x

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Μια μεγάλη ιδέα γεννιέται , η πραγματική ένωση έρχεται...

Θέλω να σας ενημερώσω ότι σε λίγες ώρες ανοίγει της πόρτες του το Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα !
Το Hellas Coin είναι το νόμισμα που ανήκει σε όλους τους Έλληνες , είναι η πράξη αντίστασης σε ένα άδικο οικονομικό πόλεμο !
Χωρίς τράπεζες , χωρίς τόκους ,χωρίς εφορία ,χωρίς το κατοχικό κράτος,χωρίς ιδιοκτήτη , μπορούμε εμείς οι απλοί πολίτες γεννημένοι Έλληνες να δώσουμε μια απάντηση στην Νέα Τάξη Πραγμάτων , μια απάντηση που θα κάνει εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο να μας ακολουθήσει και να δημιουργήσει μια νέα σύμβαση αλήθειας !
Μπορούμε να αλλάξουμε την ροή της Ιστορίας που θέλουν να μας δώσουν , όλοι μαζί στηρίζουμε το Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα όλοι μαζί κάνουμε το δικό μας ΕΛΛΗΝΙΚΟ νόμισμα να κερδίζει κάθε μέρα αξία !
Αν έχεις δει λίγο το έργο μου θα γνωρίζεις ήδη ότι λέω λίγα σε σχέση με όσα έχω ετοιμάσει να κάνω , σε καλώ να γίνουμε ΕΝΑ , να γίνουμε μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ και να οδηγήσουμε πλέον την αντίσταση από τα λόγια στην πράξη !
Θέλω να γίνεις συνειδητός και με πράξη πλέον σύμμαχος , όχι δικός μου άλλα του Ελληνικού Νομίσματος που σου ανήκει ,που ανήκει σε όλο τον Ελληνικό Λαό!
Το μπανερ του Ελληνικού Νομίσματος πρέπει να μπει σε όλες της ελληνικές σελίδες και όχι μόνο , πρέπει να μπει σε όλες τις σελίδες του διαδικτύου που οι ιδιόκτητες τους είναι πλέον συνειδητοποιημένοι στο ποιοι μας στέρησαν την Ελευθερία μας , ποιοι θέλουν να μας γονατίσουν, ποιοι αισχροκερδούν από το χρόνο μας !
Θέλω να με ενημερώσεις προσωπικά για την κίνηση σου να τοποθετήσεις το μπανερ μας στην σελίδα σου , αυτό το χρειάζομαι ώστε να γνωρίζω ποιοι είναι πλέον αληθινοί συνεργάτες και ποιοι απλά μιλάνε με όμορφα λόγια !
Μετά από αυτό θέλω προσωπικά να προωθήσεις όπως εγώ το συγκεκριμένο μήνυμα όπου μπορείς , θέλω να κατανοήσεις ότι κάθε πράξη που κάνεις , κάθε δευτερόλεπτο που αφιερώνεις στο Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα είναι μια πράξη δωρεάς στον Ελληνικό λαό , μια πράξη ελευθεριας για την Ελλάδα μας!
Σύντομα θα δεις το μέγεθος που κρύβουμε τόσο καιρό ... Μην αφεθείς στα λόγια ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ!
ΤΟ ΜΠΑΝΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ
 <script type="text/javascript"> var bannersnack_embed = {"hash":"buplgji5","width":336,"height":280,"t":1405161410,"userId":14380681,"wmode":"transparent"}; </script> <script type="text/javascript" src="http://files.bannersnack.com/iframe/embed.js"></script>
ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ..
ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ
ΕΔΩ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΛΙΣΤΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
eglimatikotita
eliakaimeli
parapona-rodou sweetcarpet
Stranger..Αμ επος αμ εργον !

Δεν υπάρχουν σχόλια: