x

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Κοίτα κάτι συμπτώσεις! Η Lagarde, τα 66 χρόνια και 66 ημέρες κατοχής της Παλαιστίνης στις 20 Ιουλίου (απο τις 15η Μαΐου του 1948)

Κοίτα κάτι συμπτώσεις! Η Lagarde, τα 66 χρόνια και 66 ημέρες κατοχής της Παλαιστίνης από το Ισραήλ στις 20 Ιουλίου (απο τις 15η Μαΐου του 1948).
Μετά την ομιλία της κ. Lagarde, με τα συνειδητά μυστικά μηνύματα τον περασμένο Ιανουάριο, βρήκαμε οτι στις 20 Ιουλίου είναι 66 χρόνια και 66 ημέρες όταν η Βρετανία αποχωρησε απο το Ισραήλ. Τότε άρχισε η Ισραηλινή κατοχή της Παλαιστίνης και ο ατελείωτος πόλεμος (15η Μαΐου του 1948). Είναι η επέτειος της θυσίας ενός λαου που είναι αδελφός Σημιτικός λαός; Είναι μια ημέρα σημάδι για την Νεα Ταξη;
Ο παγκόσμιος σιωνισμός, θυσιάζει παιδάκια, μητέρες, πατέρες και άλλους αθώους για να περάσει τα σχεδία του. Την δημιουργία του μεγάλου Ισραήλ θα μας την φέρουν γρήγορα... γιατί οι Άραβες απο μόνοι τους δεν μπορούν....δημιουργούν πολέμους και σκοτώνονται μεταξύ τους! Τι θα συμβεί στις 20 Ιουλίου; Τι μας λέει η Ιέρια του εγκληματικού IMF για την θυσία των Παλαιστινίων και των αλλων λαών εκτός του περιούσιου λαού;
Τι ετοιμάζει η νέα τάξη;
Μια άλλη εγκληματική 20η Ιουλίου είναι η προδοσία της Κύπρου απο τους «συμμάχους» της. Στις 20 Ιουλίου 1974, στις 4.30 το πρωί, βάφτηκε η Ελληνική Κυρείνια στο αίμα. Οι αιμοβόροι «γειτωνές» μας κατέλαβαν και έπνιξαν στο αίμα την Κύπρο. 1619 Ελληνες Κύπριοι ήταν αγνοούμενοι σαν συνέπεια της Τουρκικής επίθεσης.
Να μην ξεχνάμε αυτές τις ημέρες την θυσία των αδελφών μας και να είμαστε πανέτοιμοι για τα πάντα.
Πρίν λίγες εβδομάδες, σε μια συνέντευξη η κ. Lagarde ανέφερε τη λέξη "reset" δέκα φορές στο διάστημα τριών λεπτών. Όπως και αν είναι τα πράγματα δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός οτι μας βομβαρδίζει με οδηγίες καταστροφής της παγκόσμιας οικονομίας, ο τρόπος της, αυτός που της λένε τα αφεντικά της, να επαναλαμβάνει είναι σαφής!
Ας είμαστε πανέτοιμοι!
ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: