x

Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014

Θέλεις να δεις πως σε πολεμά ο πολιτισμός της χέστρας;

Να δεις πόσο πολύ εύκολα δημιουργούν την αντινοηση και την επιφάνεια πληροφορίας;
Να δεις πόσο πολύ έχουν ενοχληθεί και έχουν βάλει ότι πρακτορακι μπορούν για να σε διαχωρίσουν για να σε κάνουν να μην δεις την αλήθεια;
Θυμάσαι τα άρθρα μου για το θέμα αυτών που κόβουν με μεγάλη ισχύ το ελληνικό ψηφιακό νόμισμα;
Θυμάσαι ότι χτες εξαιτίας αυτών -αυτού δώσαμε 600 νομίσματα σε όλους και αναγκαστικά μπλοκάραμε κωδικούς;
Κοίτα να δεις λοιπόν πως η ιδεολογία και ένωση γίνεται δυσκολονόητη στους οπαδούς του πολιτισμού της χεστρας , γίνεται δύσκολη στην χώνεψη της από όλους όσους έχουν μάθει να κινούνται μόνο με μια εντολή στον σκληρό ...Προσωπικό συμφέρον !! Αυτή ακριβώς την εντολή που η μεγαλύτερη μάζα έχει αγκιστρωθεί και έχει γίνει ο τσοπάνης μας !
Θέλω ειλικρινά να κατανοήσεις το πως δημιουργούνται τα δυο στρατόπεδα που σου έχω πει πολλές φορές από την υπεροντοτητα πληροφορίας!
Θέλω να δεις πόσο σημαντικό είναι το έργο μας και ότι δεν παίζει μόνο στο επίπεδο της ύλης άλλα προχωρά μέσα στο πεδίο εκεί που ακριβώς έπρεπε από την αρχή να είναι όλες οι προσπάθειες ....απόλαυσε λοιπoν την αντινοηση τους!
Πάρε ανάσα και ψυχραιμια μέχρι το τελος του κειμένου...έχουμε να δούμε πάρα πολλά ακόμα!
Από το φόρουμ (εδώ το φόρουμ) όπου οι ολιγαρχία της γνώσης και των μηχανημάτων νοιώθει όμορφα που έχει δημιουργήσει την δική της ομάδα-βασίλειο...αδιαφορώντας βέβαια για οτιδήποτε άλλο στην γη ...πέραν της δίκης τους υλικής ευμάρειας ...και έχοντας παντελώς άγνοια στο ότι μπορεί και κάποιοι να έχουν τις κοχονες να χρησιμοποιήσουν κάτι που εφευρέθηκε για να εξυπηρετεί τον πολιτισμό της χεστρας και της ύλης με άλλους σκοπούς και ιδεολογία ...απoλαυσε τους!!
(......Οι τύποι του Hellas Coin είναι απίστευτοι....
Θα σας διηγηθώ την ιστορία μου με το ελληνικό νόμισμα να γελάσετε . Ανοίξε χθές το πρώτο pool του Hellas Coin , ε μπαίνω και εγώ να δώ τι γίνεται και βλέπω, 6MH/s network Hashrate ,στο pool καμία 600Kh/s και η δυσκολία του block 0,8.
Στα blockfinders ομως ενας sudo3660 είχε δημιουργήσει ηδη 404 block και σύνολο 202,000 νομίσματα και ένας unknown 72 block με σύνολο 36,000 νομίσματα άλλα δεν υπάρχει κανένας τους στους active miners. Λέω και εγώ δεν βάζω
100ΜΗ/S (scrypt) να δούμε τι γίνεται; Και ξεκινάω το mining με 16 φόρες περίπου πάνω του συνολικού hashrate του network...
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;
Μέσα σε 2 ώρες ανέβηκε η δυσκολία απο 0,8 σε 9,6 βρήκα γυρώ στα 90 Block και μου μπλοκαρανε τον λογαριασμό...χαχαχα
ΝΑΙ ΝΑΙ καλά ακούσατε...ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ...
Αρχίζω στέλνω mail , στέλνω μηνύματα στο facebook , στο φορούμ τίποτα ΚΑΝΕΙΣ δεν απαντάει.
Μέτα από 8 ώρες μου στείλανε email και μου λενέ μην κάνεις mining με τόσο μεγάλο μηχανημα είναι πρώτη μέρα ,πρέπει να ενθαρύνουμε τον κόσμο κτλ.
Ενώ κάποιοι κάνανε ΗΔΗ mining 404 block ο ένας και 72 block ο άλλος και εξαφανίστηκαν.
Τι να πώ ρε παιδιά πολύ ερασιτέχνες να το πώ ,παρτάκιδες να το πώ, θέλουν αυτοι που το βγάλανε να πλουτίσουν γρήγορα να το πώ και μόνο αυτοί!
Σαν να σου λένε δικό μας είναι το νόμισμα σε πετάμε έξω εσύ δεν θα κάνεις mining ...χαχαχα ... Μόνο λίγοι θα κάνουν mining εμείς που το βγάλαμε και καμια 10αριά ακόμα φίλοι!
Και το γελοίο είναι οτι έχουν ήδη κοστολογίσει μόνοι τους το νόμισμα στα 8,5ευρώ το ένα. Ποιο Bitcoin ρε; ,ποιό Litecoin; εδώ μιλάμε για βαρύ νόμισμα! χαχααχα
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!.....)
Το ειδες ; Κοίτα και την απάντηση μας μιας και πρέπει να είμαστε ευγενικοί ....για να πετύχει η ΕΛΛΑΔΑ μας και ο ΕΛΛΗΝΑΣ να σταθεί όρθιος!! Το μηνυμα που σταλθηκε στον κυριο αυτον οταν εκανε αυτο που εκανε!
info@grcoin.gr Greece
To: dimafiore@gmail.com
Subject: Προσωρινό lock στο HellasCoin Pool
Αγαπητέ φίλε/φίλη,
Κατ' αρχάς συγχαρητήρια για την υποδομή σου που αγγίζει τα 100Μh/S και μας τιμά που στηρίζεις την προσπάθεια του HellasCoin.
Ωστόσο, θέλουμε την προσοχή και την συνεργασία σου έτσι ώστε το HellasCoin να βρεί τη θέση που του αξίζει σύντομα.
Παρατηρούμε ότι το μέρισμα σου στο δίκτυό μας είναι περίπου 95%. Δηλ καρπώνεσαι το 95% των νομισμάτων που βγαίνουν. Αυτό όμως, δεν είναι καλό για την αρχή, τώρα που το δίκτυο είναι παρθένο, ούτε για σένα αλλά ούτε για το HellasCoin διότι αποθαρρύνονται οι νέοι χρήστες και έτσι δεν προκειται να αγκαλιάσουν το νόμισμα.
Αν πολλοί χρήστες το αγκαλιάσουν, τότε το νόμισμα θα αρχίσει να χρησιμοποιείται και θα πιάσει κάποια τιμή. Αν αποθαρρυνθούν από την αρχή τότε το νόμισμα είναι καταδικασμένο να αποτύχει. Άρα τσάμπα ο κόπος σου και ο κόπος μας.
Επίσης, να ξέρεις ότι κάθε 9 λεπτά βγαίνει ένα block που περιέχει 500 coins. Αν το δίκτυο το πρωί είχε 5 MH και εσύ έβαλες άλλα 95 MH/s, τότε εσύ καρπώθηκες το 95% των νομισμάτων που δημιουργήθηκαν. Αν αντί για 95 MH έβαζες ~47ΜΗ τότε θα καρπωνόσουν το 90% των νομισμάτων αλλά γλιτώνοντας τα μισά περίπου MH power.
Αυτό που θέλουμε να σε παρακαλέσουμε είναι να παρακολουθείς το NET Hashrate και να μην υπερβαίνεις το 10-20% έτσι ώστε να ενθαρρύνουμε πολύ κόσμο στο εγχείρημα. Αν δεν βγάζουν κάτι, τότε διαμαρτύρονται και το δυσφημούν.
Ελπίζουμε να συνεχίσεις να μας στηρίζεις.
Ευχόμαστε καλό mining.
Φιλικά,
Η ομάδα του Hellas Coin.
ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ FB ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ !
Για πες μας αγαπητέ χρήστη τώρα που εδώ το παίζεις κοληταρι και αλλού πας και λες ένα καρo μαλακίες και να είχες και μηχανήματα δικά σου παει στο διάολο και για πες που ακριβώς κοστολογήθηκε το νόμισμα σε 8.5 ευρώ από εμάς που ακριβώς έχεις βρει αυτό που λες εκεί που το λες περιμένω να μας πεις εδώ ποιος σε κλείδωσε γιατί σε κλείδωσε και τι κακό σου είπαμε σήμερα θα σηκωθούν και όλα τα παρακάτω εκεί που έκανες το topic καλή σου μέρα,,
ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ ...
Καλησπέρα και πάλι και ευχαριστώ για το ξεκλείδωμα. Βλέπω και άλλος χρήστης ο Aristos έχει πολλά MH/s στο pool. Θα το κλειδώσετε και αυτόν; Βασικά κατάλαβα τι εννοείτε απλά αν βλέπω τετοιούς χρήστες να μπαίνουν με πολλά mh/s θα ήταν άδικο για μένα. Και πραγματικα το μηχάνημα που έχω πάει τόσο δεν μπορώ να μειώσω τα MH/s και έχω και άλλα 2 τέτοια αλλά δεν τα έβαλα μέσα! Δηλαδή τώρα να μπώ και έγω ή θα μπλοκάρετε και τον Aristo?
Sylvia Juan 22 Ιουλίου 2:04 μ.μ. ο παντοφλας στο pool μας την έκανε με 80+ mh/s κλειδωστε τον και αυτόν ,ή πεταξτε τον έξω ανέβασε το block difficulty στα 21. Και μια ερώτηση αυτός ο sudo3660 που έβγαλε 404 και εξαφανίστηκε νωρίς ποιός είναι ;;;Δικό σας άτομο;
GR COIN Στάλθηκε από το χρήστη SuDo Development 22 Ιουλίου 2:17 μ.μ. O dimiourgos eimai ego eimai o sudo kai apo oti vlepis ola afta ta dino se xristes pou den kseroun akoma
Sylvia Juan 22 Ιουλίου 3:14 μ.μ. Με τον pantofla τι μπορούμε να κάνουμε; Να βάλω καμια 300Mh/s μέσα να μην πάρει φράγκο; Πλάκα κάνω δεν θα τα βάλω ,τα έχω νοικιασμένα για μερικές ωρες. Στείλτε του κάνενα email μπας και καταλάβει ...
GR COIN Στάλθηκε από το χρήστη Giorgos Tsagkarakis 22 Ιουλίου 3:15 μ.μ. Απενεργοποιήθηκε. Θα ετοιμαστεί λειτουργία αυτόματου αποκλεισμού.
Sylvia Juan 22 Ιουλίου 3:19 μ.μ. Κάλως ευχαριστώ πολύ. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά! Πάντως αν το μάθει ο κόσμος και ανέβει το hashrate ,θα μιλήσουμε αν μπορώ να βάλω μέσα το πολυ ένα μηχάνημα μεσα!
GR COIN Στάλθηκε από το χρήστη Giorgos Tsagkarakis 22 Ιουλίου 3:20 μ.μ. Σύντομα θα ειναι εφιτκό, γνωρίζεται πως λειτουργεί το σύστημα. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανοίηση σας
Sylvia Juan 22 Ιουλίου 3:25 μ.μ. Ναι γνωρίζω αρκετά και πάλι είναι ρίσκο για μένα να βάλω ενα μηχανημα σε ένα νόμισμα που δεν ξέρω τι θα γίνει.Πιστευώ να καταλαβαίνεις χάνω λέφτα από άλλα coins αν πάει κάτι στραβά. Σκέψου τώρα τα έχω νοικιάσει σε άλλους με πανω 200ευρώ την ημέρα.Πληρωμή σε bitcoins!
GR COIN Στάλθηκε από το χρήστη SuDo Development 23 Ιουλίου 8:38 π.μ. Καλα κανεις μπραβο
Θέλω να νικήσουμε , είναι τόσο ξευτιλισμενες αυτές οι μάχες , τόσο βρώμικες , ...άλλα μας νικούν μόνο για ένα λόγο...εμείς οι Έλληνες είμαστε πολεμιστές ...δεν μπορούμε να παίζουμε μπάλα στο πεδίο των ρουφιανων , στο πεδίο της κουκούλας , της κατινιας , της αντινοησης !!
Άλλα όπως έχω ξαναπεί δυστυχώς ο μεγάλος εχθρός είναι η επιφάνεια , είναι η ταχύτητα της σκλαβιά μας που δεν μας δίνει τον χρόνο να κοιτάξουμε σε βάθος , να έχουμε την ωριμότητα να σχηματίζουμε την δίκη μας σκεψη.Τα μπαστάρδικα το γνωρίζουν...μας ταΐζουν μόνο επιφάνεια , ....Χόλιγουντ και στρινγκ....
Η τους αλλάζουμε πεδίο και δεν μένει ούτε ένας από του μαυροψυχιδες ...η παραμένουμε ένα με το χώμα σαν σκουλήκια και αφήνουμε υπερσκωληκες να καθορίζουν την Ζωή μας!!

Αυτό το κείμενο σου ζητάω να το μοιράσεις παντου ...ΠΑΝΤΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: