x

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

NΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, οι κοινές εφαπτόμενες του καθεστώτος!



1.     Δεν θα ακυρώσουν αναδρομικά τις κάθε λογής παραγραφές εγκλημάτων που τελέστηκαν επί μεταπολίτευσης και κατά του λαού.

2.     Δεν θα ζητήσουν πίσω τα κλεμμένα αλλά ούτε θα βάλουν τους επίορκους και τους κλέφτες της μεταπολίτευσης να κάτσουν στο σκαμνί.

3.     Δεν θα δημεύσουν τις περιουσίες των λαμογιών.

4.     Δεν θα τιμωρήσουν τους πολιτικούς που εγκλημάτησαν κατά του λαού.

5.     Δεν θα τιμωρήσουν τους ντόπιους και τους ξένους γενοκτόνους.

6.     Δεν θα τιμωρήσουν ποτέ τους Γερμανούς για τα λαδώματα, τις απάτες, τις απειλές και τους εκβιασμούς τους.

7.     Δεν θα καταγγείλουν τις δανειακές συμβάσεις σε διεθνή   δικαστήρια.

8.     Δεν θα διώξουν ποτέ ποινικά, για τυχόν εγκλήματά τους, τους Μπόμπολες, Λάτσηδες, Βαρδινογιάννηδες και τις λοιπές βδέλλες της χώρας.

9.     Δεν θα διώξουν ποτέ ποινικά τους δολοφόνους των 20 χιλιάδων αυτοκτονημένων και των 170 χιλιάδων νεκρών του συστήματος υγείας.

10.   Δεν θα απαιτήσουν την επιστροφή των κλεμμένων στα ασφαλιστικά ταμεία.

11.   Δεν θα επιστρέψουν τα κλεμμένα στους μικροομολογιούχους.

12.   Δεν θα απαιτήσουν από τους τραπεζίτες την επιστροφή των κεφαλαίων εκείνων που εξαναγκάστηκε ο λαός να δανειστεί.

13.   Δεν θα ζητήσουν πίσω τ’ ασημικά της δημόσιας περιουσίας, που ξεπουλήθηκαν αντί πινακίου φακής.

14.   Δεν θα ανακηρύξουν Ελληνική ΑΟΖ.

15.   Δεν θα αρνηθούν στα Σκόπια το όνομα «Μακεδονία».

16.   Δεν θα υπερασπιστούν τα Ελληνικά σύνορα στο Αιγαίο.

17.   Δεν θα υπερασπιστούν τα πατρώα εδάφη και τους συμπατριώτες μας στην Κύπρο.

18.   Δεν θα διώξουν τους ξένους επιτρόπους από τα Ελληνικά υπουργεία.

19.   Θα αφήσουν την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι για όλους τους λάθρους, τους κατασκόπους και τους εγκληματίες.

20.   Θα δώσουν κατώτατους μισθούς και συντάξεις κατά πολύ χαμηλότερους του ορίου της φτώχειας και δεν θα ανατρέψουν τον εργασιακό μεσαίωνα.

21.   Θα ανοίξουν ακόμη περισσότερο την ψαλίδα μεταξύ πλούτου και πείνας.

22.   Θα αναγκάσουν τις παραγωγικές γενιές της χώρας να μεταναστεύσουν μαζικά στο εξωτερικό.

23.   Θα κομματικοποιήσουν τα πάντα σ’ αυτή την χώρα, από τα συσσίτια, τις λοιπές παροχές και τις θέσεις εργασίας μέχρι τους θεσμούς και τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

24.   Θα τρομοκρατήσουν, θα φιμώσουν και θα εκφοβίσουν άπαντες, μη ομοϊδεάτες τους, που θα σταθούν πολιτικά απέναντί τους.

25.   Ποσώς θα ενδιαφερθούν όλοι τους για την εύρεση κεφαλαίων και επενδύσεων ή για την δημιουργία έστω και μιας νέας θέσης εργασίας.

26.   Δεν θα σκίσουν τα μνημόνια.

27.   Δεν θα καταργήσουν το δίκαιο των δυνάμεων κατοχής.

28.   Δεν θα επιτρέψουν στην Δικαιοσύνη να γίνει κατ’ ουσίαν ανεξάρτητη.

29.   Δεν θα καταργήσουν την παραπαιδεία και το παρεμπόριο αξιών.

30.   Δεν θα μειώσουν τις απαιτήσεις των τραπεζών έναντι των ιδιωτών ανάλογα με την εσωτερική υποτίμηση που επέβαλαν σε εισοδήματα και περιουσίες.

31.   Δεν θα εγγυηθούν στον Έλληνα πολίτη τα θεμελιώδη δικαιώματά του για αξιοπρεπή επιβίωση και περίθαλψη, για λεύτερη πρόσβαση στην δωρεάν παιδεία και για μια θέση εργασίας, υπό ανθρώπινες συνθήκες και με αμειβές που σέβονται και αναγνωρίζουν πείρα, γνώσεις και κόπους του εργαζομένου.

32.  Δεν διαθέτουν οι τρεις τους, ούτε στα καλύτερα ονειρά τους, όραμα και αρετές, όπως εθνική ευαισθησία, πατριωτική θέληση, κοινωνική αλληλεγγύη, ψυχική δύναμη και ανιδιοτελή διανόηση, ικανές να στηρίξουν κάθε πρόγραμμα από την φάση του σχεδιασμού μέχρι αυτήν της υλοποίησής του.

33.   Δεν θα επιτρέψουν στην χώρα να επανέλθει στη συνταγματική νομιμότητα και στην δημοκρατική ομαλότητα, ούτε να επανακτήσει την εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία της.

 «Αφαιρέστε» το περιτύλιγμα από τις δήθεν μεταξύ τους διαφορές και τότε θα ανακαλύψετε πάλι ένα νέο κοινό σημείο στην πολιτική των παράλληλων κύκλων που περιστρέφονται γύρω από μια ξενόδουλη, υποτακτική λογική, που και οι τρεις μαζί ευλαβικά και επί δεκαετίες ακολουθούν, πρεσβεύουν και εφαρμόζουν.

Η επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές και η δημιουργία κυβέρνησης υπό αυτού, θα μεταβληθεί, το αργότερον εντός εξαμήνου,  σε ταφόπετρα του καθεστώτος, που ήδη άρχισε να ψυχορραγεί. 

Η  χώρα και ο λαός στο σύνολο του θα έχουν σύντομα την δυνατότητα να διαχειριστούν μια μεγάλη ευκαιρία, αν φυσικά καταλάβουν έγκαιρα, ότι σύσσωμο το πολιτικό σύστημα και το ανθρώπινο δυναμικό που το ενσαρκώνει είναι δια παντός τελειωμένο και κυριολεκτικά βουτηγμένο μέσα στον βούρκο της σήψης, της διαφθοράς και της παρακμής.

Ο "Βασιλιάς" είναι γυμνός και «άνθρακες» ήταν ο θησαυρός που υποσχέθηκε. Καιρός λοιπόν να κατέβει από τον θρόνο, είτε το θέλει είτε όχι.


Νέα Φιλική Εταιρεία


H αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στο ιστολόγιο:
www.nea-filiki-eteria.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: