.
Τα τοπικά μέσα αναφέρουν πως ένα μεγάλο τμήμα της γέφυρας κατέρρευσε πέφτοντας στα διερχόμενα στον αυτοκινητόδρομο οχήματα.
Οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες της τροχαίας παρουσιάζουν και ένα σχολικό λεωφορείο να είναι ανάμεσα στα οχήματα που καταπλακώθηκαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες η γέφυρα ήταν υπό κατασκευή ενώ τα σωστικά συνεργεία βρέθηκαν άμεσα στο σημείο στο οποίο επιχειρούσαν έως αργά το βράδυ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το σημείο του δυστυχήματος απέχει 3 περίπου χιλιόμετρα από το στάδιο Μινεϊράο, όπου αναμένεται να διεξαχθεί ένας από τους ημιτελικούς του Μουντιάλ την επόμενη Τρίτη. Στο στάδιο αυτό έχουν ήδη φιλοξενηθεί πέντε αγώνες.
Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της κατάρρευσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια: