x

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

H δωρεά νομισμάτων ξεκίνησε

Η δωρεά νομισμάτων ξεκίνησε για τους εγγεγραμμένους χρήστες και θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι για τα άτομα που δεν έχουν την δυνατότητα να μπορέσουν να παράγουν τόσο δυνατά!
Ο δημιουργός του νομίσματος παρέχει σε όλους αυτό το μικρο δώρο για αρχή μέχρι να εξοικειωθούν όλοι με το σύστημα μας .
Παρακαλούμε οι χρήστες να αποστείλουν την διεύθυνση πληρωμών και όχι τα εμαιλ τους ,απλά να στέλνουν από τα εμαιλ εγγραφης τους που έχουν κάνει στο pool ώστε να γίνεται ταυτοποίηση ότι δεν έχουν πάρει νομίσματα από το pool!
Η ενέργεια μας αυτή θα κρατήσει για τις επόμενες 8 μέρες μέχρι να σταθεροποιήσουμε το δίκτυο και να μην είναι κανένας αδικημένος !
Τα νομίσματα που δίνονται από τον δημιουργό σε όλους τους χρήστες είναι πολύ παραπάνω από ότι έβγαλαν κάποια άτομα με μεγάλα μηχανήματα που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το κάθε μπλοκ βγαίνει ανα 9 λεπτά και έτσι χαραμίζουν μεγάλη ενέργεια για το τίποτα με αποτέλεσμα να μην μπορούν κάποιοι μικροί χρήστες να πάρουν και αυτοί μερίδιο!
Έχουμε μιλήσει με όλους τους μεγάλους σε ισχύ Έλληνες που θέλησαν να μπουν στην παραγωγή , κατανόησαν το πρόβλημα αυτό και εκτίμησαν ότι υπάρχουνε και χρήστες μικρής ισχύος !

Τις επόμενες ώρες και μέρες το δίκτυο θα είναι ίσο για όλους όσο μπορεί αυτό να είναι εφικτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: