x

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Κάθε εβδομάδα τα κρούσματα Έμπολα διπλασιάζονται. Το φάρμακο είναι στη φύση!!!


Κάθε εβδομάδα τα κρούσματα Έμπολα διπλασιάζονται. Τι σημαίναι αυτό;
Πολύ απλά εαν την πρώτη εβδομάδα έχουμε 100 φορείς, την επόμενη θα έχουμε 200, την μεθεπόμενη 400, την τέταρτη 800, της πέμπτη 1600 και την έκτη 3200...και ούτω καθεξής.
Μιλάμε πλέον όχι για επιδημία αλλά πανδημία και μένει μόνον να κηρυχθεί και τυπικά.
Εμβόλιο δεν υπάρχει και να υπάρξει μετά τις πατάτες? του Η1Ν1, του SARS και των άλλων ασθενειών, ποίος χαζός θα μπει στη δοκιμασία να υποστεί τις συνέπειες ενός αδοκίμαστου εμβολίου, την ίδια ώρα που είναι χιλιάδες οι καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα υγείας μέχρι και θάνατοι, από τα υποτίθεται "αθώα" εμβόλια που έχουμε κάνει στα παιδιά μας.
Τελική λύση θα δώσει η ΘΕΡΑΠΕΙΑ, δηλαδή το φάρμακο που θα θεραπεύει τον ιό, με τις μικρότερες δυνατές παρενέργειες, ενώ σε αυτή τη φάση προέχει η ενδυνάμωση του οργανισμού.
Οι ανεξάρτητοι ερευνητές σε διάφορες χώρας, αυτοί που ποτέ δεν τους βγάζει το σύστημα στην τηλεόραση, αλλά πάντα δικαιώνονται, εδώ και λίγες μέρες μιλάνε για ισχυροποίηση του οργανισμού με χορήγηση μεγάλων δώσεων Βιταμινών C, Aσβεστίου και Σιδήρου.
Ευτυχώς ζούμε στη χώρα που αυτές τις βιταμίνες τις παρέχει η Ελληνική Γή απλόχερα....
ΛΑΧΑΝΟ, ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ πρέπει πλέον να βρίσκονται καθημερινά στο τραπέζι μας. Και προσοχή όχι σε έτοιμους χυμούς, ούτε καν φρεσκοστυμένους. ΩΜΟΦΑΓΙΑ Σκεφθείτε ότι το πορτοκάλι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χάνει το 70% των βιταμινών όταν το στύβουμε, λόγω της επαφής του με το οξυγόνο της ατμόσφαιρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: